filmtips: blind

Det passet jo egentlig perfekt med arbeidernes frihetsdag i går, ettersom jeg likevel var syk. Det er jeg fortsatt, og det er skikkelig dritt. Jeg er bedre enn både mandag kveld og tirsdag da, så tommel opp for at det går rette veien. Jeg har stort sett holdt sengen siden den nye uken startet og er sjeleglad for at jeg er oppe og går i dag – maks forkjølet! Det positive med å være syk er at jeg i det minste kan se filmer og serier med god samvittighet 🙂 På mandag så jeg en helt nydelig film etter mammas anbefaling som fikk meg til å hyltute bare noen minutter før rulleteksten overtok skjermplassen. Blind med Alec Baldwin og Demi Moore – denne filmen må du se! Drama og romantikk i perfekt harmoni, akkurat som jeg liker det. 


handling

Besteselgende forfatter Bill Oakland havner i en tragisk ulykke hvor han mister kona si og selv blir blind. Vi møter ham 5 år senere, samtidig som vi møter sosietetskvinnen, Suzanne Dutchman. Hun er (tilsynelatende) lykkelig gift med en velstående mann og har alt det materielle hun kan ønske seg. Det viser seg derimot at hennes mann absolutt ikke driver rene forretninger, og han havner i fengsel. Suzanne blir dømt for medvirkning og må gjøre samfunnstjeneste: hun blir plassert på blindesenteret for å lese for Bill i et privatrom tre ganger i uken, og det er jo nå filmen virkelig starter 🙂  

Bill og Suzanne faller for hverandre og utvikler (selvfølgelig) en affære.  Dessverre slipper mannen til Suzanne ut av fengselet tidligere enn ventet, og hun blir tvunget til å velge mellom den mannen hun elsker og mannen hun har lovet å dele livet sitt med. 


Jeg synes Baldwin spiller en helt fantastisk rolle som Bill, du blir bare så fort glad i ham Og Demi Moore *sukk* De passer så bra sammen! En film virkelig verdt å se – du finner den på Netflix 🙂 

23 kommentarer

 1. Tusen takk for tips, den skal jeg se 🙂 Må si at moren din gir gode tips om hva som er severdig; så nemlig Outlander, og FOR en serie, veeenter nå på sesong 4 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy at du liker det 😀

 2. Thanks for your tip, dear Caroline! I trust also in this context in you.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. 1 mai er arbeidernes internasjonale demonstrasjonsdag.
  Som videre ble en fridag i Norge i 1942 (deretter opphevet), og igjen i 1947.
  Jeg synes ikke det er riktig å kalle det arbeidernes frihetsdag.

  1. Elisabeth h

   Hvis man først skal pirke, Sol, så er den korrekte betegnelsen Arbeidernes internasjonale kampdag. Regner med at de fleste likevel skjønte hva Caroline mente, da 1.mai ofte kalles arbeidernes frihetsdag på folkemunne. Jeg hører hvertfall ofte det brukt i dagligtale.

 4. God bedring 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Oda 🙂

 5. Liker veldig godt at du har filmtips som kan finnes på Netflix 🙂
  Takk for tips og god bedring!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig og tusen takk <3

 6. Takk for tips, denne skal jeg se i kveld! God bedring til deg Caroline, håper du starter på beina ❤️

  1. «snart er på beina» skulle det selvfølgelig stå! ☺️

  2. Caroline Berg Eriksen

   Hihi :p Tusen takk, Kristine <3

 7. Jeg må rose deg for variasjonen her på bloggen. Takk for filmtips. Nå går jeg snart ut i mammaperm og da skal jeg se denne filmen. Gleder meg sånn til å komme tilbake til vanlig trening etter vært. Det blir ikke det samme med en høygravid mage :p ser frem til å hente treningsinspirasjon i arkivet ditt! God bedring til deg<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre, Hanne! Spesielt nå 🙂 Masse lykke til i innspurten av graviditeten <3 Stor klem!

 8. Må jeg bare gi dere en god serie tips.. Blacklist.. Den er sååå spennende.. Lenge siden jeg for min del har blitt så oppslukt av en serie 🙂 Og god bedring 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Yey! Tusen takk! Setter det på allerede i kveld 😀

   Klem!

 9. Drikk masse te med honning og sitron. Det gjør susen, har du litt fersk ingefær så putt oppi det og 🙂
  God bedring til deg og takk for filmtips.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lina <3

 10. Først: God bedring Caroline.. Har sett den filmen, og enig den er virkelig flott og rørende. Men, gjennom filmen hang jeg meg grusomt opp i hvor forandret Demi Moore er blitt etter all Botox og diverse… Hun har alltid vært en favoritt hos meg.. men det var liksom ikke henne hvis du skjønner 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Eva <3

   Jeg skjønner hva du mener! Hun ser jo likevel fantastisk ut – til tross for at det er litt rart at hun er helt lik seg selv nå som hun var i starten av karrieren 😉 :p

 11. Tusen takk for tipset. Den vil jeg se, og du, god bedring til deg.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 12. Takk for film tips, denne må sees. God bedring 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *