banana power shake

Jeg vet at jeg har delt mange oppskrifter på smoothies eller shakes som inneholder banan og kaffe siden jeg startet bloggen i 2009, men jeg elsker virkelig denne kombinasjonen og i mine øyne er den aldri feil! I dag skal jeg dele oppskriften på en shake jeg startet dagen med og denne kommer jeg til å fortsette med! Jeg ser for meg å veksle mellom denne og denne de morningene jeg har lyst på kaffeshake – sistnevnte har vært favoritt nummer 1 i noen år nå, og jeg tror helt seriøst at ingen kan slå den! Men så er det jo greit å variere litt også 😉 

Denne saken inneholder masse proteiner og er perfekt etter en hard treningsøkt – du må prøve! 

♥ 2 never isbiter ♥ 2 dl. mandelmelk ♥ 2 dl. kaffe ♥ 1 stor banan ♥ 1 scoop vaniljeproteinpulver 


Bland alt sammen i en blender. Tips: mos isbitene først og tilsett deretter resten av ingrediensene. Nytes med en gang! Topp gjerne med litt granola, det blir ekstra godt og enda litt mer mettende. Test gjerne ut i morgen tidlig og fortell meg hva du synes! Det er alltid gøy 🙂 

32 kommentarer

 1. Hvilken vaniljeprotein pulver bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker whey tech ice cream vanilla 🙂

 2. hallo! 🙂 hva slags blender bruker du? 🙂

 3. Nydelig 🙂 takk for oppskrift! Savner litt «hvordan det gjøres bilder » trur du hadde det mye før 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ok, det er notert 🙂 Og bare hyggelig! Håper den faller i smak 🙂

 4. Nam! Hvilket proteinpulver bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker whey tech ice cream vanilla 🙂

 5. Hei 🙂

  Kan man bytte ut mandelmelk og soyamelk med vanlig lettmelk?
  Og hvor får man kjøpt proteinpulver?

  Hilsen Jorunn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mulig du har prøvd allerede, men jeg vil likevel svare og si at det burde være ok 🙂

 6. Åj! Den var drit god! Brukte kokosmelk og det ble super godt! Håper du tar deg fri imorgen ♥️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra, Rose 🙂 Det ble jammen fri! Hadde ikke planlagt det, men jeg har blitt syk :O

 7. Elsker bloggen

  Kjempekoselig og lese og se ka du gjør, alene, med familie og med venner.
  Å ja, det er interassant å lese om litt av d dine venner gjør, søster sin status og hverdag og feks om frk.glenna har fått beibi jeg og flere er nysgjerrig og d er koselig å få vite litt. Tilfreds for nysgjerrigheten, å da er jeg ærlig
  Ha en fin dag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, du er søt 🙂 Hun har ikke fått baby ennå <3 Og søsteren min studerer for tiden i Oslo, førskolelærer ved steinerskolen, bor i Fredrikstad 🙂

 8. Guttemamma

  Kan du dele noen tips til sunne, mettende mat/småmat/snacks for en sulten gravid? 🙂

 9. Jeg blir så inspirert av smoothiene dine! Denne må jeg prøve. Jeg har lyst til å prøve proteinpulver, men vet ikke hvilket merke jeg skal prøve. Hvilket anbefaler du? God 1. mai til dere

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker whey tech ice cream vanilla, dødsgod! Nå bruker jeg ikke proteinpulver så ofte, men det er stort sett denne digre boksen jeg har stående i månedsvis, synes den er 🙂 Har også prøvd fra quest før, og liker det også 🙂 Bestilte da via iherb 🙂

   1. Tusen takk for svar! Det er en av grunnene til at jeg titter innom bloggen hver dag (nå i over 7 år) – at du tar deg tid til å svare oss lesere dersom vi lurer på noe 🙂 God bedring til deg!!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Så hyggelig, Helen. Dette var koselig å lese 🙂 Og takk igjen, håper på bedring snart nå 🙂

    Klem!

 10. Helene Skoje

  Med fryst banan blir den enda bedre 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sant! 🙂

 11. Kunne du hatt en underkategori under mat? Typ middag, smoothie osv. Er så mye lettere å finne frem når en slipper å måtte gå gjennom så mye for å finne det man ser etter::))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan absolutt høre om det er mulig 🙂

 12. Kan jeg spørre hvor genseren som du brukte på hvaler er fra? Den hvite med blå striper? Ønsker dere en fin dag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra 2016, men kommer fra samsøe & samsøe 🙂

 13. Jeg kan ikke fordra kalde kaffedrikker haha – men det seg godt ut, da
  Jeg ser du innimellom nyter ett glass rosévin, kan du komme med tips vedr både rosévin, rød- og hvitvin og champagne? Kanskje lage ett eget innlegg, og gjerne med tips til hvilken drikke til ulik mat du/dere foretrekker?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, what?! :O Alt i kaffe går i denne grisen :p Og tusen takk for tips til innlegg, dette lager jeg gjerne noe på 🙂

   Klem!

  2. Jeg skriver under på ønske om et slikt innlegg!! 🙂

 14. Hei!

  3.mai er nasjonal dugnad, sjekk ut #nrkplast, eller nrk.no. Da kan alle være med å bidra å plukke plastsøppel for å gjøre Norge renere. Ingen kan ta alt men alle kan ta litt. Vær så grei å minne leserene dine på dette, det kan være en fin aktivitet sammen med barn! Andre tips til å redusere plastforburket:

  -Ta med handlepose hjemmefra når du handler, helst av tøy eller plast som varer lengre enn de engangsposene.

  -Ta med deg flerbrukskopp dersom du drikker mye kaffi på farten, så slipper du å bruke engangskopper som har plast på innsiden selvom resten er laget av papp.

  -Ikke bruk plastbestikk, kopper og fat dersom du arrangerer fest, bruk papp.

  – Ta med deg en te-skje hjemmefra i vesken eller sekken dersom du skal ut og tror du kanskje skal spise en is, så slipper du bruke plastskje.

  – Bruk mensen-kopp

  – KILDESORTER ALT ALLTID- spesielt dersom du ikke er så flink å handle mindre plast.

  – Lag matpakke,forsøk å ikke kjøpe yoghurter, ferdigmat, energibarer etc. da alle disse enklere alternativene oppbevares i engangsplast.

  -kjøp frukt og grønt som ikke er pakket i plast.

  -Unngå å bruke små gjennomsiktige plastikposer når du bare handler få frukt og grønt, for eksempel kan to epler tas med til kassen uten å være i en pose. Man kan også ta godt vare på disse små gjennomsiktige posene og bruke de flere enn en gang til frukt og grønt. Hvis man virkelig virkelig vil ta det langt så kan man kjøpe bærenett (som veier ingenting) fra for eksempel ebay til nettopp frukt og grønt.

  -Unngå å kjøpe juice, melk osv i plasflasker, kjøp i papp og kildesorter etterpå.

  -Når du går ut på tur så kand du ta med deg en pose og plukke opp plasten som flyter rundt.

  – Vask klært kun når maskinen er full

  – Unngå unødvendig bruk av kremer, såper etc da alt dette oppbevares i plasbeholdere som blir kastet etter en bruk.

 15. hva slags formening har du om proteinbarer og shaker som YT-shakene som mellommåltid?

 16. Hvor er marmorbrettet/skjærefjølen fra? Så fin 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så fint! Det kommer fra Bloomingville 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *