appelsintoppen

Hei søndag! I går tok vi med tante Vivi til Appelsintoppen. Vi gikk via lysløypa, noe som fristet meg nok til at jeg endelig fikk kommet meg ut og løpt meg en tur der i dag tidlig. All snøen var jo endelig borte og da er det så fint der! Gleder meg til mer uteløping fremover nå 🙂 Jeg har faktisk aldri vært på Appelsintoppen før og det var jo så fint der, selv om Vivi ikke kunne klaget mer på høyden over havet: 108 meter, gjentok hun inntil 10-20 ganger i løpet av turen, mens hun humret for seg selv. Haha! Sånn er det når du er fra Sunnmøre 😉 Her kommer noen bilder! 

fiiine utsikten

pinnebrød 


Vi var der i flere timer og hadde egentlig ikke lyst til å dra hjem igjen, men jentene måtte i seng I dag er vi på Hvaler. Altså, denne helgen er helt nydelig! 

24 kommentarer

 1. For noen nydelige bilder, Caroline!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 2. Liker jakken din, hvor er den fra ? Skulle den og skoene vært merket med annonse ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Johaug 🙂

 3. Så herlig! Her har vi hatt flere timer i skogen med trening av hunder på feltsøk og sporsøk i dag. Pause med kaffe og ferske kanelsnurrer. Konklusjon: Nydelig søndag <3

 4. Så fint det er der, har aldri vært der før 🙂 Her skal vi snart flytte fra Skjeberg til Bakkeli om to måneder. Da er appelsintoppen bare en kort gåtur unna. Blir nok mange turer dit med familien 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så spennende! Ja, da må dere reise hit – veldig hyggelig og så tilrettelagt for familier 🙂

 5. Så flotte bilder! Hvor er den nydelige jakken til Nelia fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Gullkorn 🙂

 6. Så koselige bilder dette var Caroline! (Som tidligere sagt kommer jeg ikke til å se på bloggerne på TV, da jeg synes det er et kjedelig og dårlig konsept, men bloggen følger jeg!) Og jeg synes du fikk så mye tyn for dette om barna skal være med på TV eller ikke. Tenker at det er ditt valg, og at det ikke kan være så veldig farlig å vise fram litt av dem! Derfor synes jeg du tar rotta på mammapolitiet med dette innlegget! Nydelige og fine Nelia! Kos å se litt av alt på bloggen, variasjon er så bra! God kveld!

 7. Så fine bilder! Dere er så flinke til å ta med jentene ut på tur. Prøvd pinnebrød av bolledeig – det er en sikker vinner:)

 8. Så fine bilder! I tillegg er du så stilfull og kul på tur i marka, så fresh! Gleder meg til å se deg på bloggerne 😀

 9. Elisabeth

  Disse bildene er HELT fantastiske!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 10. Den jakka kledde du skikkelig bra! Fikk lyst på lik, så fin!!! Herlig innlegg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Hei kjære Caroline! Føler veldig for å legge igjen en kommentar nå. Du er en utrolig flink blogger og du virker som en fantastisk person. Og gratulerer med bloggerne! Selv har jeg ikke sett så mye på det da det er blitt litt for mye av angst og depresjoner og at jeg er blitt mer deppa en glad for å se det (satt litt på spissen). Men kanskje jeg skal se fra høsten når du er med og funkygine som også er så herlig!
  Også må jeg bare kommentere en ting i forhold til «eksponering av barn». Jeg blir oppriktig lei meg over at mennesker skal mene så mye om dette og jeg synes begrepet er blitt dratt for langt. Legger du ut bilder av et barn sitt bein så er det liksom eksponering. Jeg skulle gjerne sett enda mer av barna deres, men dette er jo deres valg og dere må gjøre hva som føler naturlig og riktig for dere. Jeg vil bare si at jeg har aldri tenkt på at dere har utlevert for mye av jentene deres og ser også at noen reagerer på at du i det hele tatt skriver om det. Da stiller jeg spørsmålet hvorfor ikke, du er mammaen deres, du blogger om hverdagen din hvor du har to barn så det ville vært mindre naturlig on du aldri nevnte de? Nei nå skal jeg stoppe, jeg bare blir litt frustrert over alle meninger som folk skal ha. Nesten så du bare skulle latt være å poste de på bloggen din… Ha en fin ukestart. Fortsett med det arbeidet du gjør og ikke la kommentarer gå inn på deg og spesielt ikke om barna dine, da ingen andre en deg og de rundt deg som vet hva som er bra og ikke bra for jentene deres.
  Klem meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for hyggelig kommentar, Calina <3

 12. For noen nydelige bilder! Lars-Kristian kommer til å nå langt, for dette har han virkelig øye for:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 13. Herlige bilder 😉

 14. Grove pinnebrød vil jeg gjerne ha oppskriften på 🙂

 15. Den tursekken ser akkurat ut som noe jeg leter etter! Kan jeg spørre om hvor den er fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Barfota, men er noen år gammel – fra 2013 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *