girls night

I går startet jeg dagen med en treningsøkt klokken syv og deretter var det rett hjem, barnehagelevering og kontortid før jeg møtte mamma og Anette for spabehandling! Det var helt MAGISK! Endelig fikk jeg brukt gavekortene mine som jeg fikk til 30-årsdagen min – bare halvannet år senere. Haha! Jeg har jo aldri tid, men vi gjorde denne avtalen tidligere i år og den har stått skrevet i stein – vi har gledet oss sånn alle tre! Jeg hadde booket Afrikansk Massasje på Velvet Spa og den var så deilig. Skikkelig dyp og hard med et hint av kokos. Mmm! 

Etter massasje dro vi hjem, dusjet, skiftet, og så spiste vi en sen lunsj på Edo i Sarpsborg. Sola skinte og i glasset var det både rosé og rødt. En fantastisk fredagskveld med de beste menneskene i verden Familien min! 


I dag har tante Vivi kommet på besøk og når Naia våkner, skal vi ut i skogen 🙂 Sola skinner, jeg tar med pinnebrød og litt annen mat i sekken – det blir gull! Ha en fantastisk lørdag, dere ♥ 

32 kommentarer

 1. Søstera di virker så snill og hyggelig 🙂 fine bilder

 2. I see you had a wonderful time together!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Nydelig søster og moren din ser veldig veldig godt ut. Jeg antar at hun må ha passert femti utfra din alder?

  Maten ser god ut! Hva er egentlig hovedretten? Er det både fisk og kjøtt? Litt vanskelig å se.

 4. Søsteren din er så naturlig vakker! Og selv om dere ikke ligner, så er dere begge veldig lik moren deres, på hver deres måte 😀

 5. Hei! Hvorfor forteller du ikke litt mer om søstra di? Hva hun driver med osv? Hadde vært interessant å høre!

  1. Det kan jo tenkes at dette er noe søsteren har bedt om? At hun ikke ønsker å bli _utlevert_ på bloggen? Bare synd at man må bli nesten voksen før man kan bestemme dette selv.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Anette har ikke bedt om noe som helst, men det ville vært rart å skrive noe mer om henne enn det jeg allerede har gjort i og med at bloggen som utgangspunkt handler om meg 🙂

 6. Søsteren din er en nydelig jente.

 7. Så artig å høre om at du skal være med på bloggerne! Det ante meg 🙂

  Du, hadde det ikke vært en ide å merket bildene deres som er retusjert med en liten tekst under? Ser at pilotfrue har begynt med dette. Legger jo merke til at flere av bildene av deg er retusjert i ansiktet på huden under øynene og rundt nesen.

  1. Jeg kan ikke se noe som helst retusjert jeg 😉

 8. Hei. Spør igjen: Hvor er Kenzo-genseren kjøpt? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Boozt.com 🙂

 9. Kristine

  Hei Caroline 🙂
  Jeg er gravid i 18 uke. Om to uker skal jeg ut å fly! Jeg er livredd for at dette kan være skadelig for barnet. Fløy du når du var gravid? Har du noen tips?
  Setter stooor pris på svar!
  Klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjorde jeg 🙂 Det er ikke noe problem, så lenge legen sier det er ok – det kan jo alltid være fint å dobbeltsjekke med lege ang. graviditet <3 Støttestrømper er et tips 😉 Det kommer til å gå så fint, jeg fløy så seint som i uke 32, ikke noe problem det 🙂 Grensen går vel ved uke 36, men som sagt – snakk med legen din 🙂

   Klemmer 🙂

 10. Martine

  Jeg lurte på om du kunne skrive ett innlegg om hvordan du planlegger en barnebursdag? Skal ha ordentlig tema bursdag i år til 3 åringen, og sitter litt fast! Tenkte å bestille en del på ebay, men føler mye av det er litt i overkant mye :p Hvor kjøper du ting, hvordan finner du ut hva du trenger osv… 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så spennende, Martine! Klart jeg kan, det var et supert innspill til innlegg, tusen takk for tipset 🙂

 11. Damaris

  Your sister is stunning!

 12. eyeshadow colour and brand? you so beautiful 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   I use one from mac (expensive pink) and also one from makeup mekka which I don’t remember the name of :p It is a cream shadow.

   Thank you sweetie 🙂

 13. Elisabeth h

  Elsker kjolen til søster! Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra spell 🙂

 14. Så fint å se at dere tre tar dere tid til slike dager – finnes jo ikke bedre enn family time 🙂 Dere ser ut til å være en sammensveiset familie, koselig! Vakker mor, vakre døtre 🙂

 15. Søsteren din er kjempe pen! Hyggelig med slike kosekvelder! Ha en nydelig søndag!

 16. Den jakken som moren din har på er nydelig. Kan jeg spørre hvor den kommer fra?
  Nydelige jenter alle tre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun kjøpte den på Gran Canaria 🙂 Takk, snille <3

 17. Ser dere koser dere i hverandres selskap. Det er så fint 🙂

 18. I innlegg som handler om om dere 3 jentene, så er det vel ikke noe unaturlig å skrive litt om henne, så fremt hun ikke ønsker det selv. Synes faktisk det hadde vært veldig fint, litt variasjon også, ikke bare om deg, selv om bloggen handler om deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, og derfor har jeg også skrevet om henne før 🙂

 19. Må slutte meg til flere andre her: søsteren din er jo helt nydelig! Synes i tillegg hun har en flott stil, virker avslappet og ja, en slik person i hvert fall jeg bare blir nysgjerrig på.

 20. Anette Maria Follestad

  Hvor er kjolen din fra? Kjempefin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra by malina 🙂

 21. Åååå du har så fin mamma og storesøster Caroline <3 Og dere er så flink å gjøre koselige ting sammen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *