bloggerne sesong 9

Endelig kan jeg fortelle at jeg skal være med på Bloggerne! Jeg vet at flere har spekulert i dette og jeg vet også at jeg tidligere har sagt at dette programmet ikke er noe for meg. Faktisk har jeg sagt nei hver eneste gang jeg har blitt spurt om dette, men da de kom til meg denne gangen var det noe i meg som sa «ja, vet du hva? Dette vil jeg høre mer om» Så jeg tok et møte med produksjonen – og for en utrolig fin gjeng! Jeg ble så positivt overrasket da jeg fikk høre om alt sammen, hvordan det legges opp og hvor mye de respekterer de som er med. Ikke minst mener jeg at programmet har hatt en enorm utvikling de siste årene, så dette er noe jeg med stolthet kan si at jeg er glad for å være en del av. Grunnen til at jeg har valgt å si ja nå, er rett og slett den at jeg vil bruke dette til å vise mer av den ekte Caroline. Den Caroline som er vanskelig å få frem på bloggen og som jeg føler at veldig mange ikke kjenner. Jeg håper at den virkelig meg skinner gjennom på Bloggerne. 

Jeg lever et liv fritt for drama og er heller ikke den som søker drama, jeg er mer opptatt av gode verdier, familie, venner og en stabil hverdag med rutiner. Jeg er voksen, har en fantastisk mann, to elskelige barn og to vakre hunder, men det er kaotisk og jeg jobber beinhardt hver eneste dag for bedriften min og for at denne bloggen skal være best mulig. Det vil jeg vise dere på Bloggerne! Jeg gleder meg masse til dette! Vi er jo midt i innspilling, så det er mye igjen av sesongen jeg skal være med i som ennå ikke er skrevet i stein. Fortsettelsen gleder jeg meg masse til! Jeg håper du gleder deg også! 


God helg fra meg til deg med ukens friske blomster  De av dere som har fulgt med lenge vet jo at jeg ELSKER nelliker. Jeg falt sånn for disse og synes buketten ble helt nydelig da jeg kombinerte nellikene med roser og eucalyptus 🙂 Klem  

148 kommentarer

 1. Gratulerer, så gøy! 🙂 Da blir det verdt å følge med! Bare synd pilotfrue røpte at du skulle være med før du rakk å publisere selv.. :/

  1. Kristine

   Blir vell feil å si at Pilotfruen røpte det før Caroline selv sa det. Kom ut ganske tidlig på både tv2 og vg at Caroline skulle være med i bloggerene 🙂 Å sikkert flere nettsider som har lagt ut det samme

 2. Gudrun Hermannsen

  Endelig!!

 3. Kjersti

  Så gøy!! Nå skal jeg se på Bloggerne:-) gleder meg til å følge deg der også. God helg:-)

 4. Jippi,endelig skal du være med.Gleder meg til å se på.Etter min mening har du Norges beste blogg så det skulle bare mangle.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å lese! Tusen takk 🙂

 5. Kathrin

  Vet ikke helt hva jeg skal si.Trodde ikke det jeg så da jeg leste dette tidligere i dag. Det har jo gått rykter lenge, men jeg trodde virkelig at du var mer voksen og ansvarsbevist enn å bli med på ett så dårlig program som dette. Drama, sex, krangling, utlevering av seg selv/barn/kjæreste og familien. .Virkelig lavmål tv. Nei dette var skuffende. Du har så mye mer klasse enn mange av «rosabloggerne». Du har vært ett hyggelig glansett magasin som har gode bilder og gode tekster. Men bloggerne , nei det er ikke noe for meg. Har sett noen episoder, da jeg har ungdomer som tidligere så på bloggerne, men de har droppet det pga alt kunstig drama og utlevering. Hilsen skuffet

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Kathrin 🙂 Da tror jeg ikke du kjenner så godt til konseptet, og var jeg deg ville jeg gitt det en ny sjanse. Det du nevner her kommer jo helt an på hvilke personer som er med i programmet. Den jeg er kommer godt frem på bloggen, men i bloggerne vil man kunne se litt mer av dette 🙂

   1. At andre folk har en annen mening betyr vel ikke at de ikke kjenner konseptet? Mener du at folk som ikke har de samme meningene som deg er uvitende?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det må ikke bety at de ikke kjenner konseptet, nei, men i dette tilfellet fikk jeg inntrykk av det 🙂 Kanskje tar jeg feil, men poenget er at det er deltagerne som lager programmet, ikke programmet som lager deltagerne. At hennes inntrykk er at programmet handler om » Drama, sex, krangling, utlevering av seg selv/barn/kjæreste og familien», betyr ikke at vår deltagelse kommer til å handle om dette.

   3. Igjen, her stikker du hodet i sanden og lager din egen virkelighet. Å si at utlevering er relativt er pulverisering av ansvaret ditt.

    «…. utlevering av seg selv/barn/kjæresten og familien, betyr ikke at vår deltakelse kommer til å handle om dette» skriver du.
    (Det første tok jeg vekk for det er åpenbart trolig feil)
    Hvordan kan du mene at deres deltakelse ikke kommer til å handle om dette? Du utleverer jo deg selv, mann, barn og familie?

    Dersom du tar barna dine med på Bloggerne, så utleverer du også dem. Punktum. Om det skjer i større eller mindre grad – du utleverer dem uansett. Uten at de får bestemme dette selv. Å si at det blir unaturlig å ikke ta dem det er, det er det dårligste argumentet jeg har hørt.

    Jeg ser noen andre her også har nevnt det, og jeg må si meg enig. Det virker rett og slett som en strategisk plan for å få mer blest om bloggen og deg/dere som person(er) og for å ikke miste posisjonen for mye i bloggmarkedet. At det er for å vise deg selv som person bedre, den kjøper jeg ikke.

    Du har tidligere dedikert flere innlegg på hvorfor du ikke tør å mene ting lenger for du blir hakket på og ting blir vridd og vrengt på. Du tør ikke bli for personlig, sier du.
    Tror du virkelig en deltakelse i Bloggerne vil være ett bedre alternativ? Vil dette gjøre saken annerledes? Tror du det? Det tror ikke jeg, og derfor kjøper jeg ikke argumentet/begrunnelsen.

    Jeg har tidligere utfordrer deg på et spørsmål, som jeg hverken tror du svarte på eller godkjente, men jeg prøver igjen, denne gangen relatert til Bloggerne:
    Jeg kan ikke se ett eneste godt argument for å ha med barna i Tv-serien – kan du?

    Skuffende avgjørelse.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Du baserer hele argumentasjonen din på begrepet «utlevering». Men om utgangspunktet ditt er at utlevering ikke er et relativt begrep som påvirkes av konteksten, så ser jeg ikke poenget med noen videre diskusjon. Da er vi fundamentalt uenige.

   5. Foreslår at du leser kommentaren en gang til.
    Jeg har ikke noe sted sagt at utlevering ikke er et relativt begrep. Så og si alt kan i så måte være relativt.
    Men det er vel ikke poenget her heller, er det vel Caroline? Det er du som koker det hele ned til ett enkelt begrep, og dermed prøver å komme deg unna tematikken.

    Jeg tror nok du veldig godt skjønte poenget, fordi om du manøvrerer deg glatt rundt. Ja, rundt hva som er akseptabelt av bruk av barn i offentlige sosiale medier, så er vi uenige. Å bruke ord som fundamentalt uenig blir for dumt, og viser bare at din argumentasjonsteknikk ikke holder mål. Vi er tydeligvis IKKE fundamentalt uenige om temaet, for du har tatt ett aktivt valg om skjule ansikt etc. Jeg syns du er en av de bedre småbarnsmødrene som blogger og mange bør lære av deg. Dette har jeg også sagt flere ganger før. Avstanden mellom hva du viser av barna dine og hva feks Komikerfrue eller hun «bakedama» er enorm, og jeg har gitt deg skryt flere ganger. Men du har likevel en vei å gå. Og nettopp derfor syns jeg du tapte ansikt, på å bli med på Bloggerne. Jeg ser for meg at barna vil eksponeres (om dette er ett bedre ord for deg enn utlevering) i større grad nå via TV enn via blogg. Får håpe jeg tar feil.

    Men uansett, jeg har forsøkt å få deg til å argumenter for _hvorfor_ det er Ok å ha barn i SoMe så lenge man ikke viser så mye ansikt, så lenge bildene er delikate osv osv som du sa i den spørsmålsrunden som ble vist som videoblogg.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har lest den en gang til og sitter fortsatt igjen med det samme inntrykket.

    For å være helt ærlig så er du som sitter med bevisbyrden og må legge frem gode argumenter, ikke jeg. Jeg har ennå til gode å se noen gode argumenter.

   7. At _jeg_ sitter med bevisbyrden når det er dine barn? Den var ny. Men Ok, plain and simple. Det er greit. Sånn skal du også få det: Mitt spørsmål er, og det har vært hovedargumentet hele tiden noe jeg også har forsøkt å spørre om flere ganger,
    – Hva hvis barna dine vokser opp og _ikke_ syns det er greit du har delt og postet deler av deres liv på en offentlig blogg/insta/face/snapschat og nå også da TV serie?

   8. Cathrine

    Hvorfor i all verden gidder Ida under her og krangle så voldsomt, om at HUN syns det er feil å være med på Bloggerne…?! Jeg kan ikke skjønne hvorfor hun kan ha så sterke meninger om en person hun ikke kjenner, og et program hun heller ikke kjenner (tross alt bare sett det på tv…). Det virker helt sykt i mine øyne! Konsentrer deg heller om ting som virkelig betyr noe, for DEG! Dette går verken ut over deg, samfunnet eller noen andre enn akkurat de det gjelder! Jeg gleder meg til å se på! :))

 6. Kari-Anne

  Så gøy å få følge dere på TV skjermen.
  En riktig God helg til deg og dine.
  Klem

 7. Beklager å måtte si dette, Caroline. Men hva i alle dager har skjedd med ansiktet ditt? Du ser så annerledes ut enn før og hele ansiktet ditt er skikkelig stramt. Du var så vakker sånn du var før og en rynke her og der har ingenting å si. Vi får da alle det…

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en forferdelig kommentar, Linda? Sier du virkelig dette til andre mennesker? Jeg har ikke noe som helst annet en restylane i leppene, så det er ingenting som «har skjedd».

   Skjerp deg!

   1. Den kommentaren må du heve deg over, Caroline.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Burde det, men noen ganger må man bare si i fra :/

   3. Skulle ønske du kunne heve deg over sånne kommentarer. Det er ikke så rart at noen som stikker nesa fram på titalls bilder hver dag får både positive og litt mindre positive kommentarer. Til lags åt alle kan ingen gjera 😉 Og hvordan vet du at/om hun heter Linda?

   4. Madeleine

    Helt riktig og si ifra på slike kommentarer! 🙂 Gleder meg til å følge deg på bloggerne Caroline! <3

   5. Til Pippi: Jo, det ER faktisk rart at «noen som stikker nesa fram på titalls bilder hver dag får både positive og litt mindre positive kommentarer» – når disse kommentarene går på utseende. Skal man kritisere, så må det gå på andre ting enn hvordan folk ser ut! Eller synes du kanskje det er greit å være innom offentlige personer og deres profiler og fortelle dem hva du synes ikke er bra med utseendet deres? Hvem som er for tykk? Hvem som er for tynn? Hvem som har appelsinhud, stygge tenner, dårlig smak i klær etc? Dette er noe ingen hadde turt å si ansikt til ansikt. Og det er lærebokeksempler på mobbing.

   6. Kanskje litt krass kommentar, men meningen er vel bare at hun sier i fra at man ikke trenger å fylle og stramme her og der. Og ja, hvordan kan du vite at hun heter Linda?

   7. Sandra

    Caroline så sikkert at hun het Linda gjennom e-mail adressen 🙂 Og er dere ikke enig i at det var en stygg kommentar? Skal folk virkelig få lov til å si sånne ting til Caroline bare fordi hun legger ut bilder av seg selv? Ne-hei! Pass dere for å være på lag med mobberen 😉 Gleder meg skikkelig til bloggerne nå! Blir kjekt å se deg der <3

 8. Så gøy! Nå blir bloggerne et program å se på! Dette gleder jeg meg til har lenge håpet at du/dere skulle være med, du virker så jordnær og god, spesielt på dine videoer, er sikker på at det inntrykket forsterkes i et slikt program!:-)) god helg til deg og dine!:)

  1. Caroline kan jo se e-postadressen hennes, så sikkert derfor hun vet navnet 🙂
   Caroline , du burde ta kommentaren som et kompliment!
   Kanskje en ny ansiktskrubb eller maske, eller krem gjør at du har fått ekstra fin og stram hud i det siste?

   Kommentaren var ufin, men er det ikke godt å vite at huden din ser stram og fin ut, uten at du har trengt å fylle med noe som helst da❤️
   Gleder meg til å se deg på bloggerne !!

 9. Du er vakker Caroline

 10. Jaaa, så spennende! Gleder meg til å følge reisen <3

 11. Gratulerer så mye Caroline 😉 Dette blir spennende å følge med på. Og nelliker er jo bare en av de fineste snittblomstene. Jeg elsker de jeg også. Dessverre får jeg mye tilbakemeldinger fra blomsterbutikkene om at mange ikke vil ha nelliker fordi de forbinder de med begravelser. Jeg skrev faktisk litt om dette på min egen blogg – om at det nå er på tide å friskmelde nelliken. Derfor blir jeg så glad når du stadig kjøper nelliker og viser de fram! Og denne buketten var bare helt nydelig <3

 12. For en (gledelig) overraskelse! Dette gleder jeg meg masse til å se på, gratulerer <3

  Lurer også litt på hvordan dere har dere løst filmingen ift Nelia og Naia og eksponeringen av dem? Synes dere har funnet en fantastisk middelvei sånn som det er nå på bloggen, men kommer de til å ta en stor del av bloggerne? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, de kommer ikke til å være mye med på Bloggerne. Vi har gitt tilbakemeldinger på hva vi synes er greit og ikke greit hva gjelder filming av dem 🙂 Det ville vært unaturlig om de ikke var der i det hele tatt, ettersom de er barna mine og en stor del av hverdagen min (selvfølgelig) men filmingen er mye bakfra og langt unna – de har heller ikke vært med på filmdag mer enn et par ganger. Det blir i tråd med hva som vises på bloggen 🙂

   1. Dette synes jeg var skuffende å høre. Jeg vil helst ikke se barna dine på bloggen heller, så utlevering av barn i realityserie på TV synes jeg er et tilbakesteg.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Utlevering er et relativt begrep som jeg tror at vi to har ganske så ulik tolkning av 🙂

   3. Christine

    Kari, om filmteamet er med de en tur å grille pølser, HVA er problemet med at barna er med da? Skal vi aldri se barn igjen på TV/aviser/nettsider etc, fordi det er utlevering? Jeg skjønner problemstillingen til eksponering, og jeg er helt enig at mange barn blir over-eksponert, men det må da være grenser da…………….. Så lenge ikke noe privat blir delt angående barna, så må det gå ann å se dem foreksempel i en sånn setting spørr du meg.. eller ønsker dere faktisk at alle barn skal fjernes fra alt hva gjelder TV osv? Hjelpes…

   4. Gurine

    Du trenger bare å se til de som virkelig har noe å ‘fare’ med og se hvor mye de eksponerer barna sine. Trenger man å bruke barna for å selge ‘varen’ er alt for mye. Det kan du neppe definere deg bort fra.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Jo, det kan jeg faktisk enkelt definere meg bort i fra.

    Jeg blogget i nesten fem år uten barn, og selv etter at jeg fikk barn er de kun en liten del av bloggen. De er knapt med. Jeg er på ingen måte avhengig av dem, men det er helt naturlig at de er en del av bloggen.

   6. Det er vel her hovedproblemet ligger.. du sier de knapt er med, jeg synes de blir utlevert noe veldig.

   7. Caroline Berg Eriksen

    At vi to ser ulikt på ting er ikke noe problem for meg.

   8. Sandra

    Sett dere selv inn i situasjonene til barn som er på tv. Det er ikke utlevering at du var med mamma og pappa på butikken, og ville ha pølser til middag. Det er ikke utlevering at du hadde på deg rosa genser som 4-åring. Det som er utlevering er når barna blir satt i situasjoner hvor følelser, livsforhold eller deres utvikling kommer godt frem og det skal sendes på TV. Det ville aldri Caroline og Lars-Kristian tilatt! Jeg hadde hvertfall ikke brydd meg om dette hadde blitt vist på tv?
    Det finnes eksempler på blogger/youtubekanaler/tvprogrammer hvor barna er hovedfokuset, og dermed blir de det som trekker lesere/seere. Men sånn er det jo ikke her! Det er jo Caroline som får oss til å lese bloggen 😉

   9. Caroline Berg Eriksen

    Du argumenterer for døve ører, Sandra :/ Det finnes en gruppe mennesker som har sett seg helt blinde på dette temaet. Ser du lillefingeren til et barn i SoMe så er barnet utlevert og merket for livet.. Ingen vits å gå inn i noen diskusjon, og derfor sletter jeg stort sett alt av kommentarer som går på dette temaet.

    Men jeg er helt enig med deg! 🙂

 13. Hurra!!! Endelig Jeg har aldri sett på bloggerne før, men NÅ blir det

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy, Helen! 🙂

 14. May-Helén Berg

  Åh, så gøy! Er så glad på dine vegne 😀 Og du ser virkelig nydelig ut på disse bildene! <3

 15. Kariann

  Så utrolig gøy!!! 😀 Det var en gledelig nyhet, dette blir ei bra helg. Hehe.
  Er veldig enig med deg og flere av kommentarene her at bloggerne var de første sesongene noe jeg slet med å følge med på. Det var slitsomt. Men jeg så det kun på grunn av Marna og Ørjan. Så fine og jordnære mennesker!! <3 Men bloggerne har tatt seg opp, så til de grader. Jeg syns det er mer spennende og virker mer proft. Syns nå jeg. Og denne sesongen med både Julianne og Jørgine og Marna har det vært så mye bedre syns jeg. 🙂
  Så det blir veldig koselig å få sett litt mer Caroline uten filter. Alt kommer ikke like godt frem på bloggen. Ah, gleder meg:)
  Når blir første episode?
  Kos deg og nyt helgen! <3
  Stor klem fra meg!

 16. Man trenger jo ikke lure så veldig lenge på hvorfor du plutselig synes det er en god ide å delta nå. Det er vel en god måte å blåse litt liv i bloggen igjen. Ikke noe galt med det, det er sikkert et lurt trekk, men det blir litt morsomt når du forklarer det med at ‘noe’ sa deg at nå var det en god ide 😉

  Jeg har aldri sett programmet, det er nok mest for de helt unge og den dedikerte fanskaren, tenker jeg. Men det er jo en suksess (?) så da fenger det noen. Bra jobba.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det morsomme er heller at du tror du vet hvorfor jeg ønsker å være med 🙂

   God helg, Gurine!

  2. Gurine: Du har det sikkert godt med deg selv som gidder å bry deg om hvordan andre mennesker velger å leve sine liv. Det er lov å være uenig, men å skrive så mange innlegge for å fronte din tankegang gjør deg bare desperat. Det er ikke slik at den løsningen man selv velger nødvendigvis er den rette. Det er lett å kritisere offentlige personer når ingen vet noe om oss

  3. Gurine.. Merkelig hvor mye du vet om programmet Bloggerene uten å ha sett ett eneste program?

 17. Cecilie

  Endelig!! jeg har trua på neste sesong

  1. Jeg leste først trusa hahahaha

 18. Kristine

  Så gøy Caroline 😀 når begynner sesong 9 på TV???

 19. Gratulerer! Så spennende! 🙂 Du, ikke ta deg nær av alle disse teite kommentarene om utseende ditt. Du er utrolig vakker, uansett om du har lite sminke eller mer. Men til tider synes jeg at du er noe ugjenkjennelig på bildene. Men det kan vel også være alt etter øye som ser:) Men aldeles flott og hyggelig er du! Heier på deg:)

 20. Juhuu!!! Da må jeg rett og slett begynne å se det programmet da!! Er dere igang med filming alt? Når kommer du på tv liksom?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi startet å filme tidlig i februar 🙂

 21. Så moro!!! Blir ålreit å følge deg og bli bedre kjent med deg 🙂 men må si jeg blir paff av hva folk klarer å lire av seg… Håper du kan prøve å fokusere på oss som faktisk heier frem andre mennesker, vi som ikke leter etter feil hos mennesker og vi som ikke har så mye vondt å si om andre heller. Har fulgt deg i alle år, og jeg synes det er helt passende og bra at du blir med på bloggerne nå. Synes det har utviklet seg i riktig retning og kjenner ikke igjen hvordan denne personen over her beskriver programmet. Nei, heia deg og dere – gleder meg til å se på bloggerne

 22. Jeg pleier ikke å se på Bloggerne, men har sett litt denne sesongen pga Jørgine og Julianne. Det er ikke akkurat høykulturell tv, men noen av bloggerne er helt ok å følge. Sånn som Julianne og babydrømmen – det er så fantastisk.
  Men enkelte spoler jeg forbi da det bare er klein pute- tv. Det tror jeg ikke det blir med dere.

 23. Så gøy! 🙂 Gleder meg til å se! Håper vi får se jentene dine også 🙂

 24. Får vel si gratulerer, men det er mest på grunn av de fine bildene i dette innlegget. Stor skuffelse herfra at du av alle skulle takke ja til et sånt søple-program. Vel, kommer uansett ikke til å gidde å bruke tiden min på det. Tror nok at du og LK kan gjøre en grei figur der, men programmet er forbundet med blogger-sutring, psykiske break-downs, drama osv. Trodde virkelig ikke dere ville være med på det. Men, men, hver sin smak. Hasta la vista og gid helg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Jeg kan love deg at det som vises av meg er fritt for drama, sutring og break-downs 🙂

   1. Men samtidig må man huske på at det skal være interessant nok til at folk skal gidde å se det. Hvis det ikke kommer frem noe mer på Bloggerne enn det som skjer ellers i sosiale medier, tror jeg det kommer til å bli for kjedelig; kaffe, trening, Oslo, lunsj, kaffe, Oslo… Sånn går det på repeat. Tror mange har et håp om se deg feks uten sminke, du og LK krangle osv. Ikke det perfekte som serveres på bloggen.

 25. Jeg lurer jo på hvor godt produksjonen ivaretar «stjernene» sine når tre tidligere deltakere av programmet, har blitt «sparket» uten å bli informert i forkant? Syns dessverre de fremstår som veldig lite profesjonelle og pålitelige. Blir likevel gøy å se deg på Bloggerne, denne sesongen ser jeg pga Jørgine, så får jeg følge med på neste sesong pga deg 🙂

 26. Hipp hurra, så fantastisk!
  Jeg GLEDER meg virkelig til å få se litt mer av hverdagen din!

  Jeg er nybakt mor og jeg må bare si at jeg finner deg så utrolig inspirerende! Du er et fantastisk flott forbilde!
  Sykehusbagen min var perfekt utstyrt takket være deg, hehe.

  Tusen takk for alt du deler! Du (og Lars-Kristian) gjør en sykt bra jobb!

  God helg til deg og den flotte familien din <3
  Klem

 27. Elisabeth L

  Ååå gratulerer, ble så glad da jeg leste om det 🙂 har fulgt deg helt siden start, og den utviklingen er så stas å se! Har sagt mange ganger før at jeg elsker vloggene og snappene dine, så uhøytidelig og personlige, så gleder meg masse masse <3

 28. Endeliiiiiiiiig!!!!! Dette har jeg ventet lenge på 😀 Som jeg gleder meg!

 29. Benedicte

  Ååååå så gøy! Gleder meg masse til å se! 😀

 30. Så gøy, da skal jeg kikke på bloggerene. Har ikke syntes noe om det programmet før! Ha en lørdag 🙂

 31. Blir det feil å si at jeg jublet litt når jeg så dette?? Det blir så gøy å følge med på bloggerne nå!:) Har sett på alt du har gjort på TV, så en ekte fan!;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Så koselig 🙂

 32. Åååå som jeg gleder meg! <3

 33. Så gøy! Jeg har ikke likt det programmet noe særlig før, men nå skal jeg gi det en ny sjangse 🙂 Har alltid fått et positivt inntrykk av deg når jeg har sett deg på TV tidligere.
  Riktig god helg til deg og dine! 🙂

 34. Benedicte L

  Så gøy! Tenker det var jubel fra produksjonen da du endelig takket ja. Gratulerer, gleder meg til å følge med 😀

 35. Godt å se at dere har tatt i mot den konstruktive kritikken fra oppussings-innlegget og minket på retusjeringen under øyene! Ser mye med levende ut nå.

  Lykket til på TV, blir spennende å følge med på 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Ingrid 🙂

   Bildene fra oppussingsinnlegget var ikke noe retusjert under øynene. Om du ser i kommentarfeltet i det innlegget så ligger det før-/etterbilder der.

   1. Ingrid

    Hvorfor godkjenner du ikke kommentaren min?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Fordi det du skrev i kommentaren din ikke bare var feil, det var:

    1. Ikke konstruktivt.
    2. Forutinntatt.
    3. Kun ment for å provosere.

 36. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/1k3LMJ/isabel-raad-har-rett

  Jeg tenkte bl.a på deg da jeg leste dette. Jeg håper du leser det og tenker over hvilket forbilde du vil være for både dine jenter og alle andre usikre jenter der ute.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvorfor i all verden tenker du på meg? Ja, jeg tar restylane i leppene, men det skriver jeg aldri om i sosiale medier. Ut over det har jeg ikke gjort noe som helst. Da håper jeg i så fall at du tenkte på mange andre også.

   1. Gurine

    Du har ingen forståelse for at din glansede blogg bidrar til et usunt utseendefokus spesielt hos unge kvinner? Jeg tenker post partum bildene, kommentarer på å gjøre seg fortjent til ‘usunn’ mat ved å trene hardt på forhånd, redigering og posering, kunstige negler, vipper, lepper og what not.

    Så ja, du var en av de jeg tenkte først på da jeg leste innlegget. Det har med måten du fremstår på bloggen og faktisk ikke noe du kan krangle på. Min oppfatning er min.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Om du tar ting ut av sin kontekst og kun fokuserer på en promille av innholdet i bloggen min, så klart det kan ha den påvirkningen. Men heldigvis er bloggen min mye mer enn det, Gurine 🙂

    Jeg har ikke tenkt å krangle på din oppfatning av bloggen, jeg bare argumenterer for hvorfor jeg mener at den er feil. Selv oppfatter jeg innholdet mitt som balansert.

   3. Du trenger jo ikke å skrive om det? Det lyser jo lang vei, selvsagt, om det ikke vises er det vel ingen grunn til å putte det inn i utgangspunktet?

    Andenebb er heldigvis reversabelt, operasjoner er det ikke.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Selvsagt trenger jeg ikke skrive om det, men hvor mye fokus jeg gir det har alt å si på hvor stor påvirkning det har.

   5. Gurine

    Du argumenter som vanlig på detaljnivå. Jeg nevnte selvsagt bare noen av grunnene til at din blogg var det første jeg tenkte på da jeg leste artikkelen. Det er selvsagt helheten av de verdiene du formidler som sammen legger grunnlaget for min oppfatning.
    Fagpersoner på både spiseproblemer og svangerskap/barsel har også gått ut og advart mot Bl.a din blogg.

    Jeg håper jo at det stemmer at du selv synes du er balansert, alternativet er jo ikke hyggelig å tenke på.

    Dette er bare noen tanker fra en tenåringsmor som ser hvilke makt diverse bloggere har og hvilken kamp helt flotte ungdommer kjemper for å bli perfekt. At voksne mødre er med på å fronte at det å sprøyte inn og lime på er normalt/vanlig er trist.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Nå er det jo faktisk du som argumenterer på detaljnivå ved å trekke frem enkeltsituasjoner og bruddstykker fra min blogg. Jeg ser på helheten, det er noe helt annet og langt mer relevant.

    Den kritikken du sikter til er flere år gammel ( med unntak av magebildet i 2016), så derfor svært lite relevant i dag. At noen er kritiske betyr heller ikke at kritikken er riktig, da det alltid vil være noen som er kritiske og det ligger i medias natur å fokusere på disse. Min målgruppe er heller ikke tenåringer, og derfor har jeg også svært få lesere i denne aldersgruppen.

    Jeg forstår god at du som tenåringsmor er skeptisk til enkelte bloggere, det hadde jeg også vært om Nelia og Naia var på den alderen. Men dette er ikke et bloggproblem, det er et samfunnsproblem. Det er leserne som bestemmer hvilke bloggere som skal ha påvirkningskraft og hvem som ikke skal ha det, og igjen er det disse bloggerne som påvirker sine lesere. Dermed har det hele en selvforsterkende sirkeleffekt.

   7. Gurine

    Selvsagt er det et bloggerproblem! I tillegg til et samfunnsproblem selvsagt.

    Jeg håper ikke at dette er en så stor grad av ansvarsfraskrivelse som det virker som?

   8. Caroline Berg Eriksen

    Problemet omfatter samfunnet og sosiale medier som helhet, det er ikke et isolert «bloggproblem» slik som enkelte legger det frem.

   9. Jeg tenkte også på deg. Enkelt og greit fordi du har den eneste bloggen jeg leser, og fordi du er den eneste jeg vet om som bruker Restylane (såvidt jeg vet, da..). Tror heller ikke du bruker eller har gjort noe annet med utseende ditt, men du er jo åpen i sosiale medier om Restylane?

  2. GURINE. Kranglefant kaller en sånne som deg, kun ute etter å lage kvalm. Ville aldri tenkt på Caroline når jeg leste artikkelen på VG:NO, jeg er selv mamma til to tenårings jenter, og ville ikke bekymret meg et sekund om de leste bloggen til Caroline, det er så mange andre bloggere der ute som du heller bør se opp for, med drama, fyll, fest og operasjoner. Her inne er det alltid glad innlegg, aldri fronting av fyll, bråk, familie drama eller ned snakking av andre personer. Det er fokus på sunt kosthold og en sunn livsstil og det er ihvertfall ikke negativt. Tror veldig få unge jenter følger en blogger på 31 , gift og tobarns mamma. Se på deg selv om hvordan forbilde du selv vil være når du poster slik anonymt til en blogger på nettet ? Hadde det vært en av mine jenter som hadde kommentert slik, hadde jeg blir skikkelig forbannet og fortalt de hva som er greit og ikke greit. Det du holder på med her er absolutt ikke greit og attpåtil fra en godt voksen person, flaut !

   1. LN: Får ikke døtrene dine lov til å diskutere og argumentere?
    Det er akkurat det Gurine gjør, likt som Caroline gjør. Ikke noe ufint over noen av kommentarene over.
    Trist at kvinner skal knebles fordi de er uenige i noe
    *handmaids tale*

   2. Gurine

    Hmmm… Nope, hva LN mener om meg bekymrer meg ikke det minste. At hun ikke er reflektert nok til å se hvilken påvirkningskraft en såpass stor blogger har er heller mer bekymringsverdig.

    Hva tror du dine egne barn tenker om at mamma’n deres skjeller ut andre på nett? Er det et slikt forbilde DU vil være? Og tror du ikke Caroline Berg Eriksen kan svare for seg selv uten at du kommer galopperende for å forsvare henne?

   3. Forresten: Stryk den første setningen. Det var unødvendig av meg.

    Igjen: Gratulerer, Caroline! 🙂

   4. Jeg synes du er mye mer ufin og kranglete i din kommentar, LN, enn det Gurine var i sin — hun diskuterte saklig (og ja, noe spisst), du derimot, kaller henne navn og sier hun er «ut etter å lage kvalm».

    Jeg oppfatter henne som ensamfunnsengasjert og bekymret mamma som stiller kritiske spørsmål til en influencer. De er uenige, og det må være lov.

    Hilsen også mamma til to jenter (og også bekymra over både samfunnsutviklinga og innflytelsen til «influencere»).

 37. Så gøy! Jeg har ventet siden bloggerne begynte på at du skal være med, så dette blir spennende 😀

 38. Hei lurer på hvor de søte stjerneøredobbene kommer fra?

 39. Åå dette blir spennende!:) og ikke minst blir det fint å se deg mer ekte og i hverdagen, ikke bare gjennom bilder og tekst. Da får vi se om det fins noe støv i krokene dine!:)

 40. Stort lycka till. Du är precis det du skriver att du är. Det kommer vara roligt att titta på.

 41. Gleder meg til å bli kjent med deg og dine gjennom Bloggerene, det er litt forskjell fra å lese en blogg og faktisk se deg «live» . Masse lykke til med innspillingen ! Og du, jeg synes det er helt greit at du ikke hever deg over alle kommentarer som er negative,det er lov å si ifra. For har man ikke noe pent å si, så kan man egentlig la være og noen blir nok litt tøffe bak skjermen.
  God helg til deg og dine ❤️

 42. Ååhh så spennende! Jeg er helt enig i at programmet har utviklet seg til det bedre. Synes det er så mange fine personligheter som er med, og det topper jo bare kaka når du skal være med Har fulgt deg siden du giftet deg, og har alltid likt verdiene dine, og hvordan du takler forskjellige situasjoner. Du er en kjempeflott dame som jeg ser opp til❤️
  Klem

 43. Kristin

  Jeg har sett på Bloggerne i mange år og synes det er bra at du (endelig) har takket ja 🙂 det er en mulighet til å vise en mer ekte (og kanskje usminket?) fasade 🙂 du ser alltid så fresh, velkledd og sminket ut på bloggen at et «vanlig» menneske lett kan føle seg det stikk motsatte 🙂 lykke til. Jeg gleder meg allerede til neste sesong

 44. Patrick

  😀 Gleder oss masse til å følge med på dere 🙂
  Så gøy! 🙂

 45. Jeg er veldig glad i blomster og kjøper ny bukett hver fredag, og synes denne var nydelig – fint med inspirasjon til å velge noe nytt, blir altfor ofte til at man velger det samme. Ang nelliker, disse er så undervurdert. Flotte blomster, enkle men samtidig gjør de så mye utav seg i en bukett. ps Før var nelliker en veldig vanlig bryllupsblomst, og ble brukt både i brudebuketten og som knapphullsblomst 😉

  Gratulerer med deltagelse i Bloggerne, så utrolig gøy! Jeg må innrømme at jeg ikke har sett så veldig mye på serien, men det er for at deltagerne har vært unge og helt utenfor min målgruppe. De siste sesongene har imidlertid hatt ett bredere spekter av både deltakere og type blogg, og dermed også truffet ett større publikum. Å kalle Bloggerne lavmål og søppel-tv synes jeg er drøyt, det er tross alt reelle mennesker og deres liv man følger! At tvserien inneholder både drama, nedturer og minde hyggelige/interessante tema, det er jo slik livet for alle av oss, hvem har vel hatt en dramafri ungdomstid? Å definere ett menneske basert på at det deltar i en tvserie blir for tynn, altså! Jeg ser at mangfoldet i tvserien er mye større nå, og dermed blir det straks mere interessant for flere også. Jeg gleder meg til å se dere i Bloggerne, og se flere sider av dere,

  Ang kommentarer, det er ok å komme med både spørsmål, komstruktiv kritikk og være kritisk, men en god huskeregel er at det man ikke tør å til ansikt til ansikt skal man holde seg for god til å skrive også.

 46. Så gøy!!! Gratulerer!
  Gleder meg masse til å se dere på tv-skjermen 🙂

 47. Ingrid Grace

  Hei Caroline, så hyggelig å lese! Jeg har alltid sagt i kommentarfeltet ditt at du (dere) kommer enda mer frem via vlogger på youtube (eller bloggen din), så jeg gleder meg stort til å se bloggerne nå fremover. Ja neste sesong altså. Det er alltid så koselige å se dere i vlogger, så jeg ser frem til at dere kommer på bloggerne på tv.

  Ellers synes jeg du ser flott ut for tiden. Tenkte senest i går at hva du enn gjør med håret ditt, så kler du både farge og klipp veldig bra. Ser ut som o det er mye din egen farge og så lagt inn striper, eller? Det er i alle fall veldig fint, du kler dette. 🙂

  Ønsker dere alle en fin helg. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingrid. Så koselig å høre 🙂 Ja, det stemmer.

   Håper helgen din var fin <3

 48. Herregud, jeg blir jo helt satt ut av enkelte av kommentarene her! Du er veldig sterk som klarer å stå i det <3 Stå på, Caroline – jeg er glad på dine vegne!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Silje 🙂

 49. Så utrolig gøy, Caroline!
  Som leser av bloggen din i maaange år, ser jeg virkelig frem til å få se en annen versjon av deg. Har i utganspunktet sluttet å følge med på Bloggerne, men nå er serien verdt å se på igjen. Gleder meg 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hurra! Så koselig å høre 🙂

 50. Tone R.

  Gratulerer! Synesd et er kjempe gøy at du skal være med! Har ikke sett Bloggerne tidligere, men det skal jeg nå. Du er favorittbloggeren, gleder meg til å se deg og familien på TV ❤️

 51. Gratulerer. Heldige de som har fått deg med på bloggerne. Du har en kjempe fin blogg med variert innhold og flotte bilder. Nå ser det ut som jeg må begynne å følge med på et nytt program.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for fine ord <3

 52. Det skjønte jeg for en stund siden, da jeg så kameratemaet på vei inn på Family for å følge deg på trening:)

 53. S.Helene

  God nyhet! Gleder meg til å følge dere på tv også:) Gratulerer!

 54. Benedikte

  Så gøy!! Gleder meg 🙂

 55. Hei Caroline! Gratulerar med «rolle» i bloggerne, så kult:) Eg har egentlig berre eit spørsmål om kjolen din. Den er aldeles nydeleg, og eg lurer på kva størrelse du har? På bildene på nettsida til bymalina ser den så stor ut, men på deg såg den perfekt ut:)

 56. Gurine… du kan da ikke sammenligne Isabel R og Caroline?
  De er jo to vidt forskjellige kvinner

  1. HEGE. Gurine ser nok kun det hun selv vil se, og har bestemte holdinger og kommenterer deretter. Ikke hverken konstruktivt eller sannferdig

   1. Gurine

    Hvilken av mine kommentarer er ikke konstruktive eller sannferdige? Jeg håper jeg kan få svar på det da jeg forsøker å holde en nøytral tone i diskusjonen. At man er uenig betyr ikke at man er ‘haters’ vet du?

   2. Gurine

    Du må gjerne svare du også, Caroline. Siden du har publisert kommentaren til LN så er du vel enig med henne?

  2. Gurine: Hvis vi følger ditt resonnement, er vel Caroline enig med deg også da – i og med at hun publiserer DINE kommentarer?

 57. Så gøy! Gratulerer! Jeg gleder meg til å se dere på skjermen. Klem

 58. Det blir GØY! Bloggerne har tatt seg opp og blitt en bra serie.

 59. Nå skal jeg absolutt få med meg bloggerne. Har hatt en dårlig inntrykk av det fra de tidligere sesongene og aldri helt hengt meg på. Men NÅ!!!

  PS! Så utrolig nydelig søsteren din er <3

  1. Jada! Ser når at jeg la inn kommentar på feil innlegg. Kanskje litt merkelig å si at søsteren din er nydelig i et innlegg om bloggerne.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Tenkte ikke over det 🙂

 60. ble så glad av å høre dette! Gratulerer masse så gleder jeg med til å se dere på skjermen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 61. Skrevet i sand eller hugget i stein?

 62. Så gøy, gleder meg til å se dere på skjermen i sesong 9 🙂 God helg, klem

 63. Skal Lars K være med i bloggerne ? I lik grad som mannen til pilotfrue ?

 64. Fantastisk! Jeg har ønsket det lenge, nettopp fordi du er den eneste bloggen jeg følger. Blir moro å se deg/dere på skjermen:-)

  Støtter deg i dine gode valg!

 65. Martine

  Herregud så mange teite kommentarer i dette innlegget?? Håper du ikke bryr deg om alle disse, for hvis de ikke liker programmer bloggerne så trenger de ikke se på. Jeg gleder meg værtfall ekstremt mye til denne sesongen. De andre sesongene har vært helt OK, men nå gleder jeg meg virkelig! Jeg føler jeg har fått ett helt nytt (og veldig positivt) inntrykk av pilotfrue spesielt da personligheten ikke kommer 100% frem på bloggen. Tror neste sesong med dere, funkygine og pilotfrue kommer til å bli den beste sesongen hittil!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Nesten samtlige av kommentarene kommer fra de samme personene som er negative uansett hva. De samme gamle argumentene og temaene.. de burde akseptere at ikke alle har samme mening, i stedet tror de at de sitter på an fasit og forsøker å tvinge den fasiten over på andre. Må være fryktelig slitsomt.

   Tusen takk 🙂 Håper det blir bra!

  2. Helt enig, mange slenger ut kommentarer bare for å pirke og lage «kvalm», det er ikke grei vinkling på dette i det hele tatt. Om det er eksponering av barn folk er så bekymret for så bør det være andre blogger som bør sjekkes, eller merking av reklame, forbruk eller hva. Det er alltid samme navn som går igjen på disse sure lite konstruktive kommentarene under de forskjellige innleggene. Da lurer jeg på hvorfor folk leser bloggen til caroline, om det alltid skal pirkes på og kommenteres negativt. mange er jo agressive i skrivemåten og sitter på fasiten uansett. En kan jo tenke sitt hva som driver disse personene

   1. Torill

    Enig i det du skriver her, også tidligere kommenterer under dette innlegget.
    Leste dette her om dagen FB , og det fikk meg til å tenke på mange av de som kun er ute etter å lage kvalm og trykke ned andre personer. både her i ulike kommentarfelt.

    «Hvordan du får andre til å føle seg sier mye om deg som person..
    Du blir ikke lykkeligere av å gjøre andre triste.
    Du blir ikke klokere av å kalle andre dumme.
    Du blir ikke penere av å kalle andre stygge.
    Du blir ikke sterkere av å kalle andre svake.
    Du får ikke finere kropp av å kalle andre feite.
    Du får ikke større selvtillit av å baksnakke andre.
    Du blir ikke større av å forsøke å gjøre andre små.»
    Troe mange har godt av å ta seg en pause fra bloggen og kommentarfeltet, fokuset kun er for å finne feil, og å lage kvalm.

 66. GURINE. Alt du skrev i din første kommentarer hverken konsttruktivt eller sannferdig, bare det at du sammenligner Isabel og CBE som du gjorde sier jo sitt. Så fortsetter det. Les gjennom hva du selv skriver. Det er angrep på C som blogger og person, ikke mye konstruktivt. Og har jeg nevnt «haters» ? Siden du måtte dra inn dette . Siste setningen din er nedlatende

 67. Jeg undrer meg av og til over hvordan du svarer på kritikk i kommentarfeltet, Caroline. Ta for eksempel den leseren som er skuffet over at du skal være med i Bloggerne, fordi hun ikke liker konseptet. Hun får da med en gang høre at hun umulig kan kjenne programmet særlig godt, altså går du fra sak til person i første setning. Er dette en god måte å svare folk på? Jeg forstår at du reagerer på ufine kommentarer, men hvorfor godkjenner du da kommentarer som går på utseende og person i det hele tatt? Jeg får ofte en guffen følelse av å lese kommentarfeltet ditt, og det har også med dine svar å gjøre. Hvorfor gjør du ikke slik du tidligere har sagt at du skulle, og skaper en god stemning i kommentarfeltet ved å ta bort personangrep og slike ting, men godkjenne innspill som går på BLOGGEN din, ikke deg som PERSON?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Ina 🙂

   Vedkommende ga en beskrivelse av programmet dom gjorde at det ble naturlig å påpeke. Handlet ingenting om person, bare programmet i seg selv 🙂

   Takk for tilbakemeldingene. Det er moderert kommentarer både den ene og den andre veien, men det er umulig å tilfredsstille alle.

   1. Det hun mener med å gå fra sak til person er setningen «da kan du umulig kjenne programmet særlig godt», ettersom du går inn i hennes oppfatning istedenfor å spørre eller tenke «Ok, dette er din oppfatning og det må jeg respektere. Av nysgjerrighet; hva gir deg den oppfatningen? Jeg synes det er et flott program…blablabla osv.» Det er dårlig debattskikk å diskutere person foran sak, og det at noen diskuterer hvorvidt de liker et program eller ikke er jo ikke noe å ta personlig? Stå for valgene dine, og forklar hvorfor DU liker programmet istedenfor å forsøke å overtale andre til å se verden som deg. Jeg ser den f eks fundamentalt ulikt, men jeg respekterer allikevel dine valg og oppfatninger.

 68. Jeg er kjempe glad for at du skal være med på bloggerne! Har sett alle sesongene og alltid ønsket å se deg på skjermen! Jeg tror dette kan være bra for folk å se, så de kan forstå deg og din verden bedre, hvor flink du er og hvor mye jobb du legger i bloggen og familien din 🙂 jeg gleder meg skikkelig!!! Ha en fin dag <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Annie 🙂

 69. Jeg synes ikke Bloggerne er et flott program,, det er ganske «lavmål», men jeg har sett denne sesongen som går nå pga Julianne og Jørgine – jeg tror det blir greit å se deg også, selv om jeg ikke helt ser meg for deg i det konseptet. Ellers synes jeg enkelte av de andre som er med virker som om de får dobbel betaling ved å gråte på skjermen. Det er flaut, men der «selger» vel. .

  Når det kommer til eksponering av barn så syns jeg enkelte bloggere går langt over streken, men jeg synes ikke dere er _der_.
  Jeg må være så ærlig å si at jeg ikke bekymrer meg for bloggerbarna, ikke deres barn eller andre siden det ikke er mine barn. Det er ikke mitt problem.

  Ellers, lykke til med filming.

 70. Kjempeglad på dine vegne,Caroline! Jeg er sikker på at du kommer til å gjøre en fin figur i programmet! Ønsker deg en fin uke

 71. Angående dette med eksponering av barn, så syns jeg dere gjør det på en fin måte i forhold til mange andre. Men det noen kanskje mener er ikke nødvendigvis at det skader barnet å bli vist litt, men at barna blir gjenkjent nå og kanskje også når de blir eldre. Og at barna da blir «kjendiser» uten at de har valgt det selv. Det er jo ikke sikkert de ønsker når de blir eldre. Jeg vet ikke om jeg hadde greid eller følt at det var naturlig å holde de 100% utenfor bloggen hvis jeg var i din situasjon, så dette er bare en lufting av tematikken 🙂

 72. Hei Caroline! Jeg må bare uttrykke hvor fantastisk jeg synes den hvite kjolen er på deg. Den er så fin. Ble faktisk litt forelsket. Er det mulig å fortelle hvor den er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂 Den kommer fra by malina / boozt.com 🙂

 73. Starting a Blog is always tough, especially in the Fashion and Beauty industry. This one is quite impressive. Great job despite all the comments.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *