bloggerne sesong 9

Endelig kan jeg fortelle at jeg skal være med på Bloggerne! Jeg vet at flere har spekulert i dette og jeg vet også at jeg tidligere har sagt at dette programmet ikke er noe for meg. Faktisk har jeg sagt nei hver eneste gang jeg har blitt spurt om dette, men da de kom til meg denne gangen var det noe i meg som sa «ja, vet du hva? Dette vil jeg høre mer om» Så jeg tok et møte med produksjonen – og for en utrolig fin gjeng! Jeg ble så positivt overrasket da jeg fikk høre om alt sammen, hvordan det legges opp og hvor mye de respekterer de som er med. Ikke minst mener jeg at programmet har hatt en enorm utvikling de siste årene, så dette er noe jeg med stolthet kan si at jeg er glad for å være en del av. Grunnen til at jeg har valgt å si ja nå, er rett og slett den at jeg vil bruke dette til å vise mer av den ekte Caroline. Den Caroline som er vanskelig å få frem på bloggen og som jeg føler at veldig mange ikke kjenner. Jeg håper at den virkelig meg skinner gjennom på Bloggerne. 

Jeg lever et liv fritt for drama og er heller ikke den som søker drama, jeg er mer opptatt av gode verdier, familie, venner og en stabil hverdag med rutiner. Jeg er voksen, har en fantastisk mann, to elskelige barn og to vakre hunder, men det er kaotisk og jeg jobber beinhardt hver eneste dag for bedriften min og for at denne bloggen skal være best mulig. Det vil jeg vise dere på Bloggerne! Jeg gleder meg masse til dette! Vi er jo midt i innspilling, så det er mye igjen av sesongen jeg skal være med i som ennå ikke er skrevet i stein. Fortsettelsen gleder jeg meg masse til! Jeg håper du gleder deg også! 


God helg fra meg til deg med ukens friske blomster  De av dere som har fulgt med lenge vet jo at jeg ELSKER nelliker. Jeg falt sånn for disse og synes buketten ble helt nydelig da jeg kombinerte nellikene med roser og eucalyptus 🙂 Klem  

148 kommentarer

 1. Gratulerer. Heldige de som har fått deg med på bloggerne. Du har en kjempe fin blogg med variert innhold og flotte bilder. Nå ser det ut som jeg må begynne å følge med på et nytt program.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for fine ord <3

 2. Det skjønte jeg for en stund siden, da jeg så kameratemaet på vei inn på Family for å følge deg på trening:)

 3. S.Helene

  God nyhet! Gleder meg til å følge dere på tv også:) Gratulerer!

 4. Benedikte

  Så gøy!! Gleder meg 🙂

 5. Hei Caroline! Gratulerar med «rolle» i bloggerne, så kult:) Eg har egentlig berre eit spørsmål om kjolen din. Den er aldeles nydeleg, og eg lurer på kva størrelse du har? På bildene på nettsida til bymalina ser den så stor ut, men på deg såg den perfekt ut:)

 6. Gurine… du kan da ikke sammenligne Isabel R og Caroline?
  De er jo to vidt forskjellige kvinner

  1. HEGE. Gurine ser nok kun det hun selv vil se, og har bestemte holdinger og kommenterer deretter. Ikke hverken konstruktivt eller sannferdig

   1. Gurine

    Hvilken av mine kommentarer er ikke konstruktive eller sannferdige? Jeg håper jeg kan få svar på det da jeg forsøker å holde en nøytral tone i diskusjonen. At man er uenig betyr ikke at man er ‘haters’ vet du?

   2. Gurine

    Du må gjerne svare du også, Caroline. Siden du har publisert kommentaren til LN så er du vel enig med henne?

  2. Gurine: Hvis vi følger ditt resonnement, er vel Caroline enig med deg også da – i og med at hun publiserer DINE kommentarer?

 7. Så gøy! Gratulerer! Jeg gleder meg til å se dere på skjermen. Klem

 8. Det blir GØY! Bloggerne har tatt seg opp og blitt en bra serie.

 9. Nå skal jeg absolutt få med meg bloggerne. Har hatt en dårlig inntrykk av det fra de tidligere sesongene og aldri helt hengt meg på. Men NÅ!!!

  PS! Så utrolig nydelig søsteren din er <3

  1. Jada! Ser når at jeg la inn kommentar på feil innlegg. Kanskje litt merkelig å si at søsteren din er nydelig i et innlegg om bloggerne.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Tenkte ikke over det 🙂

 10. ble så glad av å høre dette! Gratulerer masse så gleder jeg med til å se dere på skjermen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 11. Skrevet i sand eller hugget i stein?

 12. Så gøy, gleder meg til å se dere på skjermen i sesong 9 🙂 God helg, klem

 13. Skal Lars K være med i bloggerne ? I lik grad som mannen til pilotfrue ?

 14. Fantastisk! Jeg har ønsket det lenge, nettopp fordi du er den eneste bloggen jeg følger. Blir moro å se deg/dere på skjermen:-)

  Støtter deg i dine gode valg!

 15. Martine

  Herregud så mange teite kommentarer i dette innlegget?? Håper du ikke bryr deg om alle disse, for hvis de ikke liker programmer bloggerne så trenger de ikke se på. Jeg gleder meg værtfall ekstremt mye til denne sesongen. De andre sesongene har vært helt OK, men nå gleder jeg meg virkelig! Jeg føler jeg har fått ett helt nytt (og veldig positivt) inntrykk av pilotfrue spesielt da personligheten ikke kommer 100% frem på bloggen. Tror neste sesong med dere, funkygine og pilotfrue kommer til å bli den beste sesongen hittil!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Nesten samtlige av kommentarene kommer fra de samme personene som er negative uansett hva. De samme gamle argumentene og temaene.. de burde akseptere at ikke alle har samme mening, i stedet tror de at de sitter på an fasit og forsøker å tvinge den fasiten over på andre. Må være fryktelig slitsomt.

   Tusen takk 🙂 Håper det blir bra!

  2. Helt enig, mange slenger ut kommentarer bare for å pirke og lage «kvalm», det er ikke grei vinkling på dette i det hele tatt. Om det er eksponering av barn folk er så bekymret for så bør det være andre blogger som bør sjekkes, eller merking av reklame, forbruk eller hva. Det er alltid samme navn som går igjen på disse sure lite konstruktive kommentarene under de forskjellige innleggene. Da lurer jeg på hvorfor folk leser bloggen til caroline, om det alltid skal pirkes på og kommenteres negativt. mange er jo agressive i skrivemåten og sitter på fasiten uansett. En kan jo tenke sitt hva som driver disse personene

   1. Torill

    Enig i det du skriver her, også tidligere kommenterer under dette innlegget.
    Leste dette her om dagen FB , og det fikk meg til å tenke på mange av de som kun er ute etter å lage kvalm og trykke ned andre personer. både her i ulike kommentarfelt.

    «Hvordan du får andre til å føle seg sier mye om deg som person..
    Du blir ikke lykkeligere av å gjøre andre triste.
    Du blir ikke klokere av å kalle andre dumme.
    Du blir ikke penere av å kalle andre stygge.
    Du blir ikke sterkere av å kalle andre svake.
    Du får ikke finere kropp av å kalle andre feite.
    Du får ikke større selvtillit av å baksnakke andre.
    Du blir ikke større av å forsøke å gjøre andre små.»
    Troe mange har godt av å ta seg en pause fra bloggen og kommentarfeltet, fokuset kun er for å finne feil, og å lage kvalm.

 16. GURINE. Alt du skrev i din første kommentarer hverken konsttruktivt eller sannferdig, bare det at du sammenligner Isabel og CBE som du gjorde sier jo sitt. Så fortsetter det. Les gjennom hva du selv skriver. Det er angrep på C som blogger og person, ikke mye konstruktivt. Og har jeg nevnt «haters» ? Siden du måtte dra inn dette . Siste setningen din er nedlatende

 17. Jeg undrer meg av og til over hvordan du svarer på kritikk i kommentarfeltet, Caroline. Ta for eksempel den leseren som er skuffet over at du skal være med i Bloggerne, fordi hun ikke liker konseptet. Hun får da med en gang høre at hun umulig kan kjenne programmet særlig godt, altså går du fra sak til person i første setning. Er dette en god måte å svare folk på? Jeg forstår at du reagerer på ufine kommentarer, men hvorfor godkjenner du da kommentarer som går på utseende og person i det hele tatt? Jeg får ofte en guffen følelse av å lese kommentarfeltet ditt, og det har også med dine svar å gjøre. Hvorfor gjør du ikke slik du tidligere har sagt at du skulle, og skaper en god stemning i kommentarfeltet ved å ta bort personangrep og slike ting, men godkjenne innspill som går på BLOGGEN din, ikke deg som PERSON?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Ina 🙂

   Vedkommende ga en beskrivelse av programmet dom gjorde at det ble naturlig å påpeke. Handlet ingenting om person, bare programmet i seg selv 🙂

   Takk for tilbakemeldingene. Det er moderert kommentarer både den ene og den andre veien, men det er umulig å tilfredsstille alle.

   1. Det hun mener med å gå fra sak til person er setningen «da kan du umulig kjenne programmet særlig godt», ettersom du går inn i hennes oppfatning istedenfor å spørre eller tenke «Ok, dette er din oppfatning og det må jeg respektere. Av nysgjerrighet; hva gir deg den oppfatningen? Jeg synes det er et flott program…blablabla osv.» Det er dårlig debattskikk å diskutere person foran sak, og det at noen diskuterer hvorvidt de liker et program eller ikke er jo ikke noe å ta personlig? Stå for valgene dine, og forklar hvorfor DU liker programmet istedenfor å forsøke å overtale andre til å se verden som deg. Jeg ser den f eks fundamentalt ulikt, men jeg respekterer allikevel dine valg og oppfatninger.

 18. Jeg er kjempe glad for at du skal være med på bloggerne! Har sett alle sesongene og alltid ønsket å se deg på skjermen! Jeg tror dette kan være bra for folk å se, så de kan forstå deg og din verden bedre, hvor flink du er og hvor mye jobb du legger i bloggen og familien din 🙂 jeg gleder meg skikkelig!!! Ha en fin dag <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Annie 🙂

 19. Jeg synes ikke Bloggerne er et flott program,, det er ganske «lavmål», men jeg har sett denne sesongen som går nå pga Julianne og Jørgine – jeg tror det blir greit å se deg også, selv om jeg ikke helt ser meg for deg i det konseptet. Ellers synes jeg enkelte av de andre som er med virker som om de får dobbel betaling ved å gråte på skjermen. Det er flaut, men der «selger» vel. .

  Når det kommer til eksponering av barn så syns jeg enkelte bloggere går langt over streken, men jeg synes ikke dere er _der_.
  Jeg må være så ærlig å si at jeg ikke bekymrer meg for bloggerbarna, ikke deres barn eller andre siden det ikke er mine barn. Det er ikke mitt problem.

  Ellers, lykke til med filming.

 20. Kjempeglad på dine vegne,Caroline! Jeg er sikker på at du kommer til å gjøre en fin figur i programmet! Ønsker deg en fin uke

 21. Angående dette med eksponering av barn, så syns jeg dere gjør det på en fin måte i forhold til mange andre. Men det noen kanskje mener er ikke nødvendigvis at det skader barnet å bli vist litt, men at barna blir gjenkjent nå og kanskje også når de blir eldre. Og at barna da blir «kjendiser» uten at de har valgt det selv. Det er jo ikke sikkert de ønsker når de blir eldre. Jeg vet ikke om jeg hadde greid eller følt at det var naturlig å holde de 100% utenfor bloggen hvis jeg var i din situasjon, så dette er bare en lufting av tematikken 🙂

 22. Hei Caroline! Jeg må bare uttrykke hvor fantastisk jeg synes den hvite kjolen er på deg. Den er så fin. Ble faktisk litt forelsket. Er det mulig å fortelle hvor den er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂 Den kommer fra by malina / boozt.com 🙂

 23. Starting a Blog is always tough, especially in the Fashion and Beauty industry. This one is quite impressive. Great job despite all the comments.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *