den som venter

Her kommer noen flere bilder fra dagen vår i Oslo! Vi er jo plutselig i hovedstaden en gang i uken og hver gang er det møterelatert – som oftest også konfidensielt, så jeg forstår at det kanskje kan være kjedelig å høre om, men jeg kan love at «den som venter på noe godt» og så videre 🙂 Gleder meg til å dele! 

Mellom slagene i går ble det lunsj og denne gangen testet vi ut Oslo Raw. Den kafeen minnet meg VIRKELIG om storeøster sin Bare Grønt som hun åpnet i 2014! Jeg skulle virkelig ønske at den fortsatt duret og gikk, men dessverre har den lagt ned. Jeg bare VET at hun burde ha startet i Oslo den gangen og ikke i Fredrikstad, markedet er så mye større i Oslo. Jeg ser jo bare på denne i går, det var konstant folk til og fra og alltid folk i kø. Vi hadde bare flaks som plutselig kapret det beste bordet 🙂 Så ja – jeg savner en kafé som denne her hvor vi bor, men det er jo bare å håpe at søster har tid til å åpne igjen litt senere. Akkurat nå gjør hun helt andre ting. 

Men altså – Oslo Raw er et tips for nydelige acaibowls, god kaffe og nydelig, naturlig snacks 🙂 Vi avsluttet dagen på Theatercaféen før vi reiste hjem. I dag startet jeg dagen med en treningsøkt og nå er jeg klar for en dag som ikke skal brukes ved kontorpulten. Det blir fint! Håper solen skinner hos deg ♥ 

26 kommentarer

 1. Det bildet av deg med den hvite kaffe koppen. Vakkert

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Katrin <3

 2. The pictures in the cafe are wonderful, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you sweetie <3

 3. Ja jeg er ganske enig i det du skriver selv, veldig kjedelig å lese disse innleggene. Synes generelt det er lite «innhold» på bloggen nå, utenom ferien dere var på da -det er gøy!
  Jeg tror og synes det blir litt for mye business, fremfor blogging.
  Til tider virker det som det eneste som skjer hos dere er trening, rydde litt i hage eller hus (eller i kofferter) og reise til/fra Oslo. Synes dessverre det er ensformig i lengden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tilbakemeldingen, Sol 🙂 Jeg bladde meg tilbake og den siste uken fant jeg 10 innlegg som handlet om andre ting enn det du nevner. Så om du føler at «det virker som det er det eneste jeg gjør», så kan du ikke lese bloggen spesielt godt.

   1. Sol innleder med å skrive at hun er enig med deg. Hvorfor slik nedlatende holdning?

 4. Alle bildene dine er så fine og så bra redigert!
  Er Lars Kristian med på alle møtene i Oslo, siden dere på sett og vis driver bloggen sammen eller er det litt tilfeldig om han blir med eller ikke? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Lars-Kristian er flink! 🙂

   Vi driver den sammen så det er naturlig at han er med på det meste av møter som handler om den. Men om han ikke kan så drar jeg alene. Det er jo til syvende og sist jeg som bestemmer 😉

 5. Jeg synes du leverer gode og innholdsrike innlegg, Caroline! Du skildrer mye av din hverdag og innleggene har inspirerende og flotte bilder i tillegg! Er imponert over alt du får til og rekker, siden du også har en familie å ta deg av:) Takk for at du leverer hver dag! Guro

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Guro! Dette blir jeg så glad for å lese! Virkelig <3 Klem til deg!

 6. Hva gjør søsteren din nå? 🙂

 7. Bloggen din er så fantastisk flott:) Er så nydelige bilder bestandig:) Gleder meg hver dag til å se:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 8. Battool

  Dødskult antrekk hvor er brillene fra??

  (Så at jeg postet ved feil innlegg istad, beklager det)

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Gina 🙂 De har noen lignende på h&m også så jeg 🙂

   1. Battool

    Takk!!

    Du ser helt fantastisk og kjempe vakker ut <3

 9. Jeg må virkelig få kommet meg på Oslo Raw snart – maten der så jo helt fantastisk ut!
  Og ja, i Oslo hadde det nok gått mye bedre enn Fredrikstad med kafeer som det. Men håper jo at det etter hvert også blir et marked for det i mindre steder. Håper hun velger å prøve igjen en gang!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det håper jeg også! 🙂

 10. Om noe helt annet; kommer det interiørinnlegg snart? 😀 Er spent på hvordan det går med oppussing av stuene og se hvordan det har blitt der. Også hva dere har tenkt å gjøre med det allerede slitte gulvet. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   JA 😀 Nå kommer det veldig snart en update ang. stuen i midten som har stått brakk siden jul :p

 11. Shit du kler den sveisen altså! Og tykt hår! Trenger ingen extencions ser jeg! Følger osloraw på Instagram, de skal visstnok åpne på Eger også!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, nå har jeg vært uten siden mars / april i fjor og det føles jo så bra 🙂

   Ja, det så jeg at de skulle! Gleder meg 🙂 I mellomtiden får søster kokkelere for meg her hjemme :p

 12. Benedicte L

  Det er Oslo Raw som leverer kakene til The Well, og ja; de er nydelige

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å! The Well! Dit må jeg dra snart igjen 🙂

 13. Hei 🙂 Kan jeg spørre, bildene her, er de tatt med mobilkamera eller speilreflekskamera ? Veldig Bra kvalitet på bildene deres, litt misunnelig Hehe, og derfor litt nysgjerrig på hva som brukes. 🙂 Ha en fin dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *