outfit of the day

Den overskriften må vel være lenge siden sist? Det var i hvert fall en ganske standard overskrift i starten da jeg først begynte å poste antrekksbilder 🙂 Så her kommer noen bilder dagens antrekk. Vi kom akkurat hjem fra Oslo etter flere timer der, siste på agendaen var et utrolig spennende møte som viste seg å vare i 3 timer! Det var så gøy! 

jeans gina tricot / t-skjorte gina tricot / belte gina tricot / sko michael kors


Nå er mamma og pappa her på besøk, og vi fire skal se 30 grader i februari. Det er flere uker siden forrige gang, så jeg gleder meg skikkelig 🙂 Blir godt å legge beina høyt nå. Håper dere har hatt en fin dag! 

25 kommentarer

 1. så fin du var! hår og sminke <3

 2. Satt faktisk og så igjennom antrekk-kategorien din her forleden. Og må bare si at klesstilen og looken din i 2011-2012 var så fin:) du kler så godt langt hår, solbrun hud og litt mer ungdommelige klær. Misforstå meg rett, klesstilen din er fin nå også, men du havner av og til litt i den «kjerring» kategorien i visse antrekk:-O

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tilbakemeldingen! Jeg liker å varierer klesstil og veksler ofte mellom sofistikert og mer ungdommelig, men det er fordi jeg kler meg etter humøret 🙂 Jeg har aldri sett kjerringer i utvasket t-skjorte og hullete klær :/ Jeg er helt ærlig glad for at jeg har utviklet meg siden 2011 og er veldig ferdig med langt, blondt hår 🙂

   1. Jeg synes derimot stilen din nå er mer sofistikert og tøff, og absolutt ikke kjerringaktig. 🙂

   2. «Av og til» og «enkelte antrekk» referer nødvendigvis ikke til utvasket t-skjorte og hullete klær…

  2. Det er vel naturlig at de fleste så mer ungdommelige ut for 7 år siden enn de gjør i dag? 🙂 Man endrer seg jo en god del, spesielt fra begynnelsen av 20-åra til begynnelsen av 30-åra. Jeg synes stilen til Caroline har utviklet seg fint med henne. <3

 3. Vil gjerne ha mer videoblogg :-):-)

 4. Dette var et drit-kjedelig innlegg i forhold til de bedre du har hatt i det siste. Oslo, Oslo, Oslo, spannede møte osv. Vet du, det gir ingenting til oss lesere. Vi er lei av at bloggere har «SUPERSPENNENDE MØTER I OSLO» som vi aldri hører noe mer om. Det er bare irriterende. Fortell heller om ting her og nå. Sånn der si A og fire måneder etter si B, det er ikke leservennlig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tilbakemeldingen 🙂 Flere bilder kommer i dag, men meningen med gårsdagens innlegg var kun å vise antrekket, ikke noe annet 🙂 Det er flere som blir inspirert av å se dagens antrekk og jeg fikk også flere spørsmål angående antrekket på instagram (story) så jeg vil tro at dette innlegget ga noen _noe_ selv om ikke denne noen var deg akkurat i går 🙂

 5. *spennende

 6. Fint antrekk, denne stilen passer deg så bra!!

 7. Så gøy å lese bloggen din <3

 8. Kult antrekk!
  Liker (og inspireres) så mye mer av denne type antrekk enn feks. det med skjørt, kappe og lårlange støvletter.
  Fortsett med det! 🙂

  1. Veldig enig! Dette var klær man faktisk kan bruke.

   Du har kanskje litt lett for å falle i ‘kostymefella’ når du prøver deg på den sofistikerte stilen?

 9. Fint antrekk,det kledde du veldig godt 🙂 ha en fin torsdag fine du

 10. Du kler å ha litt kraftigere og sterkere ben og rumpe enn før:)

 11. Reklamerte ikke du for disse produktene for litt siden? Er d ikke da reklame. Kule var de hvertfall:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg brukte annonselenker, men det brukte jeg ikke her, så det er ikke reklame 🙂

 12. Skikkelig kult antrekk og hår! 🙂

 13. Battool

  Dødskult antrekk hvor er brillene fra??

 14. Tonje Cathrine

  Så kult antrekk. Elsker jeansen. Jeg ble mamma for 1 gang for 2 uker siden, gleder meg til å få på meg vanlige klær igjen. Syntes du ser så bra ut om dagen.

 15. Jeg lurer på hvor øreringene kommer fra? 🙂

 16. Jeg synes du kler utrolig godt stilen nå og å bli eldre. Så flott du er altså 🙂

 17. Hvilke modell er den jeansen fra Gina? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Leah heter modellen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *