outfit of the day

Den overskriften må vel være lenge siden sist? Det var i hvert fall en ganske standard overskrift i starten da jeg først begynte å poste antrekksbilder 🙂 Så her kommer noen bilder dagens antrekk. Vi kom akkurat hjem fra Oslo etter flere timer der, siste på agendaen var et utrolig spennende møte som viste seg å vare i 3 timer! Det var så gøy! 

jeans gina tricot / t-skjorte gina tricot / belte gina tricot / sko michael kors


Nå er mamma og pappa her på besøk, og vi fire skal se 30 grader i februari. Det er flere uker siden forrige gang, så jeg gleder meg skikkelig 🙂 Blir godt å legge beina høyt nå. Håper dere har hatt en fin dag! 

25 kommentarer

 1. sÄ fin du var! hÄr og sminke <3

 2. Satt faktisk og sĂ„ igjennom antrekk-kategorien din her forleden. Og mĂ„ bare si at klesstilen og looken din i 2011-2012 var sĂ„ fin:) du kler sĂ„ godt langt hĂ„r, solbrun hud og litt mer ungdommelige klĂŠr. MisforstĂ„ meg rett, klesstilen din er fin nĂ„ ogsĂ„, men du havner av og til litt i den «kjerring» kategorien i visse antrekk:-O

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tilbakemeldingen! Jeg liker Ă„ varierer klesstil og veksler ofte mellom sofistikert og mer ungdommelig, men det er fordi jeg kler meg etter humĂžret 🙂 Jeg har aldri sett kjerringer i utvasket t-skjorte og hullete klĂŠr :/ Jeg er helt ĂŠrlig glad for at jeg har utviklet meg siden 2011 og er veldig ferdig med langt, blondt hĂ„r 🙂

   1. Jeg synes derimot stilen din nĂ„ er mer sofistikert og tĂžff, og absolutt ikke kjerringaktig. 🙂

   2. «Av og til» og «enkelte antrekk» referer nĂždvendigvis ikke til utvasket t-skjorte og hullete klĂŠr…

  2. Det er vel naturlig at de fleste sĂ„ mer ungdommelige ut for 7 Ă„r siden enn de gjĂžr i dag? 🙂 Man endrer seg jo en god del, spesielt fra begynnelsen av 20-Ă„ra til begynnelsen av 30-Ă„ra. Jeg synes stilen til Caroline har utviklet seg fint med henne. <3

 3. Vil gjerne ha mer videoblogg :-):-)

 4. Dette var et drit-kjedelig innlegg i forhold til de bedre du har hatt i det siste. Oslo, Oslo, Oslo, spannede mĂžte osv. Vet du, det gir ingenting til oss lesere. Vi er lei av at bloggere har «SUPERSPENNENDE MØTER I OSLO» som vi aldri hĂžrer noe mer om. Det er bare irriterende. Fortell heller om ting her og nĂ„. SĂ„nn der si A og fire mĂ„neder etter si B, det er ikke leservennlig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tilbakemeldingen 🙂 Flere bilder kommer i dag, men meningen med gĂ„rsdagens innlegg var kun Ă„ vise antrekket, ikke noe annet 🙂 Det er flere som blir inspirert av Ă„ se dagens antrekk og jeg fikk ogsĂ„ flere spĂžrsmĂ„l angĂ„ende antrekket pĂ„ instagram (story) sĂ„ jeg vil tro at dette innlegget ga noen _noe_ selv om ikke denne noen var deg akkurat i gĂ„r 🙂

 5. Fint antrekk, denne stilen passer deg sÄ bra!!

 6. SĂ„ gĂžy Ă„ lese bloggen din <3

 7. Kult antrekk!
  Liker (og inspireres) sÄ mye mer av denne type antrekk enn feks. det med skjÞrt, kappe og lÄrlange stÞvletter.
  Fortsett med det! 🙂

  1. Veldig enig! Dette var klĂŠr man faktisk kan bruke.

   Du har kanskje litt lett for Ă„ falle i ‘kostymefella’ nĂ„r du prĂžver deg pĂ„ den sofistikerte stilen?

 8. Fint antrekk,det kledde du veldig godt 🙂 ha en fin torsdag fine du

 9. Du kler Ă„ ha litt kraftigere og sterkere ben og rumpe enn fĂžr:)

 10. Reklamerte ikke du for disse produktene for litt siden? Er d ikke da reklame. Kule var de hvertfall:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg brukte annonselenker, men det brukte jeg ikke her, sĂ„ det er ikke reklame 🙂

 11. Skikkelig kult antrekk og hĂ„r! 🙂

 12. DĂždskult antrekk hvor er brillene fra??

 13. Tonje Cathrine

  SÄ kult antrekk. Elsker jeansen. Jeg ble mamma for 1 gang for 2 uker siden, gleder meg til Ä fÄ pÄ meg vanlige klÊr igjen. Syntes du ser sÄ bra ut om dagen.

 14. Jeg lurer pĂ„ hvor Ăžreringene kommer fra? 🙂

 15. Jeg synes du kler utrolig godt stilen nĂ„ og Ă„ bli eldre. SĂ„ flott du er altsĂ„ 🙂

 16. Hvilke modell er den jeansen fra Gina? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Leah heter modellen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *