ting og tang til kjøkkenet

I dag blir det litt interiørprat, og i kveld skal det handle om fine ting til kjøkkenet. Kjøkkenet er familiens samlingspunkt, slik er det i hvert fall i vårt hus, spesielt etter at vi fikk kjøkkenøyen på plass. Vi elsker å sitte her! Det er så hyggelig å dekke på til både frokost og middag (inkludert alle måltider mellom og etter) på denne plassen og når kvelden kommer, flytter Lars-Kristian og jeg kontoret ned hit. Kjøkkenet er hjemmehygge og et sosialt sted å være – spesielt når du har gjester og lager mat, da kan de sitte ved øyen og ta seg et glass vin eller to mens du kokkelerer. Hygge! Det er noen ting som er et absolutt must på et kjøkken, som for eksempel blender, kjøkkenmaskin og det meste av utstyret du trenger for å lage god mat. Men det finnes også mye annet fint som kan være med å skape enda bedre stemning. Litt ekstra fint bestikk for å dekke bordet, en fin maskin som kan stå fremme og fylle opp litt benkeplass, eller bare noe så enkelt som ekstra fine tekrus. Her er mine kjøkkenfavoritter akkurat nå! 

visp + sil x 3 bloominville / hvitløkspresse bloomingville / krus + telysholder (og glass) green gate / brødrister champion / knivholder russell hobbs / bestikk kremmerhuset / gryteunderlag ellos home / sett med 4 panner tvins / teholder kremmerhuset/ tekanne ellos home / gullbestikk kremmerhuset / ostehøvel + pizzahjul bloomingville / smoothieglass ellos home / sodastream til å lage boblevann (fin å ha fremme) / brødkurv + brødboks kremmerhuset / feiebrett til småsmuler andré jardin

5 kommentarer

  1. Alt er sikkert pent, men jeg synes dette ser både upersonlig og fargeløst ut. Sorthvitt blir kjedelig synes jeg.

  2. Har et litt personlig spørsmål som jeg håper du vil svare på. Du har tidenes fineste barn (og Nelia har så sykt fint og langt hår <3), og jeg lurer på om dere brukte mange forsøk før dere ble gravid? Eller klarte dere det relativt kjapt? Håper på svar <3

  3. De glassene og krusene fra Green Gate er så fine! Hvor er det mulig å få kjøpt disse? 🙂

  4. Viss fargen ikkje betyr så mykje så har eg ein meget lite brukt brødboks lik den på biletet som eg meir enn gjerne sender din veg. Den er lys grå, og ser overhodet ikkje brukt ut.

  5. Therese

    Så fine ting. Er det ikke mer naturlig for deg å si «kjøkkenøya»? Tror ikke det heter øyen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *