DIY: brett til badekaret

Denne oppdateringen kommer litt senere enn planlagt, men jeg har holdt på med et DIY-prosjekt i dag! Jeg har lenge vært på utkikk etter en brett til badekaret og hadde i utgangspunktet sett meg ut et nydelig marmorbrett med gullhåndtak fra etsy, men alt i alt ville det ha blitt så dyrt og dessuten orker jeg ikke å vente. 

Jeg hører ofte på bøker eller musikk når jeg bader, tar meg alltid en kopp te og derfor har jeg savnet et brett som gjør det mulig for meg å ha alt dette i umiddelbar nærhet, så jeg slipper å strekke ut armen (lazy much?!) eller reise meg opp for å ta en slurk, spole eller kanskje bytte sang. I butikkene har de stort sett brett i bambus, og ettersom dette ikke passer inn hos oss, fikset jeg et hvitt brett selv. Det er jo bare å kjøpe bengalakk på sprayboks 🙂 Så nå har jeg fikset et hvitt brett selv, og det kostet meg langt under 500 kroner. Tror jeg betalte 300,- for brett og maling. Et kupp spør du meg 😉 


du trenger brett fra clas ohlson + bengalakk i ønsket farge 

Så er det bare å spraye flere lag til det blir jevnt og fint. Men la det tørke godt mellom påføringene! 

Aaaa – gjett om jeg gleder meg til neste bad.. som mest sannsynlig blir i kveld 🙂 Jeg vurderer å kjøpe noen fine håndtak i messing som jeg skrur fast på hver side, da blir det mer som et serveringsbrett. Tror det kan bli fint! Holder dere i så fall oppdatert 🙂 

10 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  It turned out absolutely great!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Så smart! Og veldig lekkert 🙂

 3. God idé! Brettet ble veldig fint 🙂
  Moro med slike tips.

 4. Oj det var veldig smart, fint ble det også 🙂 legger tipset i bakhodet 😀

 5. Det var jo så fint i utgangspunktet og passet perfekt inn hos deg. Viktig med litt treverk som gir varme på badet. Jeg har selv en «stram» sort/hvitt stil på badet. Men har tremøbler/ting og tang for å bryte opp og tilføre varme. Men hver sin smak.. 😉 Bra du tipset om billige budsjetttips uansett!

  1. Enig i dette. Kjekt med noe som bryter litt, blir lett litt for mye om alt skal matche.

   Burde ikke badekaret vært merket som spons eller reklame forresten?

 6. Har samme brettet selv, men har ikke tatt det i bruk fordi det ikke er hvitt.. Så takk for tips på hvordan man enkelt kan gjøre det. Sprayet du en side om gangen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂

 7. Nydelig bad, og så fint det ble med brettet! Elsker dine interiørinnlegg <3

 8. Moro med slike tips 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *