årets første lunsj i vårsola

Lunsj i solen på en lørdag, i t-skjorte og denimskjørt? Det hendte i går! Og det var virkelig helt magisk – en forsmak på sommeren som har vært så etterlengtet. Ingenting er som sommer i Norge, og som jeg gleder meg til den! 

Vi tok turen til Slippen i Fredrikstad hvor vi møtte Bård og Katrine (som blir foreldre hvert øyeblikk – så spennende!) og ble plutselig sittende i et par-tre timer. På menyen stod blant annet østers og blinis, og ettersom begge deler er mine absolutte favoritter, kunne jeg virkelig ikke hatt det bedre. Dette var jo også på menyen da jeg fikk drive Kjendisrestauranten og på menyen vår nyttårsaften. Tror jeg kunne spist det hver eneste dag, selv om jeg vet at østers ikke er favoritten til alle. Jeg blir så skuffet hver gang jeg har en avstemming på instagramstoryen min og det viser seg at 90 prosent ikke liker det. Haha! Fint å vite at jeg får det meste for meg selv i en eventuell middag med leserne mine 😉 

♥ ♥ ♥ 

Nelia fikk velge seg en dessert og valgte en blanding av nydelig sjokoladebaserte ting, som tilsammen viste seg å smake både snickers og melkesjokolade. Hun fristet tydeligvis alle oss andre, for plutselig satt vi der med hver vår dessert vi også 🙂 So good! 

skjørt zara / belte gucci / t-skjorte gina tricot (fjorårets) / sko adidas


I dag spiser vi bananpannekaker med blåbærsaus i sola, sykler og er i parken. Jeg skulle egentlig tatt et tak i hagen, men det frister mye mer å bruke været til å leke med jentene. Får likevel gjort litt da, klippet ned noen visne blomster og sånne småting 😉 Det går ikke akkurat fort med Lars-Kristian heller, han har jo bare en hånd, stakkar. Vi får ta små steg denne våren 😉 Nyt søndagen! 

19 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  Your look with the denim skirt is perfect!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. FOR ET KULT ANTREKK! Elsker det, fra topp til tå!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Rose! 🙂

 3. Tilbragt fire timer i hagen i dag, og enda har jeg myyye igjen! Jeg har bare en brøkdel av det dere har, og i løpet av sesongen går det med noen timer til stell av bed. Hadde jeg hatt økonomi til det, hadde jeg leid inn hjelp med planleggingen av hagen, slik at den blir mest mulig lettstelt, og alltid har noe som blomstrer. En venninne gjorde det, og det ble altså så lekkert! De så noen løsninger vi ikke så, og nå bruker hun mindre tid enn hun gjorde før, selv om hun faktisk har flere planter.

  1. Caroline Berg Eriksen

   I prospektet stod det at hageområdet var utformet med bistand fra anleggsgartner, så det er noen lettvinte løsninger her fra før av / blomster som kommer igjen etc. Men likevel synes jeg det enorme bedet er virkelig uhåndterlig og krever enorme mengder arbeid :O Å rake løv, luke og å klippe ned døde blomster etc. er jo en selvfølge og ting jeg gjerne gjør, men akkurat det digre bedet som går rundt hele huset nedpå gresset kunne gjerne vært lettere :p Vet ikke hva jeg skal gjøre med det ennå, i fjor lot vi det bare være, men det hjalp ikke akkurat :O Haha! Så ja, vi får finne en bedre løsning og kanskje med bistand fra noen som kan det 🙂 Hadde vært utrolig fint med blomster der så ofte det lot seg gjøre og lite stell 🙂

   Så deilig med fire timers hagearbeid! Det ble noen timer her likevel, har fått gjort en del og det føles så bra 🙂 Men resten får bli neste gang det er godvær i helgen 🙂

   Klem til deg!

 4. Katrine

  Hvordan holder barna ut så lenge på restaurant? Mine barn sitter ca stille til de har spist, så er det full action. Og de har vært mye ute å spist. Å sitte lenge og kose seg er det helt slutt på for oss. Tar gjerne imot tips…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har med tegnesaker blant annet 🙂 Bestiller maten deres først, de bruker gjerne litt lang tid på å spise. Og så får de dessert, og da har vi kommet langt i måltidet vårt også 🙂 Det blir gjerne noen turer med oss voksne rundt omkring på området, det gjør meg ingenting 🙂

 5. Ingvild

  Anbefaler LK å gå til en optiker for å tilpasse brillene sine, for de sitter ikke bra på han! Alt for høyt oppe på neseryggen, og for høye. Blir sikkert litt mer komfortabelt for han også.

  1. Tenkte på det samme jeg også:)

 6. Jeg har et lite spm som ikke har noe med dette innlegget å gjøre. Forøvrig et flott bilde av Fredrikstad. Det viser akkurat hvor jeg satt og nøt et glass prosecco i solen i går. Men det jeg lurer på er om du har et tips til et sted jeg kan få kjøpt høye, flotte cupcakes med masse deilig frosting i Fr.stad/Sarp?

 7. Hei Caroline. Jeg lurer på om du har engasjert deg i FORELDREOPPRØRET og BARNEHAGEOPPRØRTET? Sammen med Utdanningsforbundet ønsker både FO og BO en bemanningsnorm som skal gjelde HELE DAGEN i barnehagen og med to små barn i barnehagen har du sikkert noen tanker selv rundt dette. Det er både rystende, hjerteskjærende og sjokkerende alle historiene som kommer frem i #uforsvarlig-kampanjen til Barnehageopprøret. Nå må vi stå sammen for en bedre hverdag for BARNA – er du med? <3

 8. Gjør det vondt å få fikset på leppene, og i tiden etterpå? Hvordan føles leppene etterpå, rart å spise og drikke (og kysse 😉 ) eller merker man ikke noe annerledes? Får man blå merker? Har lyst til å prøve men vet ikke om jeg tør 😀 Hva er din erfaring?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes ikke det gjør vondt. Det kommer litt an på hvilken metode som brukes, kanyle er vondt (synes jeg) men vanlig nål er ikke noe problem. Rett etterpå er du litt hoven i et par dager, og kan få noen små blåmerker. Det går som regel over etter 4-5 dager (blåmerkene) og det endelige resultatet ser du etter ca 1 uke eller 2. Da er leppene helt normale, du kjenner ikke at restylanen er der (jeg kjenner i hvert fall ikke det) og det er ingen forskjell på å spise, drikke eller kysse 🙂

 9. CamillaK

  Hvilken leppestift har du på i de to øverste bildene og nest nederste? Nydelig farge!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Det er creme sheen peach blossom fra mac 🙂

 10. Hei. Et lite spm. Har du fyllt på leppene dine i det siste? På bildene ser det ut som det er en sånn «rar» kant på de….?!?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, her var det under 1 døgn siden, så jeg er ganske hoven 🙂 Det går ned etter noen dager.

 11. Kult skjørt! Er det nytt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg kjøpte det hos zara ganske nylig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *