fredag: frokost i hovedstaden

Jeg har lenge vært på utkikk etter et frokoststed i Oslo, og forrige gang vi reiste dit i håp om å rekke kaffe og noe mer før dagens første møte, endte vi på The Juicery. Det er et fantastisk sted med god kaffe og helt nydelige smoothie- og acaibowls, men hva med frokoststeder som har mer standard frokostmat som laks, eggerøre, yoghurt og ost? For noen dager siden dukket Heimatt opp i feeden min på Instagram, blant annet hadde Camilla vært innom der, og alt ved stedet appellerte sånn til meg! Det ble derfor vårt første stopp i går og det var veldig hyggelig der. Absolutt et fint sted for dagens første måltid eller en kopp kaffe – hjemmekoselig og romslig. 

Jeg spiste en vegetarversjon av frokosttallerken og Lars-Kristian valgte standard 🙂 N.A.M! 

skjørt fra zara / boots + jakke h&m / hatt gina 


I dag har vi hatt årets første utelunsj i sola på brygga i Fredrikstad – det var helt fantastisk! Jeg poster noen bilder i morgen. Ha en fin kveld så lenge ♥ 

19 kommentarer

 1. Hei. Du svarte ikke på hvilken str du hadde i den blå genseren du reklamerte for. Har lyst å bestille fort så mulig. Håper du kan svare.
  Takk!

  1. Må du vite Caroline sin størrelse for å bestille deg en genser? Det er jo bare å bestille uten at hun skriver sin størrelse. Faktisk så oppfordres det til at bloggere ikke oppgir hvilken størrelse de er, men heller skrive om et plagg er liten/stor/normal i størrelsen. Så, tommel opp til Caroline for ikke å oppgi størrelsen sin!

   1. Så sant. Tenkte ikke over det på den måten. Syntes det er styrete å sende ting i retur. Jeg er på samme str som hun så tenkte det var greiere å vite in jeg trenger og XS eller s. Dessuten har hun oppgitt str før flere ganger !

 2. Får veldig Pretty Woman vibber av antrekket ditt 😉

 3. Hei Caroline! Ville bare legge igjen noen gode ord til deg. Takk for at du har en blogg der jeg kan klikke meg inn og kose meg med innholdet. Litt som et magasin, med inspirasjon og mye annet. Men drama er det aldri på din blogg og det er så deilig! Så takk for at du lar din blogg være positiv og inspirerende! Det er så mye negativitet rundt oss ellers, selv om jeg bevisst ikke oppsøker det.
  Har fulgt deg siden starten men lenge siden jeg har kommentert nå. Håper du har en magisk helg med den fine familien din:)
  Klem<3

 4. Fine bilder av dere to, de to siste. ‘Bøllen og Blondinen’! Tihi! 🙂

 5. Liebling øverst på Løkka har nydelig frokost 🙂

  1. Liebling <3 Digg økologisk

 6. Hvorfor er ikke dette merket med reklame?

  1. Hvorfor skulle det være merket med reklame ? Det er ikke annonselinker på innlegget heller, så da lurer jeg på hvorfor skulle det vært merket ?

 7. Heimatt er favorittstedet mitt å spise frokost/lunsj i Oslo 😀

 8. Så utrolig fin klokke Lars Kristian har! Er det lov til å spørre om merket?

 9. Kulturhuset har også deilig frokost, med egen meny hvor man kan sette sammen egen frokosttallerken. 🙂

 10. Anbefaler nyåpnede Åpent Bakeri i Barcode. De har utvidet frokostmeny med bl.a. nydelig avocadosandwich, havregrøt og flere eggeretter <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ooo, takk for tipset! Skal følge det opp 😀

 11. Hei. Hvis du liker havregrøt med mye godt på så kan Gryn anbefales. Ligger på Pilestredet og er veldig koselig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tipset, Maria! 🙂

 12. For mer mat-mat kan du vurdere å teste Vespa og Humla på løkka om du er i området der. Det er et mer laidback sted, men da kan man velge en planke med plukk og miks fra menyen med det man vil ha – fra yoghurt til pålegg/avokado til croissant 🙂 Det eneste jeg savnet var ulike juicer!

 13. Hvor er toppen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *