frokost i Oslo og antrekk fra Spania

reklame: inneholder annonselenke boozt.com 

Hei fredag! Vi er i Oslo! Kom oss ikke avgårde til klokken 7, men faktisk ble det ikke så altfor lenge etter heller 🙂 Akkurat nå sitter vi på en utrolig hyggelig frokostkafé før vi skal avgårde i dagens første møte. Jeg la inn god margin så vi to kunne ha et møte her først, ta litt bilder og spise frokost, og det rakk vi jo! Her kommer noen antrekksbilder fra Spania 🙂 

Denne kjolen var det mange som lurte på da jeg brukte den! Jeg hadde ikke med meg så mange finkjoler denne gangen, ettersom ferien ikke var lagt opp til at vi skulle spise ute hver kveld. Den hvite som jeg viste dere tidligere i uken og denne var vel så å si de eneste som ble med i kofferten i denne kategorien. Kjekt å slippe unna overvekt for en gangs skyld 😉 

Jeg elsker denne fargen – ikke rød, ikke rosa – men en nydelig mellomfarge som er enda finere i virkeligheten. Du finner den (annonselenke) HER.


Nå skal jeg klappe sammen macen og komme meg avgårde! Snart er det helg, og denne helgen har det meldt så deilig vær og vi har en lunsjdate med Bård og Katrine i morgen, er så glad vi rekker å treffes en gang til det før mini (i magen) kommer 🙂 God fredag, dere! 

23 kommentarer

 1. earings brand?;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glitter 🙂 <3

 2. Du stråler og inspirerer som alltid! 🙂 jeg bare lurte på hvor dere spiste i Oslo i dag tidlig? Kjente ikke igjen stedet, og jeg er tidenes foodie som faktisk er fra Oslo, så jeg ble helt desperat etter å prøve selv, haha! Ha en herlig helg! Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille <3 Vi var på heimatt, det ligger på løkka 🙂 God helg tilbake, håper den blir fin <3 Stor klem!

 3. I really like this pink dress, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much! Thank you for always making my day a bit brighter <3 🙂

 4. Hei Caroline!
  Hva het den forkostcafén dere var på i dag? Så ut som nydelig mat på Snapchat! Jeg bor selv i Oslo, og er det noe jeg savner så er det gode forkoststeder 🙂 Har du noen gode tips?

  1. Caroline Berg Eriksen

   The Juicery er helt topp! I dag var vi på Heimatt, nydelig plass det også, så god frokosttallerken 😀

   God helg, Gina! 🙂 <3

 5. Fargen er magenta

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nydelig farge 🙂

 6. Kanskje litt rart. Men var dere ikke på Grand canaria? Når jeg reiser til corsika, da er jeg på corsika. Og ikke Frankrike!!! Er det fordi Grand canaria er harry????

  1. Caroline Berg Eriksen

   Synes ikke Granca er harry, synes det er fantastisk 🙂

 7. Nydelig kjole og fantastisk farge til deg! Bildene var så fine og du er nydelig på de! Enig med deg i at Gran Canaria ikke er harry 🙂 Øya har mye å by på både av natur og kultur, men vil man ha rolige dager på stranden er det deilig hvis det er det man ønsker seg. Og noen ganger er det akkurat familiedager i sol og varme et trygt og rolig sted man trenger<3 Sydensteder kan være så 'harry' som man selv gjør det til, men egentlig syns jeg ikke det er så greit å betegne andre menneskers ferievalg som Harry:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig i det du skriver, Mia 🙂

   Og tusen takk for så fine ord <3 Håper du har en fin helg med dine! Klem C <3

 8. Denne kjolen er bare elsk! Nydelig farge og stil, og den kledde deg veldig godt. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 9. Er skoene dine i fargen poudre? Skal bestille disse til bryllupet mitt, og vil gjerne ha fargen du har!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg er ganske sikker på at de er i nude 🙂 Jeg tror jeg har esken fortsatt, så jeg kan dobbeltsjekke senere 🙂

   1. Emilie

    Det hadde vært helt fantastisk! Tusen takk!!

   2. Emilie

    Skriv gjerne fargekode også hvis du finner 🙂

 10. hehe har vært på ferie mange ganger, men det er ikke noen som er kledd på den måten 😉 bedre du tar motebilder og ikke livsstilsbilder. Det blir bare latterlig. Er den noen som handler blomster i lille norske byen i høye boots opp til lårhøyde???

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg gjør det 🙂 Heldigvis er jeg laget sånn at jeg går kledd akkurat som jeg vil 🙂

  2. S.Helene

   Var ikke tilfeldigvis du som skrev janteloven?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *