fredagsbuketten og strupesang

Hei i kvelden! Her er det rødvin i glasset og musikk på behagelig volum. Vi sitter på kjøkkenøyen og kobler av. Nå er det helg igjen! Oslodager er alltid hektiske, så vi møtte rushen som vanlig da vi skulle hjemover og fikk tiden til å gå ved å våge oss på litt strupesang. Haha! Altså, jeg lo så jeg gråt i går kveld da jeg så Markus fra p3 sin tolkning av nettopp strupesang. Og akkurat det gjør jeg stort sett kun når jeg er gravid (noe jeg ikke er) men det sier litt om hvor hysterisk dette er. Strupesang-gutt på coop extra. I die! Du må se! Sjekk instagrammen til nrkp3 HER! Hahah 🙂 

Strupesang tilside (en setning jeg aldri trodde jeg skulle skrive) vi rakk å handle fredagsbuketten i Oslo i dag! Det ble  en nydelig variant med duse rosatoner. Jeg falt sånn for disse rosene, har aldri sett noe lignende før! Det er akkurat som 2 roser i 1, som om de vokser mot hverandre. Så nydelige! Noen som vet hva de heter? God helg, dere! Håper den blir fin ♥ 

45 kommentarer

 1. Det er litt vanskelig å se akkurat hvilken sort det er på bildet ditt, men det er mange forskjellige sorter som ser sånn ut. De er veldig fine, og kommer til å bli vanligere og vanligere i nisjebutikkene – det er bare å glede seg! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så vakre! Kanskje jeg kan få til et mer close up-bilde på snap eller instastory 🙂

 2. Monica M. B

  Hvor er skjørtet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 3. Det er clustar-roser 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for opplysningen! De er så fine 🙂

 4. skirt brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Zara 🙂

 5. Er det plass til begge to på kjøkkenøya, eller satt dere ved ?
  :)))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi får plass alle fire 🙂

   1. Da kan du bare bytte inn stolene. Hilsen løsningsorientert :))

 6. Så vakkert! Hvor er skjørtet fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, de er nydelige! Skjørtet kommer fra zara 🙂

 7. Undrende

  Jøss, jeg pleier å sitte ved bordet jeg og ikke på.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Folk er forskjellige 😉

   1. Undrende

    Riktig bruk av preposisjoner kan tydeligvis være vanskelig for en «journalist».

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei? Vi sitter jo faktisk på kjøkkenøyen.

   3. Elisabeth h

    He he he

   4. Hater meg selv litt for å henge meg på en tullete krangel, men språknerden i meg ble rett og slett nysgjerrig på hvordan du resonnerer her. Er det ikke selve «bordet» som er kjøkkenøya? Hvis dere satt på stoler/krakker i nærheten av «bordet», sitter dere ikke da -ved- øya, ikke på? Eller satt dere faktisk oppå? Hender seg jo, det også.

   5. Undrende

    Vil forslå at du finner ut forskjellen på ordene ved og på. Blir ganske komisk når du hardnakket påståt at dere satt på.

   6. Og humor kan åpenbart være helt umulig å forstå for en ‘undrende’ :O 😀

   7. Caroline Berg Eriksen

    Humor er et språk ikke alle snakker 😉

   8. Undrende

    Helt klart jeg har humor, men når noen påstår hardnakket at de sitter på kjøkkenøyEN kjenner jeg at det blir helt feil. Minner meg egentlig ganske mye om kjerringa i eventyret «Kjerringa mot strømmen»

   9. Caroline Berg Eriksen

    Vi bare tullet litt med det – for det går jo an å sitte oppå kjøkkenøyen 😉

    God helg 🙂

 8. Jeg er så nysgjerrig på hvorfor du skriver «kjøkkenøyEN»? Du er jo østfolding og bruker vel mye a-endelser ellers? Sier du øyen om slike øyer som er i havet også, eller bare om den du har på kjøkkenet? Jeg hører deg jo snakke på snap og har aldri tenkt at du bruker riksmål før. Sier du hytten også, eller hytta? Jeg måtte bare spørre – det ser liksom litt fremmed ut når du skriver det. Jeg skriver og bruker mange -en-endelser der andre bruker -a, men jenta, hytta og øya sier jeg. Men jeg sier feks. solen, ikke sola. 🙂
  Ha en fin lørdag!

  PS: og den er fin, den kjøkkenøya!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg sier hytta, jenta og kjøkkenøya, men jeg det faller meg mer naturlig å skrive kjøkkenøyen av en eller annen grunn 🙂 Ikke spør meg hvorfor :p

   Ha en fin lørdag du også 🙂

   1. Fordi konservative former (f. eks -en framfor -a) representerer makt- og pengespråket (type Oslo vest), og språket speiler hvem man ønsker å identifisere seg med. Dette skjer oftest ubevisst.

 9. Har du nesten sluttet å publisere kommentarer? I så fall, er det noen spesiell grunn? Vært så veldig få den siste tiden…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg publiserer fortsatt kommentarer 🙂 Noen ganger tar det litt lenger tid før alle er godkjent, men det er perioder hvor det er færre enn vanlig.

 10. Jøss, klarer liksom ikke å se for meg The Eriksens sittende oppå en kjøkkenøy. Har dere ikke fått sponset stoler?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, og på grunn av det så satt vi oss demonstrativt på kjøkkenøyen til tross for at ikke den heller er sponset.

   1. Ha ha

   2. Calina

    Jeg drikker alltid morgen kaffen PÅ kjøkkenøya- la meg få si på kjøkkenøya hvis jeg vil det. Hva folk skal henge seg opp i BAH….

 11. Sara Katrin

  Jeg får lyst til å rive av meg håret når jeg leser sånne pirkekommentarer..er det seriøst mulig å henge seg oppi slike detaljer? Mulig jeg er dum i brødet, men jeg skjønner det ikke.

  Husker for to år siden da jeg starta på Fotofagskolen Tr.Heim. jeg meldte meg inn i en Facebookgruppe som heter «Du vet du er fra Trondheim når..». La inn et bildet jeg hadde tatt av Nidarosdomen..helt fersk i gruppa. Fikk mye respons på bildet da, men så måtte det selvsagt dukke opp en person som skulle henge seg oppi detaljen på om det het Trondheim eller Trondhjem. Det begynte med en kommentar som etterhvert blei til et hurlumhei av diskusjon og unødvendig krangel..om jeg husker helt feil, så kom det godt over 100 kommentarer på den posten..BARE fordi EN person påstod at det het Trondhjem og ikke Trondheim..AT det går an liksom!!! Så mye pes for noe så lite..Jøøøje meg sjøl!!! XD

  Men nok om det. Fine blomster 😀 Kjøpte nettopp roser jeg også, i en kjempefin rosafarge. Må likevel innrømme at Martha-liljer er min favoritt 😀 Bare de støver sånn..

 12. Sara Katrin

  Jeg har tydeligvis ikke evne eller tålmodighet nok til å skrive riktig. Håper du skjønte hva jeg mente likevel.

 13. S.Helene

  Snakk om saueflokk. En sau starter og så følger resten på, er jo bare latterlig ;D Bææææææææ….
  Neste gang får dere stå på øya og danse, haha 😉

 14. Haha, utrolig humoristisk håndtering av pirkekritikken i kommentarfeltet!
  Den buketten må være noe av det nydeligste jeg har sett! Vil også gi deg en klapp på skulderen for så jevnlige oppdateringer med god kvalitet! Synes også jeg har fått mer inntrykk av personligheten din inne på bloggen og gjennom instastories i det siste, noe som også er helt topp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Hanna! Tusen takk 😀 Håper du har en deilig helg og at sola skinner <3

   Stor klem!

 15. Strupesangen på insta fra Coop var kjedelig, jeg trakk ikke på smilebåndet én gang, så den traff ikke meg. Men, skjønner hvordan det er å få fullstendig lættis. Det kan gubben og jeg klare og, og ingen skjønner at det vi ler av der og da er morsomt. 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p

 16. OMG sier jeg bare!! Det er jammen ikke rart det blir krig i verden, spiller det virkelig noen rolle om man har skrevet På eller VED ei kjøkkenøy, herrejisus folkens, få dere et liv!! 😮 Dersom dere har så mye tid til overs, bruk den heller på noe mere nyttig enn å sitte å finne «skrivefeil» 😀

 17. Jeg tror det er flere her i kommentarfeltet som også burde satt seg på en kjøkkenøy og tatt seg et glass rødvin (eller burde jeg sagt drikke et glass rødvin for å unngå å oppfordre til tyveri?!)

 18. Silje Helene

  Haha, for et kommentarfelt. Jaja, på kjøkkenøya eller ikke. God helg folkens ❤

 19. måtte lese den setningen om kjøkkenøyen/øya på nytt! Og lo litt når jeg såg for meg hele gjengen oppå bordet! tanken slo meg ikke når jeg første gang leste dette. Haha.
  Vil for øvrig ønske deg en fin dag. Jeg synes du har en «behagelig» og flott blogg! 🙂

 20. Kristine

  Jeg må le ganske ofte av enkelte i kommentarer her inne. Har ikke folk et liv? Bruke så mye tid på å kritisere tekst i en blogg. Hadde vært morsomt å truffet disse folka i virkeligheten å hørt hva de hadde å si da;)))
  Kanskje det hadde vært noe Caroline? Tror det hadde vært ganske tyst da ja;D :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *