gina tricot x anine bing

reklame: annonselenker gina tricot 

Jeg var i Spania da denne kolleksjonen ble sluppet, så jeg har ikke fått sett den i sin helhet før nå, men mitt første inntrykk er at den er skikkelig rock chic – så kul! Jeg kjøpte mine første plagg fra Anine Bing i 2016 – en panamahatt og en hvit, nydelig blondekjole som er superfin med skinnjakke over. Jeg vet at de har noen plagg fra Bing på Eger i Oslo også, men jeg rekker sjelden innom når jeg først er i der. Poenget: jeg ble så glad da jeg hørte om dette samarbeidet og har vært veldig spent på kolleksjonen – ikke minst på prisene! Her er mine favoritter fra den 🙂 

(annonselenker) 1. sort t-skjorte HER 2. løs jeans HER 3. hullete jeans HER 4. armyjakke HER 5. trang jeans HER 6. lys modell HER 7. t-skjorte uten ermer HER 8. denimskjørt HER 9. blonde-bh HER 10. røde hæler HER 11. leopardsinglet HER


Jeg er glad de har inkludert noen søte kjoler og topper her, men jeg elsker også printet på t-skjortene og de løse jeansene. Alt kan styles med alt i denne kolleksjonen, og det er liker jeg 🙂 Jeg har bestilt jeans nummer 2 og 3, spent på om de svarer til forventningene og om jeg liker dem – de ser i hvert fall skikkelig comfy ut 🙂 

8 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  You picked really cool pieces and I like especially the denims and jackets!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Sikker på at du trenger flere plagg nå?

 3. Kläderna är väldigt fina, men jag är så besviken på storlekarna. Köpte två t-skjorter och måste skicka de tillbaka. Det var som om jag hade en pyjamas på mig. Hård och lite stel i materialet. Så besviken för jag hade höga förväntningar på detta!

 4. Kjempefin kolleksjon, med masse fine plagg!! Ble derfor ekstremt skuffet etter å ha bestilt hjem flere ulike modeller av jeansene, uten at noen av de passet selv i den største størrelsen. Er 177 høy og veier 70 kg, ergo helt normal BMI. Likevel er jeg tydeligvis for stor for å handle på Gina Tricot..

 5. Hvor mange bukser trenger man egentlig?

  1. Rebekka

   Så mange man ønsker 🙂

   1. Det er forskjell på å trenge og å ønske. Med det overforbruket som frontes her så tviler jeg på at det «trengs» noe som helst.

   2. Det er lov å bruke litt sunn fornuft da. Det er lov å være litt miljøbevisst.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *