like a bridal gown

Det er så mange som har etterspurt flere bilder av denne kjolen, og det forstår jeg godt, for den er så utrolig fin! Jeg måtte faktisk sikre meg den samme i sort da jeg så den hos boozt.com, og nå ser det ut til at den er utsolgt i denne kremfargen. 

pumps valentino / veske louis vuitton / kjole by malina


Det var så deilig å bare kunne gå ut sånn som dette, jeg hadde nesten glemt hvordan det var å ikke måtte ha tykke jakker over kjolen. Nå gleder jeg meg til sommeren kommer hit, til vi kan sitte ute på terrassen og se på en blå himmel selv om klokken er over ni på kvelden. Det er det beste med sommer i Norge, alle de lyse kveldene! Men før den tid har vi en seriøst stor jobb å gjøre med hagen. Der blir ugresset mer og mer synlig for hver dag – uhu! I kveld skal jeg konsentrere meg om noe helt annet enn det: kofferter må tømmes, og det er kanskje det kjedeligste med å ha vært på ferie. Men det må gjøres 🙂 Wish me luck! 

16 kommentarer

 1. Hva med å kontakte FASVO og få ryddegruppa der å ta en real sjau i den store hagen deres? Jeg gikk tur her forleden og så en hel gjeng holde på i hagen til en gammel dame. De beskjærte hekk, ryddet, raket og gjorde det så pent. De var så flinke og effektive! 🙂

  1. Dem er utrolig flinke, Virkelig en stå på gjeng altså!

 2. Ja d var en fin kjole,,, og ikke dyr heller,,

 3. Camilla

  Hei Caroline.
  Har du satt deg inn i foreldre opprøret i forhold til bemanning i barnehagen? Saken skal traks opp til høring, men vi trenger mange flere signaturer. Kanskje dette er noe du kunne vært interessert i å hjelpe oss med for alle barnehagebarns skyld? Dette er linken til underskriftskampanjen hvis du ønsker å hjelpe https://www.underskrift.no/vis/7189
  Mvh fast leser av bloggen din – pedagogisk leder i barnehage og mamma til 3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for link, Camilla!

  2. Utrolig viktig dette! Har jobbet mange år i bhg og har egne barn i bgh, og uansett hvor godt de ansatte gjør det, så går det utover barna uansett. Hverdagen blir rett og slett stress, man har så vidt tid til pauser, noen ganger må vi faktisk kutte ut pausa vår pga dårlig bemanning. Og barna blir dessverre ikke fulgt opp slik de skal. De som trenger et fang og ekstra omsorg den dagen får det faktisk ikke. Og det er fryktelig for et lite barn som tilbringer mange timer i bhg. Får vondt bare jeg tenker på det!!

 4. Hei Caroline. Kjenner jeg blir en smule oppgitt over hvor fort man blir kalt «mammapoliti» og «Carolinepoliti» her inne ( og andre blogger også). Så fort man ikke kommenterer hvor flott du er, eller andre ting, så blir man stemplet med en gang. Folk må få kunne kommentere og ytre sine meninger om det du legger ut uten å bli stemplet som «politi».
  Hvilken tanker har du rundt dette?

 5. Hei! Fantastisk kjole på fantastisk dyktig dame!!
  Ellers lurer jeg på om du kan lage et innlegg med hvilke type foundation, concealer, highlighter og pudder du bruker? Du er kjempeflink i alt du gjør og jeg trenger noen tips. På forhånd takk!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, Aud! Det kan jeg gjøre 😀

   Klem!

   1. Ja!! Dette vil jeg også vite:)

 6. Den kjolen er veldig fin men prisen er helt på trynet .,ikke verd dessverre synes jeg da

 7. Hvilken solkrem bruker du? Når jeg er i varmere strøk føler jeg meg alltid så klam og svett, og alle klær klistrer seg til hud. Føler solkremen «ligger tjukt utenpå» hvis du skjønner hva jeg mener. Håret kruser seg og står i alle retninger. Hvordan klarer du å se så fresh ut?

  1. Caroline Berg Eriksen

   I ansiktet bruker jeg en fra zo, spf 50 🙂 På kroppen bruker jeg som regel Hawaiian Tropic 🙂

 8. Mona E.

  For opprydding i hagen, sjekk IJobb, Kirkens Bymisjon, veldig effektive og gjør en god jobb, billig. Fins i Sarpsborg 🙂

 9. Hvilken farge har du på skoene dine? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *