to the beach

I går var vi på stranden 🙂 Det kan være litt vanskelig å komme seg dit ettersom vi må over en del steiner og masse sand – vi gikk sikkert fem ganger frem og tilbake bare for å få med vogn, barn og alle lekene de ville ha med seg – men det er verdt det når vi først er på plass 🙂 

Hahaha! Favorittaktivitet nummer 1 på stranden: grave ned pappa! 

Ikke bare jentenes favorittaktivitet, men pappa / moffar sin også! Hahaha! 


Etter et par timer her (jeg blir så rastløs, så jeg skviste inn en joggetur da det skyet til også) satt mamma, Anette og jeg oss ned på en kjempekoselig plass rett over stranden, og delte en liten mugge med sangria. Den BESTE sangriaen jeg noensinne har smakt, så god! Solen skinte, de lokale hadde piknik overalt, spilte høy musikk og nøt mest sannsynlig en fridag med bading og sol. Det var så herlig å være vitne til alt sammen! 

Gambas -så godt! 


I dag stopper ferien vår og vi skal snart hoppe i en taxi som tar oss til flyplassen. Denne uken har vært så fin, ikke minst var det så gøy å overraske mamma og pappa. Haha 🙂 For en uke! Vi sees i Norge, dere Ha en fin søndag 🙂 

28 kommentarer

 1. Nelia er sååå lik tanten sin. Hun har i hvertfall arvet det nydelige håret

 2. Fine bilder. Savner solhatt/caps på jentene dine, spes midt i sola på stranden. Ihverfall Naia. God tur hjem.

  1. Perfekt eksempel på hvorfor bilder av barna ikke hører hjemme på bloggen. Pass på dine egne barn Elin dersom du har, så passer Caroline sikkert mer enn bra nok på sine barn.

   1. Jeg passer godt på mine 4 barn!

  2. Tar mammapolitiet aldri ferie?

   1. Blir man virkelig stemplet som mammapoliti med en gang man kommer med en slik kommentar!! Helt utrolig hvor fort man blir stemplet som både det ene og andre her inne om man kommer med andre kommentarer enn «så vakker du» osv!! Er rimelig opplyst og viktig å beskytte hodet til små barn i sola!

   2. Tror de har samme turnus som carolinepolitiet 🙂

 3. Vakker moren din er!

 4. belt brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Maud 🙂

 5. I see you really enjoy!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 6. Noen ganger er det enkle det beste og chartertur til «Syden» er perfekt for alle. Lite stress og mas for alle parter, store og små. Litt mer opplevelsesrike reiser er fint når barna blir eldre og forstår mer. Det ser ut som dere har hatt det helt topp, og hadde mine barn og barnebarn kommet på overraskelsesbesøk hadde jeg blitt så glad.

  Beste hilsen Ingrid på https://ingridtunheim.no

 7. Så ut som en herlig ferie, alltid godt å komme seg bort litt:-)
  Må bare benytte anledningen til å skryte litt av bloggen din! Har lest den en stund nå å må si den er min favoritt. Så mange inspirerende og kjekke innlegg, i tillegg til at du oppdatere så jevnlig og ofte! 🙂 du gjør en god jobb!
  God tur hjem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så koselig å høre 🙂

 8. Kunne dere ikke vurdert å være enda mer spontane og bli en uke til når dere først var der? Siden søsteren din reiste dit også.. både du og mannen kan vel jobbe fra utlandet – dessuten har dere barnevakt i besteforeldre og tante 😉 1 uke går jo altfor fort! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, men Lars-Kristian jobber som fotballtrener og i morgen er første seriekamp 🙂

 9. Så flott bilde av mor og søster. Naturlige og vakre i et øyeblikksbilde.

 10. Så fint det bildet med din søster og mamma er ❤️ God tur hjem.

 11. Så fine og naturlige negler moren din har. Du har ikke vurdert å ha naturlige negler igjen..?:) ser lakken din har vokst veldig langt ut nå:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det vil jeg ikke. Jeg biter negler, så de vokser dessverre aldri ut, ettersom jeg biter dem av før de kommer så langt. Akryl eller gelnegler hjelper meg å ikke bite 🙂 Jeg skal ordne dem på onsdag, da er det vel 3-4 uker siden. Neglene mine vokser ganske fort 🙂

 12. Damaris

  Your sister is such a natural beauty! Your mother looks lovely as well.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you, Damaris 🙂

 13. Syns alle bildene i dette inlegget virket veldig ekte. Saa igjennom med et smil om munnen. Haaper dere hadde en fin tur.

 14. Du har en veldig flott mor 🙂
  Nydelige avslappende bilder 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har jeg – på alle måter <3 Takk, Anita 🙂

 15. Kariann

  Jeg elsker bloggen din. Finner så mye inspirasjon og motivasjon til trening, mat, interiør, og småbarnsliv. Vi har jevngamle barn som dere og kjenner jeg syns det er ekstra gøy med slike famileinnlegg. Og du skal vite du er utrolig heldig som får tatt så mange fine bilder som kan forevige øyeblikkene deres. <3
  Fortsett å gjøre det du gjør! 🙂
  Stor klem fra meg. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig hyggelig tilbakemelding, Kariann! Tusen takk <3 En stor klem tilbake!

 16. Har dere noen tips til å få tatt så klare og fine bilder ute i sollys? 🙂 er ikke så veldig erfaren, men har speilrefleks-kamera, så alle tips tas imot med takk:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *