to the beach

I går var vi på stranden 🙂 Det kan være litt vanskelig å komme seg dit ettersom vi må over en del steiner og masse sand – vi gikk sikkert fem ganger frem og tilbake bare for å få med vogn, barn og alle lekene de ville ha med seg – men det er verdt det når vi først er på plass 🙂 

Hahaha! Favorittaktivitet nummer 1 på stranden: grave ned pappa! 

Ikke bare jentenes favorittaktivitet, men pappa / moffar sin også! Hahaha! 


Etter et par timer her (jeg blir så rastløs, så jeg skviste inn en joggetur da det skyet til også) satt mamma, Anette og jeg oss ned på en kjempekoselig plass rett over stranden, og delte en liten mugge med sangria. Den BESTE sangriaen jeg noensinne har smakt, så god! Solen skinte, de lokale hadde piknik overalt, spilte høy musikk og nøt mest sannsynlig en fridag med bading og sol. Det var så herlig å være vitne til alt sammen! 

Gambas -så godt! 


I dag stopper ferien vår og vi skal snart hoppe i en taxi som tar oss til flyplassen. Denne uken har vært så fin, ikke minst var det så gøy å overraske mamma og pappa. Haha 🙂 For en uke! Vi sees i Norge, dere Ha en fin søndag 🙂 

28 kommentarer

 1. Nelia er sÄÄÄ lik tanten sin. Hun har i hvertfall arvet det nydelige hÄret

 2. Fine bilder. Savner solhatt/caps pÄ jentene dine, spes midt i sola pÄ stranden. Ihverfall Naia. God tur hjem.

  1. Perfekt eksempel pÄ hvorfor bilder av barna ikke hÞrer hjemme pÄ bloggen. Pass pÄ dine egne barn Elin dersom du har, sÄ passer Caroline sikkert mer enn bra nok pÄ sine barn.

   1. Jeg passer godt pÄ mine 4 barn!

  2. Tar mammapolitiet aldri ferie?

   1. Blir man virkelig stemplet som mammapoliti med en gang man kommer med en slik kommentar!! Helt utrolig hvor fort man blir stemplet som bĂ„de det ene og andre her inne om man kommer med andre kommentarer enn «sĂ„ vakker du» osv!! Er rimelig opplyst og viktig Ă„ beskytte hodet til smĂ„ barn i sola!

   2. Tror de har samme turnus som carolinepolitiet 🙂

 3. Vakker moren din er!

 4. belt brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Maud 🙂

 5. I see you really enjoy!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 6. Noen ganger er det enkle det beste og chartertur til «Syden» er perfekt for alle. Lite stress og mas for alle parter, store og smĂ„. Litt mer opplevelsesrike reiser er fint nĂ„r barna blir eldre og forstĂ„r mer. Det ser ut som dere har hatt det helt topp, og hadde mine barn og barnebarn kommet pĂ„ overraskelsesbesĂžk hadde jeg blitt sĂ„ glad.

  Beste hilsen Ingrid pÄ https://ingridtunheim.no

 7. SĂ„ ut som en herlig ferie, alltid godt Ă„ komme seg bort litt:-)
  MĂ„ bare benytte anledningen til Ă„ skryte litt av bloggen din! Har lest den en stund nĂ„ Ă„ mĂ„ si den er min favoritt. SĂ„ mange inspirerende og kjekke innlegg, i tillegg til at du oppdatere sĂ„ jevnlig og ofte! 🙂 du gjĂžr en god jobb!
  God tur hjem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! SĂ„ koselig Ă„ hĂžre 🙂

 8. Kunne dere ikke vurdert Ă„ vĂŠre enda mer spontane og bli en uke til nĂ„r dere fĂžrst var der? Siden sĂžsteren din reiste dit ogsĂ„.. bĂ„de du og mannen kan vel jobbe fra utlandet – dessuten har dere barnevakt i besteforeldre og tante 😉 1 uke gĂ„r jo altfor fort! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, men Lars-Kristian jobber som fotballtrener og i morgen er fþrste seriekamp 🙂

 9. SĂ„ flott bilde av mor og sĂžster. Naturlige og vakre i et Ăžyeblikksbilde.

 10. SĂ„ fint det bildet med din sĂžster og mamma er ❀ God tur hjem.

 11. SÄ fine og naturlige negler moren din har. Du har ikke vurdert Ä ha naturlige negler igjen..?:) ser lakken din har vokst veldig langt ut nÄ:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det vil jeg ikke. Jeg biter negler, sĂ„ de vokser dessverre aldri ut, ettersom jeg biter dem av fĂžr de kommer sĂ„ langt. Akryl eller gelnegler hjelper meg Ă„ ikke bite 🙂 Jeg skal ordne dem pĂ„ onsdag, da er det vel 3-4 uker siden. Neglene mine vokser ganske fort 🙂

 12. Your sister is such a natural beauty! Your mother looks lovely as well.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you, Damaris 🙂

 13. Syns alle bildene i dette inlegget virket veldig ekte. Saa igjennom med et smil om munnen. Haaper dere hadde en fin tur.

 14. Du har en veldig flott mor 🙂
  Nydelige avslappende bilder 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har jeg – pĂ„ alle mĂ„ter <3 Takk, Anita 🙂

 15. Jeg elsker bloggen din. Finner sÄ mye inspirasjon og motivasjon til trening, mat, interiÞr, og smÄbarnsliv. Vi har jevngamle barn som dere og kjenner jeg syns det er ekstra gÞy med slike famileinnlegg. Og du skal vite du er utrolig heldig som fÄr tatt sÄ mange fine bilder som kan forevige Þyeblikkene deres. <3
  Fortsett Ă„ gjĂžre det du gjĂžr! 🙂
  Stor klem fra meg. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig hyggelig tilbakemelding, Kariann! Tusen takk <3 En stor klem tilbake!

 16. Har dere noen tips til Ă„ fĂ„ tatt sĂ„ klare og fine bilder ute i sollys? 🙂 er ikke sĂ„ veldig erfaren, men har speilrefleks-kamera, sĂ„ alle tips tas imot med takk:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *