puerto de mogán, ghlain klain og iskrem

reklame: inneholder annonselenke boozt.com 

I går tok Lars-Kristian og jeg bussen til Mogán, og etter rundt 10 minutter var vi rimelig ustø og en smule kvalme, men vel fremme. For en forferdelig måte å kjøre kollektiv transport på! Jeg måtte holde meg fast i svingene og falt nesten ut av setet flere ganger. Vi våget oss på samme rute hjem igjen og med en annen sjåfør gikk det heldigvis mye bedre 😉 

På fredager er det marked, så vi kjøpte noen leker til jentene og jeg prøvde meg på pruting, noe det skal vise seg at jeg ikke klarer så veldig bra som jeg trodde 😉 Jeg fant jo ut at lekene faktisk var mye dyrere der enn andre steder, jeg trodde at marked var lik rimeligere priser, men slik er det ikke når det kommer til leker i hvert fall. Det du derimot kan kuppe, er blant annet undertøy fra Ghlain Klain – en fantastisk morsom kopi av Calvin Klein. Haha! Om kvaliteten kan sammenlignes vet jeg ikke, men jeg har mine tvil 😉 

Etter en rundtur på markedet, satt vi oss ned og spiste årets absolutt beste iskrem, eller skal jeg si kremis? Det var i hvert fall krem PÅ isen og det var så godt! 

(annonselenke) skjørtet mitt finner du HER


I dag skal vi på stranden og nyte den siste dagen, før vi spiser middag med hele familien i kveld. Jeg gruer meg allerede til å pakke og jeg er i hvert fall ikke klar for å fly igjen. Jeg synes vi kom hit i går. Vi har i hvert fall hatt det utrolig fint, men det er ikke over helt ennå 🙂 God helg, dere! 

12 kommentarer

 1. Marte Larsen

  Åhh, det så magisk ut og det bilde hvor du har fingeren i munnen var såå fint! Du ser ekte ut, lykkelig, og veldig vakker

 2. sandals brand?:)

 3. Bildene dine, både kvalitet og motiv, er jo helt fantastiske! Virkelig fine å se på, ha en fortsatt fin dag 🙂

 4. Hei 🙂 Bare lurte på om du har en solkrem å anbefale? Jeg har blitt veldig bevisst på å bruke solkrem (rett fra sololje og steking, til sf 50+ hehe;) Føler dessverre ofte at porene blir helt tettet igjen og føles som huden ikke får puste. He he sikkert bare noe jeg innbiller meg altså, men hvis du har en lett og fin solkrem for ansikt og kropp å anbefale :))

  1. Ragnhild

   Anbefaler at du kjøper solkrem som er til ansikt og ikke bruker solkrem til kropp i ansiktet. 🙂 Apotekene har mange fine merker og du får god hjelp.

  2. Til ansiktet så kan jeg varmt anbefale dermalogica! Du kan bruke den som den er, da har den faktor 50, eller du kan blande den med din vanlige dagkrem og oppnå faktor 30-effekt

 5. fin du er 🙂

 6. Fine dere er. Koser meg med nydelige bilder.

 7. Imponert over hvor mange bilder dere fikk av den isen. Fikk du tid til å spise den før den smeltet? 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Rakk det akkurat 😉

 8. Wow! Så utrolig fin du var på disse bildene! Fint antrekk også btw. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Asta 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *