b.e.a.c.h

Hei fredag! Jeg kom akkurat tilbake fra butikken, det er så koselig å ta den korte turen ned bakken for å kjøpe ferskt brød og friskpresset juice til frokostbordet 🙂 Felles frokost er et must på ferie, kanskje dagens hyggeligste måltid. Det er så deilig å ha god tid. Etter frokosten tar vi en tur til Mogan, der er det så vakkert og på fredager er det marked også 🙂 Det ikke så mye sol og bad for min del i dag, men i går var vi på stranden i noen timer og jeg tenker at vi må avslutte ferien på stranden også, i morgen 🙂 


Ellers startet jeg dagen med en treningsøkt og i dag valgte jeg å ta den inne, synes alltid at intervaller er lettest å gjøre innendørs. 45 – 15 ble det i dag og totalt 30 minutter før jeg gjorde styrke for mage og rumpe i 20 minutter. En utrolig deilig start på dagen og en stykk happy Caroline som er mer enn klar for marked i Mogan etter frokost og kaffe. Å! Bare 2 hele dager igjen før vi skal hjem. Jeg må bare nyte dette. PUST 🙂 Ha en fin fredag, dere! Og følg meg gjerne på instastory (carolinebergeriksenno) og på snapchat (carobergeriksen) for updates i løpet av dagen 🙂 Klem! 

47 kommentarer

 1. Er det ikke ubehagelig Ă„ legge ut bikinibilder av seg selv?

  1. INA, da hadde hun vel kanskje ikke gjort det ? Hvorfor skulle det vĂŠre ubehagelig, det er jo ikke under tvangt hun gjĂžr dette

 2. Fine bilder, men hvorfor holder du inn magen nÄr du sitter ?

  1. Eg trur ikkje ho held inne magen, men at ho strammar magemusklane. Correct me if im wrong?
   Ser heilt fantastisk ut der! FĂžlgjer med bĂ„de pĂ„ blogg, snap og instagramstory og drĂžymer meg vekk 🙂 Nyt dei siste dagane og god tur heim nĂ„r den tid kjem! Reknar med du framleis har flyskrekk 🙁 Klem

  2. Vile ikke du gjort det om bildet ditt ble finstudert omtrent med lupe av noen tusen ++ folk? jeg holder jadden inn magen selv pÄ bilder som kun er til privat bruk, ha ha.

 3. Lengter etter sol, strand og sjĂž. SĂ„ i dag bestillte jeg en tur til Kypros i slutten av mai. Gleder meg. Nyt de siste dagene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, sĂ„ deilig Kathrin! Da har du virkelig noe Ă„ glede deg til 🙂

 4. Dear Caroline,
  You are so beautiful with your fantastic beach look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena! 🙂

 5. Herregud for en kropp! MÄ vÊre gÞy Ä vÊre sÄ fit og fin ;D *drÞm*

 6. SMIL Caroline, du er sÄ vakker nÄr du ser glad ut. Her ser du jo direkte misfornÞyd ut, bildene stÄr ikke til stemningen i innlegget i det hele tatt. God helg:)

  1. Helt enig! Smiiil! Du ser sÄ hoven og overlegen ut nÄr du poserer pÄ denne mÄten, og stirrer tomt ut i lufta. ForÞvrig ser du helt stunning ut!!

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er veldig fornþyd med tilvérelsen 🙂

 7. Hei:) SÄ fin bikini! Er den fra Cubus? Ingen tvil om at du har en flott kropp, sÄ derfor lurer jeg pÄ hvorfor du sÄ ofte holder inn magen pÄ bilder?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg holder ikke inn magen pĂ„ bilder, om du tenker pĂ„ ribbeina mine, sĂ„ stĂ„r de ut uansett hva jeg gjĂžre. Slik har jeg alltid vĂŠrt. Bikinien kommer fra asos, den er fra fjor 🙂

 8. Jobber ikke noen av foreldrene dine? Eller tar de bare ut mer ferie enn vanlig? Siden de kan vĂŠre 5 uker i Spania i april 😉 Utrolig bra at dere klarte Ă„ komme pĂ„ overraskelsesbesĂžk! Jeg elsker sĂ„nt, dro hjem nĂ„r jeg var student (bodde langt vekke), mamma stod pĂ„ en stol og vasket og hub holdt bokstavelig talt pĂ„ Ă„ falle av stolen nĂ„r jeg kom, haha! Men det var sĂ„ gĂžy!

  1. 5 uker i april ja, det er godt gjort. :o)

   1. Kan jo vÊre at de bruker ferien sin nÄ da. Alle har jo 5 uker ferie. Jobber ikke pappaen med Ä reparere oppvaskmaskiner da? Han har i alle fall vÊrt hjemme hos flere jeg kjenner!

 9. Kjekt med en spontan ferietur og familiehygge. Men mĂ„ innrĂžmme jeg blir litt stresset av all treningen og nedtellingen av dagene dere har igjen. Nyyt feriedagene med familien og husk Ă„ pust 🙂

 10. Flotte deg og dine. Nyt dagane og kvarandre. De er sĂ„ flotte med familie og venner. Livet er no, lev det. De er flinke til det. Kos dikka vidare og nyt sola. HĂ„par pĂ„ eit bilete av deg og di vakre syster. Systra di «lyser» energi, god energi.
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, snille! 🙂

 11. hat brand?

 12. Hei, dette var litt «off topic», men hvilket silkesjal kjĂžpte du til bunaden din som du brukte i fjor? Jeg har funnet ut at det er «Maria»-modellen, men hvilket varenr er det? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   jeg kjĂžpte det pĂ„ nett, tyrihans.no 🙂 Husker dessverre ikke varenr. :/

 13. Etter innlegget «gjengen pÄ lunsj» lurer jeg virkelig pÄ om du sitter i en rettsak tiltalt for et eller annet. Du blir rett og slett bombadert med anklagelser, og svarer du ikke med det som tilfredsstiller disse kverulantene, ja da dÞmmes du.
  VÊr du trygg pÄ at den som er noenlunde oppegÄende, leser innhold og ser pÄ bilder =kvalitet.
  Vi gir blanke i om du henviser til lunsj kl 18. Og ja, du skal svare til en viss grad, av respekt for den enkelte leser, MEN bruk ikke energi pÄ dette, fordi disse personene representerer negativitet, og jeg kan ikke se at de behandler deg med en slik respekt som gjÞr at de har rett pÄ respektfulle og saklige svar, som du faktisk gir. Du trenger rett og slett ikke gi dem rom. De vil uansett aldri se lenger enn sin egen nese. Og dersom dette innlegget publiseres, er det nok som Ä helle bensin pÄ bÄlet..
  Om du er en offentlig person, har du integritet som skal respekteres!!

  Fortsett med disse flotte og innholdsrike blogginnleggene. Ikke bli for «fastbundet» av skrekken i Ä bli arrestert for en eller annen filleting

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, man skulle nesten tro at det var det som var tilfellet :p

   Tusen takk for fine ord, Elisa 🙂

   1. Det eneste innlegget du gidder Ă„ svare pĂ„ er et som kritiserer noe som ble postet tidligere denne uken? sĂ„ leit. 🙁

    Det Ăžverste bildet tror jeg er det fineste jeg har sett av deg noen gang. <3 Lite sminke, nydelig hvordan solen skinner gjennom hattebremmen og ned i ansiktet ditt. <3 Nydelig modell og flink fotograf!

    Jeg liker bloggen din, men skulle Ăžnske du kunne la vĂŠre Ă„ svare surt til folk som er kritiske – og at du kunne la vĂŠre Ă„ skrive "tommel-opp"-innlegg til fansen som dette fra Elise, Jeg synes ikke det er fine ord hun skriver. Jeg tenker at leserne dine er av mange slag, alle er kanskje ikke sĂ„ flinke til Ă„ formulere seg. OG det kan jo hende at de som reagerer pĂ„ at klokken er 1800 nĂ„r du sier dere er ute til lunsj, ikke er ute etter Ă„ kritisere, men bare lurer pĂ„ hvordan ting faktisk henger sammen. Hvis du er lei av kritiske innlegg – kan du ikke bare droppe Ă„ publisere dem? jeg fĂ„r litt sĂ„nn vond fĂžlelse nĂ„r jeg leser slik – jeg skjĂžnner at du er lei av Ă„ bli gĂ„tt etter sĂžmmene. samtidig legger du jo ut ting fra livet ditt hver eneste dag, og folk blir jo engasjert i deg. Ulempen med Ă„ vĂŠre en av norges aller stĂžtte bloggere er jo at noen kanskje blir litt vel opphengt i deg – slik at de zoomer inn gifteringen din og legger merke til hva klokken er pĂ„ bildene dine.
    Jeg tenker at hvis du Þnsker et hyggelig kommentarfelt, sÄ bÞr du ikke tillate innlegg fra hverken de som holder med deg eller de som er kritiske. For nÄr fansen din kaller andre troll og hevder at de ikke fortjener respekt, er ikke det noe hyggeligere enn nÄr noen er kritiske mot deg.
    My five cents.

   2. Helt enig med Elisa i det hun skriver om kommentarfeltet, og i inlegget «gjengen pĂ„ lunsj» tar det virkelig av. Helt utrolig at noen velger Ă„ te seg pĂ„ denne mĂ„ten.Jeg tenker at det Ă„ ha et kommentarfelt omtrent er hĂ„plĂžst pga disse bitre menneskene.Kanskje du skal sensurere strengere? Hurra for glade dager og ferieturer pĂ„ impuls og alt annet vi fĂ„r fĂžlge med pĂ„ 😉

  2. Helt enig med Elisa! Ikke svar kverulantene lenger, de fortjener ikke din oppmerksomhet:) Utrolig hva folk fĂ„r seg til Ă„ skrive. You do you, du trenger ikke forsvare mĂ„ten du poserer pĂ„ bilder pĂ„ eller hva annet du mĂ„tte gjĂžre! StĂ„ pĂ„! Nyt ferien! 🙂 Hilsen en som er innom bloggen flere ganger daglig:D

   1. Caroline Berg Eriksen

    <3

  3. Amen til den.! Ble sÄ overrasket over at folk gidder Ä bruke energi pÄ slikt vas.

   1. Det er jo Caroline som selv bestemmer at slike kommentarer er ok, hun som godkjenner dem.
    (HĂ„per denne kommer med)

 14. Nysgjerrig pĂ„ intervallene dine 🙂

  LÞper du 45/15-intervaller i ett kjÞr i 30 min? AltsÄ 30 drag pÄ rappen? :p

 15. Adele Kristin

  Du er finest fullt pĂ„kledd 🙂

  1. Hva i alle dager er det for noe Ä kommentere? Er vel ikke normalt Ä vÊre pÄ stranden fullt pÄkledd pÄ sommeren/i syden?

  2. Sier man virkelig slik til folk?????

 16. Hvilken fart lĂžper du pĂ„ nĂ„r du lĂžper 45×15 intervaller?:-)
  Kos dere de siste dagene av ferien, du ser nydelig ut <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det kommer helt an pĂ„ hva slags form du er i, sĂ„ bare prĂžv deg frem ift. fart 🙂

   Klem!

 17. Hvor er bikinien din fra og finnes den i andre farger?

 18. Hei fine deg!
  Jeg lurte pÄ hvilket kamera og redigeringsprogram du bruker? Du har alltid sÄ nydelige bilder <3 klem

 19. Hej Caroline
  Hvor er din fine bikinie fra?
  Rigtig god ferie.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra asos 🙂

   Tusen takk <3

 20. Folk er bare sjalu og det med god grunn – du ser smashing ut! 😀 Du fĂ„r prĂžve Ă„ tenke at de negative kommentarene kommer fordi du nettopp er sĂ„ bra 🙂 StĂ„ pĂ„!

 21. KjĂŠre Caroline. Jeg hĂ„per ikke du tar til deg disse negative kommentarene! Vet du hva, jeg er «gammel og utdatert» (er bare 46 altsĂ„, hehe), men ser frem til de daglige innleggene dine. Flotte bilder, fine farger OG meningsfylte tekster! Tusen takk for fine oppdateringer<3 God klem fra Jeanett, http://www.littsunt.no

 22. Du er sÄ fit og veltrent! StÄ pÄ!!!! Og jatakk til kostholds- og treningstips!

 23. Flotte bilder, som vanlig ! HĂ„per dere har hatt en fin uke og koset dere sammen sĂžsteren og foreldrene dine ❀ Du er flink til Ă„ oppdatere selvom du er pĂ„ ferie, setter pris pĂ„ det som fast leser.

 24. Hei hallo folkens. Slutt nĂ„ opp med kritikken. Mage inn, mage ut, sur, ikke sur… du store allverden… hva har skjedd med folk?
  Caroline ser topp up. Trener, spiser sundt, koser seg med en drink og en is nÄr det passer henne. Gi dere da. Hun har valgt Ä ha en blog som jobb men det betyr ikke at vi behÞver Ä kritisere bare for sakens skyld. Jenta ser flott ut.
  Hekkan, Caroline, forstÄr godt at du ikke alltid svarer, men nÄr du gjÞr det sÄ skriver du bra. HÄper du hadde en fin ferie.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *