b.e.a.c.h

Hei fredag! Jeg kom akkurat tilbake fra butikken, det er så koselig å ta den korte turen ned bakken for å kjøpe ferskt brød og friskpresset juice til frokostbordet 🙂 Felles frokost er et must på ferie, kanskje dagens hyggeligste måltid. Det er så deilig å ha god tid. Etter frokosten tar vi en tur til Mogan, der er det så vakkert og på fredager er det marked også 🙂 Det ikke så mye sol og bad for min del i dag, men i går var vi på stranden i noen timer og jeg tenker at vi må avslutte ferien på stranden også, i morgen 🙂 


Ellers startet jeg dagen med en treningsøkt og i dag valgte jeg å ta den inne, synes alltid at intervaller er lettest å gjøre innendørs. 45 – 15 ble det i dag og totalt 30 minutter før jeg gjorde styrke for mage og rumpe i 20 minutter. En utrolig deilig start på dagen og en stykk happy Caroline som er mer enn klar for marked i Mogan etter frokost og kaffe. Å! Bare 2 hele dager igjen før vi skal hjem. Jeg må bare nyte dette. PUST 🙂 Ha en fin fredag, dere! Og følg meg gjerne på instastory (carolinebergeriksenno) og på snapchat (carobergeriksen) for updates i løpet av dagen 🙂 Klem! 

47 kommentarer

 1. Er det ikke ubehagelig å legge ut bikinibilder av seg selv?

  1. INA, da hadde hun vel kanskje ikke gjort det ? Hvorfor skulle det være ubehagelig, det er jo ikke under tvangt hun gjør dette

 2. Fine bilder, men hvorfor holder du inn magen når du sitter ?

  1. Benedicte

   Eg trur ikkje ho held inne magen, men at ho strammar magemusklane. Correct me if im wrong?
   Ser heilt fantastisk ut der! Følgjer med både på blogg, snap og instagramstory og drøymer meg vekk 🙂 Nyt dei siste dagane og god tur heim når den tid kjem! Reknar med du framleis har flyskrekk 🙁 Klem

  2. Elisabeth h

   Vile ikke du gjort det om bildet ditt ble finstudert omtrent med lupe av noen tusen ++ folk? jeg holder jadden inn magen selv på bilder som kun er til privat bruk, ha ha.

 3. Kathrin

  Lengter etter sol, strand og sjø. Så i dag bestillte jeg en tur til Kypros i slutten av mai. Gleder meg. Nyt de siste dagene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så deilig Kathrin! Da har du virkelig noe å glede deg til 🙂

 4. Dear Caroline,
  You are so beautiful with your fantastic beach look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena! 🙂

 5. Herregud for en kropp! Må være gøy å være så fit og fin ;D *drøm*

 6. SMIL Caroline, du er så vakker når du ser glad ut. Her ser du jo direkte misfornøyd ut, bildene står ikke til stemningen i innlegget i det hele tatt. God helg:)

  1. Helt enig! Smiiil! Du ser så hoven og overlegen ut når du poserer på denne måten, og stirrer tomt ut i lufta. Forøvrig ser du helt stunning ut!!

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er veldig fornøyd med tilværelsen 🙂

 7. Hei:) Så fin bikini! Er den fra Cubus? Ingen tvil om at du har en flott kropp, så derfor lurer jeg på hvorfor du så ofte holder inn magen på bilder?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg holder ikke inn magen på bilder, om du tenker på ribbeina mine, så står de ut uansett hva jeg gjøre. Slik har jeg alltid vært. Bikinien kommer fra asos, den er fra fjor 🙂

 8. Jobber ikke noen av foreldrene dine? Eller tar de bare ut mer ferie enn vanlig? Siden de kan være 5 uker i Spania i april 😉 Utrolig bra at dere klarte å komme på overraskelsesbesøk! Jeg elsker sånt, dro hjem når jeg var student (bodde langt vekke), mamma stod på en stol og vasket og hub holdt bokstavelig talt på å falle av stolen når jeg kom, haha! Men det var så gøy!

  1. 5 uker i april ja, det er godt gjort. :o)

   1. Kan jo være at de bruker ferien sin nå da. Alle har jo 5 uker ferie. Jobber ikke pappaen med å reparere oppvaskmaskiner da? Han har i alle fall vært hjemme hos flere jeg kjenner!

 9. Kjekt med en spontan ferietur og familiehygge. Men må innrømme jeg blir litt stresset av all treningen og nedtellingen av dagene dere har igjen. Nyyt feriedagene med familien og husk å pust 🙂

 10. Flotte deg og dine. Nyt dagane og kvarandre. De er så flotte med familie og venner. Livet er no, lev det. De er flinke til det. Kos dikka vidare og nyt sola. Håpar på eit bilete av deg og di vakre syster. Systra di «lyser» energi, god energi.
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, snille! 🙂

 11. hat brand?

 12. Hei, dette var litt «off topic», men hvilket silkesjal kjøpte du til bunaden din som du brukte i fjor? Jeg har funnet ut at det er «Maria»-modellen, men hvilket varenr er det? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   jeg kjøpte det på nett, tyrihans.no 🙂 Husker dessverre ikke varenr. :/

 13. Etter innlegget «gjengen på lunsj» lurer jeg virkelig på om du sitter i en rettsak tiltalt for et eller annet. Du blir rett og slett bombadert med anklagelser, og svarer du ikke med det som tilfredsstiller disse kverulantene, ja da dømmes du.
  Vær du trygg på at den som er noenlunde oppegående, leser innhold og ser på bilder =kvalitet.
  Vi gir blanke i om du henviser til lunsj kl 18. Og ja, du skal svare til en viss grad, av respekt for den enkelte leser, MEN bruk ikke energi på dette, fordi disse personene representerer negativitet, og jeg kan ikke se at de behandler deg med en slik respekt som gjør at de har rett på respektfulle og saklige svar, som du faktisk gir. Du trenger rett og slett ikke gi dem rom. De vil uansett aldri se lenger enn sin egen nese. Og dersom dette innlegget publiseres, er det nok som å helle bensin på bålet..
  Om du er en offentlig person, har du integritet som skal respekteres!!

  Fortsett med disse flotte og innholdsrike blogginnleggene. Ikke bli for «fastbundet» av skrekken i å bli arrestert for en eller annen filleting

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, man skulle nesten tro at det var det som var tilfellet :p

   Tusen takk for fine ord, Elisa 🙂

   1. Det eneste innlegget du gidder å svare på er et som kritiserer noe som ble postet tidligere denne uken? så leit. 🙁

    Det øverste bildet tror jeg er det fineste jeg har sett av deg noen gang. <3 Lite sminke, nydelig hvordan solen skinner gjennom hattebremmen og ned i ansiktet ditt. <3 Nydelig modell og flink fotograf!

    Jeg liker bloggen din, men skulle ønske du kunne la være å svare surt til folk som er kritiske – og at du kunne la være å skrive "tommel-opp"-innlegg til fansen som dette fra Elise, Jeg synes ikke det er fine ord hun skriver. Jeg tenker at leserne dine er av mange slag, alle er kanskje ikke så flinke til å formulere seg. OG det kan jo hende at de som reagerer på at klokken er 1800 når du sier dere er ute til lunsj, ikke er ute etter å kritisere, men bare lurer på hvordan ting faktisk henger sammen. Hvis du er lei av kritiske innlegg – kan du ikke bare droppe å publisere dem? jeg får litt sånn vond følelse når jeg leser slik – jeg skjønner at du er lei av å bli gått etter sømmene. samtidig legger du jo ut ting fra livet ditt hver eneste dag, og folk blir jo engasjert i deg. Ulempen med å være en av norges aller støtte bloggere er jo at noen kanskje blir litt vel opphengt i deg – slik at de zoomer inn gifteringen din og legger merke til hva klokken er på bildene dine.
    Jeg tenker at hvis du ønsker et hyggelig kommentarfelt, så bør du ikke tillate innlegg fra hverken de som holder med deg eller de som er kritiske. For når fansen din kaller andre troll og hevder at de ikke fortjener respekt, er ikke det noe hyggeligere enn når noen er kritiske mot deg.
    My five cents.

   2. Helt enig med Elisa i det hun skriver om kommentarfeltet, og i inlegget «gjengen på lunsj» tar det virkelig av. Helt utrolig at noen velger å te seg på denne måten.Jeg tenker at det å ha et kommentarfelt omtrent er håpløst pga disse bitre menneskene.Kanskje du skal sensurere strengere? Hurra for glade dager og ferieturer på impuls og alt annet vi får følge med på 😉

  2. Helt enig med Elisa! Ikke svar kverulantene lenger, de fortjener ikke din oppmerksomhet:) Utrolig hva folk får seg til å skrive. You do you, du trenger ikke forsvare måten du poserer på bilder på eller hva annet du måtte gjøre! Stå på! Nyt ferien! 🙂 Hilsen en som er innom bloggen flere ganger daglig:D

   1. Caroline Berg Eriksen

    <3

  3. Kariann

   Amen til den.! Ble så overrasket over at folk gidder å bruke energi på slikt vas.

   1. Ragnhild

    Det er jo Caroline som selv bestemmer at slike kommentarer er ok, hun som godkjenner dem.
    (Håper denne kommer med)

 14. Anniken

  Nysgjerrig på intervallene dine 🙂

  Løper du 45/15-intervaller i ett kjør i 30 min? Altså 30 drag på rappen? :p

 15. Adele Kristin

  Du er finest fullt påkledd 🙂

  1. S.Helene

   Hva i alle dager er det for noe å kommentere? Er vel ikke normalt å være på stranden fullt påkledd på sommeren/i syden?

  2. Sier man virkelig slik til folk?????

 16. Kristina

  Hvilken fart løper du på når du løper 45×15 intervaller?:-)
  Kos dere de siste dagene av ferien, du ser nydelig ut <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det kommer helt an på hva slags form du er i, så bare prøv deg frem ift. fart 🙂

   Klem!

 17. Hvor er bikinien din fra og finnes den i andre farger?

 18. Hei fine deg!
  Jeg lurte på hvilket kamera og redigeringsprogram du bruker? Du har alltid så nydelige bilder <3 klem

 19. Hej Caroline
  Hvor er din fine bikinie fra?
  Rigtig god ferie.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra asos 🙂

   Tusen takk <3

 20. Folk er bare sjalu og det med god grunn – du ser smashing ut! 😀 Du får prøve å tenke at de negative kommentarene kommer fordi du nettopp er så bra 🙂 Stå på!

 21. Kjære Caroline. Jeg håper ikke du tar til deg disse negative kommentarene! Vet du hva, jeg er «gammel og utdatert» (er bare 46 altså, hehe), men ser frem til de daglige innleggene dine. Flotte bilder, fine farger OG meningsfylte tekster! Tusen takk for fine oppdateringer<3 God klem fra Jeanett, http://www.littsunt.no

 22. Cathrine

  Du er så fit og veltrent! Stå på!!!! Og jatakk til kostholds- og treningstips!

 23. Flotte bilder, som vanlig ! Håper dere har hatt en fin uke og koset dere sammen søsteren og foreldrene dine ❤️ Du er flink til å oppdatere selvom du er på ferie, setter pris på det som fast leser.

 24. Kamilla

  Hei hallo folkens. Slutt nå opp med kritikken. Mage inn, mage ut, sur, ikke sur… du store allverden… hva har skjedd med folk?
  Caroline ser topp up. Trener, spiser sundt, koser seg med en drink og en is når det passer henne. Gi dere da. Hun har valgt å ha en blog som jobb men det betyr ikke at vi behøver å kritisere bare for sakens skyld. Jenta ser flott ut.
  Hekkan, Caroline, forstår godt at du ikke alltid svarer, men når du gjør det så skriver du bra. Håper du hadde en fin ferie.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *