gjengen på lunsj

Her er noen bilder vi tok før vi spiste lunsj i går. Jentene har med seg flere fine kjoler, så nå var det på tide å bruke dem. Det er jo ikke noe poeng i å ta med finkjolene om de ikke skal brukes 🙂 Det er så utrolig fint å se hvor mye glede de har av hverandre nå! Det har de jo hatt helt fra starten, men nå leker de bedre sammen enn noen gang og har så fin kjemi som bare blir finere og finere for hver dag. Det smelter mammahjertet mitt Jeg er så heldig! 


Vi har fantastisk vær om dagen og tiden går så altfor fort! Jeg var på løpetur til morgen i dag (se instatory for mer) og kjøpte med meg ferskt brød og ferskpresset juice hjem, så vi har hatt en kjempelang frokost og nå skal vi snart på stranden. I går kom storesøster hit og vi hadde en så fin kveld sammen – jeg kan ikke tro at alle er her samtidig  Skulle ønske vi hadde flere dager, for tiden frem mot avreise på søndag kommer til å gå altfor fort. Men det er så typisk meg å tenke for mye sånt, jeg ser jo for meg avreise med en gang flyet har landet liksom. Haha! Det må jeg bare kutte ut, og jeg starter i dag! Håper torsdagen hjemme er fin ♥ 

74 kommentarer

 1. Elsker bloggen

  Å så nydelig dere har d. Gledelig å lese, gjør meg så glad.
  Kan du dele hvor dere var å spiste?
  Vi skal i nærheten av den plassen dere er -snart, og trenger gode tips til spiseplass. F eks bare hvor spiste dere lunsj?
  Happy for svar

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre:)

   Vi spiste på Idyll! Veldig god mat, men stiv pris sammenlignet med andre steder i nærheten.

 2. Jeanette

  Litt rart at nesten alle innleggene fra ferien er reklame :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Innleggene er ikke reklame. Jeg har bare på meg klær som jeg har kjøpt for egne penger og som jeg får en viss kick back på om noen handler i den nettbutikken.

   1. Therese

    Det står jo i veilederen til forbrukertilsynet at adlink er reklame. Er du ikke enig med forbrukertilsynet?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Selve lenken er reklame, men ikke innlegget i seg selv 🙂 Klærne er kjøpt av egne penger og jeg velger selv om jeg vil linke til klærne og tjene noe på det. Det er ikke sånn at jeg skriver innlegget med det utgangspunktet at det er reklame.

    Å skrive at det er kjedelig at alle innleggene fra ferien er reklame blir feil fordi innlegget hadde vært helt likt uavhengig av om jeg brukte adlinks eller ikke.

   3. Men ingen som skriver at innleggene er kjedelige?

    Det er jo ikke lett som forbruker å skjønne forskjellen på de forskjellige begrepene.

    Det denne flisespikkingen resulterer i hos meg er at jeg anser alle innleggene dine som reklame, siden det er såpass uklart hvor grensen går. Det er jo ikke et problem for meg, men kanskje med på å gjøre selve bloggen litt mindre troverdig pga at den fremstår nærmest som en ren salgskanal.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Nei, rart skrev hun, my bad 🙂

    Så merkelig at du ser det på den måten, siden det er nøyaktig det motsatte jeg argumenterer for.

   5. Men det hjelper ikke hva du argumenterer for så lenge inntrykket jeg sitter igjen med er at «alt er til salgs».

    Som leser/forbruker skiller jeg ikke på de forskjellige fremgangsmåtene – bilde+link=reklame. Så enkel er jeg, og etter å ha diskutert dette rundt lunsjbordet (den absolutte forbrukermakt 🙂 ) så er jeg i hvert fall ikke alene om dette synet.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Da får vi være enige om å være uenig 🙂 Mitt inntrykk er at de aller fleste evner å se nyanser og skiller enkelt mellom de ulike formene for reklame.

   7. Vi er ikke uenige. Du kan ikke være uenig i min oppfattelse av bloggen og reklame. Du kan rett og slett bare ta det til etterretning :p

   8. Caroline Berg Eriksen

    Om to personer har ulik oppfatning av en og samme ting så er de per definisjon uenig. Jeg tror at det du egentlig mener er st jeg ikke kan si at din oppfattelse er feil, fordi det er nettop slik du oppfatter det 🙂 Og du må gjerne oppfatte det sånn, og det tar jeg selvsagt til etterretning. Men det er likevel naturlig for meg å forsøke å forklar deg hvordan det fungerer 🙂

  2. Men det er jo ikke Caroline som har bestemt at adlinks skal merkes som reklame på lik linje som et betalt annonseinnlegg? Ser ikke poenget med å kritisere henne for det, når hun bare følger reglene. Hvis hun markerer innlegget bare med «adlinks» (som det er…) så er ikke det godt nok iht Forbrukerrådets regler. Vi får heller være fornøyd med at Caroline følger reglene 🙂

 3. this place is AMAZING!!
  Miki x

  littletasteofbeauty.blogspot.it/

 4. Hvor er skoene til Lars-Kristian ifra ? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ralph Lauren 🙂

 5. Kristine

  Hei!
  Jeg lurer på om du kan skrive ett innlegg om mat før og etter trening? Jeg trener 3-5 ganger i uken og veksler mellom styrke og kardio. Er det nødvendig å spise karbo/proteiner innen en halvtime etter trening? Hva er forskjellen på dette og evt vente til middag? Jeg ser du trener mest om morgenen men lurer på om du har noen tanker rundt dette temaet?

  Og enda en forespørsel til innlegg: Hvilken pulsklokke bruker du? Kan du evt skrive litt om forskjellige pulsklokker du anbefaler? Jeg trenger ny, men klarer ikke bestemme meg for hvilken..

 6. Så fine dere er! Og digger kjolen din 🙂 Fortsatt god ferie ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 7. Kan jeg spørre om hvilket firma/side dere leier leilighet fra?
  Har aldri tenkt på at man kan gjøre det istedenfor å bo på hotell ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi fant på Finn.no 🙂 Det er bare å søke på Playa del Cura og se etter leiligheter på Riviera Vista 🙂

 8. Åh, paradis! Og så stor Naia er blitt! Skjønne jenter, selv bakfra☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   De vakreste <3

 9. Så koselig å se de to små i kjoler, bare å pynte de så lenge det går!!

 10. Heii!! Hvilket kamera bruker du? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Canon 5D M4 🙂

 11. Ser fantastisk ut! Må være herlig å få disse dagene sammen. Ja, slutt å tenk at det snart er over… Det er lett å tenke framover eller bakover, men livet er her og nå. Øyeblikkene oppleves sterkere om en klarer å fokusere på å bare være i situasjonen. Ha en fin ferie videre. Nyt hvert minutt av tiden dere har der sammen <3

 12. Kristin

  Lunch kl 18?:p

  1. Cathrine

   Igjen så blir jeg litt skremt over disse detaljene folk klarer å fange opp… Må jo granske bildene med lupe…!? Jeg hadde ikke engang kommet på å sjekke noe sånt!!

   1. Haha ja det må jeg si, det var detaljer på sitt beste. MEN, det er da vitterlig ett bevis på hvor iscenesatt en blogg faktisk er (dette gitt at klokken faktisk er 18:00, slik som Caroline armbåndsur viser) noe som er litt skremmende, i inspirasjonens navn riktig nok.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hei Ida 🙂 Det er ikke bevis for noe som helst, om du da ikke er av den konspiratoriske typen? 😉

    Vi spiste sent, klokken 17 (klokken er ikke stilt riktig), fordi vi ventet på at Anette skulle komme 🙂 La ut instastory fra det også. Kunne sikkert kalt det middag, men tenkte ikke så mye over det etter som det var lunsj og ikke middag for oss.

   3. Altså, trenger jo ikke akkurat lete med lupe for å se at klokka er 18 da. Klokka er veldig synlig på et bilde og de fleste som har synet i orden ser hva klokka viser. Ikke mere hokuspokus enn som så.

   4. Det første var ment som ‘med glimt i øyet’ og ikke noe vondt ment. Jeg hadde ikke lagt merke til klokken med mindre det ble påpekt, samme som Cathrine over her nevner, så nei jeg er ikke av den konspiratoriske typen, heller tvært imot ;).

    Men, om klokken var 17 eller 18 er jo helt ubetydelig, en lunsj kan det uansett ikke kalles, og det var det som var poenget mitt – at noen ganger blir man fersket når man prøver å gjøre noe til noe det ikke er. Om det var bevisst eller ikke er en annen sak ;).

    Og ja da, man kan fint være uenige og ha ulike mening, men det som ville vært riktig her, gitt folks generelle oppfatning (siden dere spiste mest sannsynelig rundt kl 18 likevel, siden bildene er tatt før dere spiste og den skal tross alt finne veien sin fra kjøkkenet til bordet deres etter at dere har valgt fra menyen) ville vært og si at dere hoppet over lunsjen denne dagen og gikk rett til middagen.

    Dette ble en mye større «sak» og kommentar enn jeg hadde tenkt, men det er vanskelig å få frem poengene sine i skriveform fremfor når man snakker, og poenget mitt var at leserene sitter igjen med ett inntrykk som ikke akkurat er helt slik det var.
    Ikke noe mer, ikke noe mindre.
    Men likevel ble det mer denne gangen;)

   5. Caroline Berg Eriksen

    Det er ingen som er blitt «fersket» i noe som helst, Ida.

    Samme det vel om vi kalte middagen for lunsj? Er det noe å spinne rundt på? Jeg har både snappet fra det og lagt ut bilder som viser klokkeslettet, det er med andre ord ingen som forsøker å få noe til «å være noe det ikke er». For oss var det lunsjen, som bare ble utsatt og utsatt, og til slutt ble det en kanskje en middag, men hvilken rolle spiller det?

   6. Caroline – hvorfor får noen kommentarer 2-3 kverulerende svar fra deg, mens andre kommentarer (med spørsmål) ikke får noe svar?

   7. Da misforstod du meg. Jeg mente ikke at du ble fersket i bokstavlig betydning, men mer for å få frem ett poeng rundt det at i bloggverden er det mye som blir i større eller mindre grad iscenesatt samt at lesere kan sitte igjen med ett inntrykk som ikke nødvendigvis stemmer med virkeligheten. Trolig ett dårlig eksempel å ta utgangspunkt i, og det kan jeg ta kritikk for. Og som jeg sa, å forklare seg i skriftlig form kan noen ganger virke mer voldsomt enn hva som er hensikten, nettopp fordi det blir så omfattende, så ‘å spinne rundt på’ noe var heller ikke agendaen, men du skjønte helt sikkert poenget mitt Caroline, om du legger godviljen til.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Iscenesatt er helt feil ord å bruke, og legger du til «fersket» og f.eks «få ting til å se ut til å være noe det ikke er» så regner jeg med du skjønner at det kan være lett å «misforstå» deg?

    Om jeg «legger godviljen» til så kan jeg faktisk gå så langt som å si at jeg er enig med deg. 1-2 bloggposter viser ikke mer enn en brøkdel av livet mitt og hva vi gjør, og folks oppfattelse av oss og vårt liv kan variere stort ut i fra hvordan de tolkes og hvordan jeg ordlegger meg.

   9. Det handler jo i utgangspunktet om troverdighet, ikke om du spiste lunsj eller middag. Her skriver dere at dere er på vei til lunsj, som da er kl 17-18. De fleste ville vel tro det mer rundt kl 12.
    Neste innlegg skriver du kanskje at du trente før frokost. For deg som ikke er så nøye med klokka, kan det da være kl 15, og leserene tror det kanskje er kl 7-8. Dette er for meg å lure leserene.

   10. Caroline Berg Eriksen

    Jeg legger ut det meste i sosiale kanaler, blant annet når jeg trener på morgen mellom 6.30 og 8. Så nei, det er ikke tilfellet at morgen for meg kan være et helt annet tidspunkt. Om du er så opptatt av å kryssjekke at alt stemmer så får du og alle andre lesere et godt overblikk om dere følger meg i alle kanaler. Blant annet la jeg ut fra lunsjen på Snapchat/instastory. Med andre ord er det ingen som blir lurt.

 13. Jeg blir helt oppgitt over hva folk henger seg opp i. De spiste mat en gang i løpet av dagen. Frokost, lunch eller middag…. mat er mat. Det er ferie, who cares

  1. Cathrine

   Jeg tenker at alle kan spise lunsj når de vil! Og på ferie spiser man jo ofte sen lunsj. I forhold til armbåndsuret, så ser jeg den godt med synet mitt 🙂 Når jeg ser etter!!! Men hvorfor i huleste skulle jeg det, når poenget her er å se på fine sommerbilder!?!

   1. Er du ikke helt vel bevart, Ida? 😮 aldri spist sen lunsj? Så deilig å følge «spansk tid» og ta livet med ro 🙂

 14. Mariela

  Hei Caroline! Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle nå deg, men jeg lurer på en ting angående veskene dine. Jeg hadde en av veskene dine (nelia, den svarte skuldervesken) fra din tidligere kolleksjon, men noen har da dessverre klart å stjele den ifra meg. Er det mulig og få tak i en til, evt hvor kan jeg få kjøpt den? det var min yndlingsveske og jeg klarer meg ikke uten!!!!!!!

 15. Kristine

  Her hjemme har vi også endelig fått sol og 16 varmegrader. Deilig 😀 Kos dere videre, gleder meg til ferie da jeg selv skal til Spania i sommer:)))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så deilig <3

 16. Pusinell

  Ser dere har tatt disse nydelige bildene utenfor OBC, jeg lengter sånn tilbake! Gleder meg ekstra mye til å tlbake i august. Kos dere max på denne fantastiske deilige plassen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 17. Så fint. Det er så fint. Alle er så fine og alt er bare fint.

  Fint det, men litt variasjon i språket er en fin ting 😉

 18. Folk er jo helt på tryne?
  Oppgitt.
  Caroline får kalle det hva hun vil, mat er det. Hun spiste ikke lunsj og dermed ble middag lunsj.. herre min. Er det mulig å henge seg opp i det ? Folk er syke.

  Også hater jeg faktumet at jeg skal bli regnet som Caroline fan fordi jeg står med henne. Ingen fan, Bare en oppgitt person .

  1. T. Helt enig med deg, en kan jammen begynne å lure om det kun leses her inne for å kunne finne noe å ta Caroline på eller ihvertfall pirke på for å rive ned «troverdigheten hennes», der vaære seg kommentarer om reklame eller lunsjen her. Kan ikke se at C påsto at de spiste på et spesielt tidspunkt, men at det går i klikk for at hun kaller det for lunsj. Beklager men da har folk for mye fritid og bare det å sitte og være kranglete i kommentarfeltet til en blogg sier sitt. Og «blodfans» kalles de som forsvarer Caroline , samme sier jeg som deg oppgitt at det er mulig. Hva driver folk ?

 19. Hvor kommer den fine gule kjolen til den eldste datteren din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gullkorn Design 🙂

 20. sunglasses brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 21. Så herlig. Og for noen fine kjoler dere hadde! 🙂

 22. Lunsj , middag eller kvelds ..spiller ingen rolle ! Tenker at mange har altfor mye tid til overs ..
  Dere ser helt fantastiske ut,herlige bilder . Kos dere på familieferie❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Irene 🙂

 23. Henriette

  Hei:) Hvor er de rosa skoene du løp med på instastoryen fra?:)

 24. Så utrolig søte jentene er ❤❤ Du her heldig som har to så nydelige prinsesser Kos dere videre og nyt hvert sekund

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 25. Torhild

  Veldig fin kjole du hadde Caroline! Hvor er den fra? 🙂

 26. Herre min juuuledag! Neste gang det er mas rundt troverdighet og iscenesettelse osv osv med klokker og tidspunkt, så sier du bare at du ikke har byttet batteri og at klokka stoppa på 18, 15, 04 eller hva den nå står på. Så får folk klappe igjen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 27. Marianne

  Veldig fin veske! Hvor er den fra?

 28. Herregud så merkelig å henge seg opp i en sånn liten detalj. Noen kaller frokost for lunsj andre kaller middag for kveldsmat.. samma det vel?
  Hvis dette hadde blitt lagt ut av en venn av meg på face (feks) kunne jeg aldri brydd meg om å kommentere at det er feil tid å spise lunsj på.
  Det er nesten så du bare skulle sensurert bilde for å slippe de etterforskerne her i kommentarfeltet.
  God helg eller god fredag, lørdag og søndag, for å være mer spesifikk 😉

 29. Kathrine

  Hei, jeg har lagt merke til at bildene av LK alltid er «brunere» og har mindre fargemetning enn alle andre bilder? Er det bare jeg som ser det?

 30. Hahahaha 😀 Dette er jo verkeleg underhaldning. For eit kommentarfelt! Kos deg på ferie, Caroline <3

  Du skal visst arresterast for alt… Under dei innlegga der du ikkje skriv kvar du har kjøpt plagga dine, får du jo uansett spørsmål om det. Like greit å berre skrive kvar du har kjøpt det i innlegget, så er det greit og oversiktleg for alle 🙂

  Dei som kritiserar alt og ingenting burde ta seg ein pustepause, ein liten tur ut i sola, og få tankane over på det som betyr noko for dei i livet. Sjølv om det er underhaldning for oss andre… 🙂

 31. Med en gang et innlegg har så mange kommentarer er det alltid noe styr. Jeg skal ikke henge meg opp i hva kl. var da dere spiste, men ville si at det var fint å se feriebildene. Levende bilder med kvalitet og variasjon. Man får virkelig reiselyst! 🙂

 32. Christina

  At ikke folk har bedre å ta seg til enn å studere bloggbilder med lupe. Haha!
  Det må til tider være strevsomt å skulle lese alle usaklige kommentarer, slik som flere av de under dette innlegget. Håper at disse kommentarene preller av og at det er de positive som du husker. Håper dere har hatt en strålende ferie 🙂

 33. Victoria

  Hei!
  Hvor er kjolen din fra? 😀

 34. Denne setningen var ikke helt heldig, Caroline. «Så merkelig at du ser det på den måten, siden det er nøyaktig det motsatte jeg argumenterer for.»

  Er det sånn du diskuterer med LK også? «Så rart du ikke er enig, har jo forklart hvorfor jeg har rett» håper du ser det selv at man ikke kan diskutere på den måten:P

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er ikke merkelig i det hele tatt om du leser hele diskusjonen.

   Vedkommende legger mitt argument til grunn for sin mening, og det er merkelig fordi mitt argument taler for nøyaktig det motsatte av hva hun da mener.

   Det gir med andre ord ingen mening, og fremstår derfor merkelig.

 35. Jeg har lest hele, og synes det er et dårlig argument av deg. I en hver diskusjon kan de som diskuterer forstå hverandre veldig godt, men fortsatt være uenig med hverandre fordi man har forskjellig oppfatning eller mening om saken.

  Du svarer jo meg også som at jeg tar feil, «det er ikke merkelig i det hele tatt om du leser.. » joda, jeg har lest og mener det er et uheldig utsagn fra din side i en diskusjon. Om du velger å ta det til etterretning eller ikke er jo selvfølgelig ditt valg, men du må godta at ikke alle er enig med deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har aldri sagt at man ikke kan være uenige selv om man forstår hverandre? Vedkommende må gjerne være uenig med meg, det har hun sin fulle rett til, men hun kan ikke legge mitt argument til grunn for at hun er det. Det gir som sagt ingen mening og viser at hun åpenbart ikke forstår argumentet mitt. Hadde hun lagt noen andre argumenter til grunn for sin mening, hadde saken vært noe annet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *