vacation workout

Vi prioriterte bort lunsjen vi hadde planlagt i dag og tok heller en lenger treningstur ute, og det var så deilig! Vi rakk likevel litt tid oppe ved bassenget vi to, før barnevakttiden utgikk 😉 Og da var det så godt å være med jentene igjen! Jeg virkelig elsker å være på ferie med familien min, det er akkurat som at alle kommer mye nærmere hverandre da. Og det gjør vi jo også, vi er tross alt oppå hverandre 24/7 og i hverdagen med jobb og barnehage er det jo ganske annerledes: stå opp – haste avgårde – jobb – henting – middag – lek – legging. Det er nok mange av dere som kjenner dere igjen i dette 😉 På ferie er det liksom bare å våkne og å se hva dagen bringer og det er så deilig akkurat nå. Naia er i en sånn herlig alder også, prater så mye og forstår enda mer. Utrolig gøy 🙂 Her kommer noen bilder fra dagens tur. Jeg kunne virkelig jogget i varmen hver eneste dag, det gir meg så mye. Gjett om jeg skal legge joggingen utendørs så snart jeg kommer hjem – det er i hvert fall lett å si JA til den tanken nå 😉 


Gleder meg allerede til i morgen 🙂 Håper dere har det fint der hjemme ♥ 

11 kommentarer

 1. Ferie er så fint! 🙂 Det er noe med å slippe unna stresset, ja, og bare nyte det dagen bringer.

 2. Kjenner meg absolutt igjen. Det er helt annerledes å være samlet sammen i ferie. Som du sier.. Ikke noe annet enn å finne på akkurat det man har lyst til 🙂 godt for barna å ha familie tid på en annen måte 🙂 Det trur jeg styrker båndene i hverdagen igjen.
  Kan jeg spørre hvor tid trener dere på morgenen i utlandet?jeg personlig blir så varm, att heten tar meg igjen fort 😀 haha

 3. Hei!

  Bare lurte på hva slags løpetrening du drev med når du var gravid? Var det noe intervaller eller mest lengre rolige distanser? Er selv veldig glad i å løpe og gravid i tillegg, så tenkte bare å høre, kanskje få litt ideer:)

  Ha en fortsatt god ferie:)

  M

 4. Hvis du/dere syns hverdagen er så hektisk, da kan du tenke deg hvor hektisk det er for familier med en 8-16 jobb, husarbeid, fritidsaktiviteter, lekser, kjøring til og fra barnehage/skole! :O
  Dere er faktisk så heldige at det ikke er lov å klage engang!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har jeg klaget? Vi jobber også fra 8-16, kjører til og fra barnehage, er på fritidsaktiviteter, gjør husarbeid, lager middag.. Og veldig ofte, når jentene først er i seng, så jobber vi på kveldstid også. Så akkurat det du skriver, det gjør vi – minus lekser. Det er hektisk, det er vel lov til å si det? Men jeg klager absolutt ikke. Jeg elsker hverdagen, men det må være lov til å si at det er deilig med et avbrekk?

   Vi jobber for så vidt på ferie også vi 🙂 Så helt fri har vi jo ikke tross alt. Faktisk er det nesten 10 år siden sist jeg hadde ferie uten å jobbe. Men slik er det å drive selvstendig. Og ja, jeg vet vi velger det selv, men vi liker det og ville aldri funnet på å klage over det.

  2. Lurer på om den dagen kommer da en slipper lese denne typen kommentarer. Hvrofor er det ikke hektisk for Caroline, eller tenk på de som jobber turnus og ikke 08-16, Har ikke de lov å si det er hektisk ? Men de fleste med 08-16 har kanskje fri i helgen da, eller senker skuldrene og slapper helt av på feriene sine, fri fra jobb på kvelden. Når du er selvstendig så kan du ikke bare lene deg tilbake , da forsvinner inntekten. Så for meg virker det som Caroline jobber mer enn nok , i tillegg til mann, hunder, 2 barn , hus og hage , til å få lov til å si det er hektisk, eller faktisk som mange andre også si dem er slitne og litt lei. For det blir vi alle uansett situasjon og inntekt 🙂

  3. Seriøst ! Må riste på hodet….hun klager jo ikke.

 5. I really love your consistency into working out!!
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

 6. Benedicte L

  Åh så deilig! Også kommer dere tilbake til knallvær, er spådd 19° (?!) neste uke!
  Kos dere!

 7. Ingvill

  Kan du lage et innlegg om hvordan du pakker til barna når dere skal utenlands? Vurderer å ta en tur til utlandet og varmere strøk med en 1 1/2 åring i sommer og tenger alle tips jeg kan få *svetteipannasmiley*

 8. Bruker dere barnevakter på hotellet eller er det noen dere kjenner?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *