vi er i Spania

Dere tippet riktig – vi er i Spania og vi er på Riviera Vista! Mamma og pappa visste ingenting, så vi kom på overraskelsesbesøk! De har vært her i 5 uker allerede og har noen uker til her før de skal hjem igjen. Begge hadde virkelig ønsket at vi skulle komme på besøk, men jeg har sagt helt fra starten av at det vil bli vanskelig for oss å få til, så de var innstilt på at vi ikke kom. Og det var vi også. Helt til vi bare slang oss rundt og bestilte både flybilletter og leilighet bare et steinkast unna. Så her blir vi helt til søndag 🙂 

Tidlig i går ringte jeg mamma for å undersøke deres planer for dagen, slik at vi kunne dukke opp der hvor de var. Jeg spurte om de hadde en ekstra nøkkel til hytta hjemme, og sa at vi hadde tenkt oss dit etter barnehagen for å grille litt. Så pratet vi litt om hva de gjorde i dag, og da fant jeg ut at de var i leiligheten og skulle være der en stund ettersom det (typisk nok) var ganske skyet og mye vind i går. Jeg visste ikke akkurat hvilken leilighet de bodde i, så vi begynte å lete ut ifra bilder vi hadde fått tilsendt og tilslutt måtte jeg ringe et vennepar av dem for å være helt sikker. Vi fant det ut, men måtte gjennom en smijernsport for å komme oss til døren deres, så det var bare flaks at vi møtte på vaktmesteren som låste oss inn. Akkurat da mamma gikk ut av leiligheten for å gå på tur, møtte vi henne i trappen. Hun snudde seg og bråstoppet, helt i sjokk over at vi fire plutselig stod der. Det var SÅ gøy! Jeg skal innrømme at jeg var litt redd for at hun skulle svime av, men det var bare masse tårer, latter og veldig mye glede 🙂 Pappa skjønte heller ingenting, da vi fire stormet inn døren og ut på terrassen hvor han satt med morgenkaffen sin. Så gøy! Jeg elsker å glede andre og spesielt når vi kan bake det inn som en overraskelse i tillegg! Først babyshower på lørdag og så dette i går – tidenes helg! 


I dag er det vindstille og solen skinner fra klar, blå himmel! Slik håper jeg det fortsetter resten av oppholdet vårt her 🙂 Jeg skal uansett ta med meg sola hjem, gleder meg så til sommeren! 

41 kommentarer

 1. Camilla

  Hvor er hårbøylen du hadde på deg i babyshoweren fra?
  Ha en fin ferie, og send sola hit:D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra glitter 🙂

   Sola er sendt avgårde i dag tidlig 😀

   Klem!

 2. Såååå herlig overraskelse 🙂 Herlighet så gøy at dere fikk til en spontantur til Spania 🙂 Håper værgudene er på deres side og kos dere max disse dagene :-))))) ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk, Anita 🙂 <3

 3. Wow, dear Caroline, what a dream! Thanks for the wonderful pictures!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 4. 😀

 5. Jeanette

  Haha,tipper de ble ganske overrasket ja! Kos dere masse videre. Ser ut som våren har kommet til Norge nå også. Hverfall i Bergen! SÅ deilig med sol!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, endelig! Gleder meg til skikkelig vår når jeg kommer hjem 🙂 Deilig årstid!

   Klem 🙂

 6. Så herlig! Riktig god ferie til dere og nyt varmen ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 7. Så deilig 🙂 Har ikke gjort annet enn å drømme meg bort til varmere strøk de siste ukene. Men denne uka er langtidsvarselet helt strålende. Stor sol og vindstilt hver dag. Helt skjønt. Sitter ute på verandaen i skrivende stund, kun iført en kjole og har det så varmt og deilig at jeg nok ikke kommer til å flytte meg herfra med det første. Endelig er våren her! Kos dere masse 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så godt å høre! Endelig 🙂 Ha en deilig uke 🙂 <3

 8. Kos dere, så fortjent! Utnytt sjangsen til å dra på ferie i en ellers helktisk hverdag, nå mens barna fortsatt går i barnehagen 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det var det vi tenkte også, det er lurt å passe på mens vi ennå har mulighet 🙂

   Klem til deg, Helene! 🙂

 9. Benedicte L

  Dette innlegget fikk meg til å smile 😀 jeg også elsker å overraske andre, og jeg kan tenke meg det var mye glede da de så dere ja. Kos dere masse!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Benedicte 🙂 <3

 10. pusinell

  Playa del Cura er verdens beste plass! Vi skal til Ocean Beach Club for tredje gang i august, dere må spasere en tur dit å se, et eldorado for barn og verdens flotteste leiligheter, fantastisk mat og barnebasseng. Absolutt ALT er perfekt der..:-))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så fint der, vil gjerne ta turen dit en gang 🙂 Dessverre var det fult nå som vi var så seint ute :/

   Klem!

 11. Så deilig å kunne overraske andre, spesielt når en så vet det bringer lykke! ♥
  Kos dere masse i Spania i dette ustabile aprilvær. Håper dere vil poste en masse naturbilder. Sol- (inkl. opp- og nedganger), varme og vann/hav/sjøbilder de Lux er hermed ønsket! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for ønsker 😀 Klem <3

 12. Så gøy! 🙂 jeg har gjort noen sånne «stunt» selv opp igjennom. En gang overrasket jeg bestevenninnen min i London. Hun holdt på å dette om. Kos dere masse i Spania ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, så koselig 😀 Ikke dersom hun falt om selvsagt :p

   Takk, Betta <3

 13. «Ta med meg sola hjem» …..?

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 14. Beathe Andersen

  Så kjekt 🙂 vi kom hjem fra Riviera Vista skjærtorsdag. Veldig fint hotell 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er veldig fint her 🙂

 15. Hei Caroline, Jeg leser jevnlig bloggen din, men dette er første gang jeg kommenterer. Grunnen til at jeg nå skriver en kommentar er at jeg kunne tenke meg at du skrev noe om dine refleksjoner omkring det å legge ut bilder av alkoholholdige drikkevarer på bloggen(ref bilde fra dagens innlegg). Jeg vet at temaet har vært oppe tidligere, men jeg har fortsatt ikke forstått hvorfor du har tatt de valgene som du gjør. Da også med tanke på at det ikke er lovlig å reklamere for alkoholholdige drikkevarer i Norge. Kunne du utdypet litt mer?
  Og til neste spørsmål: Har du noen gang reflektert over antall bilder av denne typen ( alkoholholdig drikke eller tekst som hentyder til at det er alkohol i glasset) som legges ut på bloggen din? Hvor mange bilder tror du dette utgjør per måned, per år eller per ferie?

  1. Legitimt spørsmål, og ikke ment som kritikk mot deg, Aina, for ditt innlegg var saklig og godt. Likevel tenker jeg at Caroline først og fremst fronter en sunn livsstil, og det at hun drikker alkohol i ny og ned, og spiser kake og sjokolade tvert i mot er et sunnhetstegn. Jeg tenker at balanse er stikkordet her, og det synes i alle fall jeg at Caroline er god på. Jeg skjønner hvilken effekt det kan ha på enkelte å legge ut bilder av alkohol, men skal Caroline ta ansvar for absolutt alt og absolutt alle konsekvenser et bilde evt kan få?

   Jeg hadde vært mer bekymra hvis hun hadde delt slanketips med leserne sine, eller hvis hun hadde fremstilt seg selv som en som trener hver dag uten å spise noe usunt noen gang. Caroline viser at man kan ha en sunn og aktiv livsstil, samtidig som det er greit å kose seg innimellom. Hun drikker heller aldri mye alkohol på en gang, så å vise at hun tar et glass vin en fredag eller kald øl på ferie ser ikke jeg problemet med i alle fall. Men det er nå min mening 🙂

   1. Hei Sarah, ja vi er heldigvis forskjellig og har ulike grenser på ulike ting. Caroline kan selvfølgelig ikke ta ansvar for hvordan alle reagerer på de ulike bildene hun legger ut. Vi kan jo aldri vite hvordan andre reagerer. Alle kan oppleve at en handling som er ment positivt kan bli tatt i negativ betydning. Dette er umulig å styre. Men en kan og bør reflektere over valg og handlinger innimellom. Jeg personlig har ikke noe problem med alkohol. Heller ikke noen av de rundt meg. Men jeg er også bevisst på at folk rundt meg kan ha det. Det er faktisk 150.000 barn som gruer seg til jul så på grunn av alkohol bruk. Så helt på jordet er jeg nok ikke 😉
    Grunnen til at jeg skrev kommentaren var at jeg ( mitt ståsted) synes det har vært mye snakk om å ta seg et glass vin samtidig som at det har vært mange bilder av alkoholholdig drikke i bloggen det siste året. Mye mer en det har vært snakk om for eksempel sjokolade og kaker. Jeg tror også det har vært mer bilder av og:/eller snakk om alkoholholdige drikkevarer enn av sunnne matvarer. Balansen som du nevner har for min del blitt borte. Eller iallfall svakere. Men mulig jeg tar feil. Dette kan jo eventuelt Caroline si noe om.
    Å reflektere over noe skader aldri.
    Kanskje det at en er bevisst på dette også kan gjøre at man kan ta en reell vurdering og ikke bare dra raske konklusjoner. Mulig min vurdering er feil. Men for å ta et eksempel så var det nå i påsken tre bilder i samme innlegg som inneholdt alkoholholdige drikkevarer. Men så var det også innlegg i påsken som ikke inneholder alkohol. Mulig dette veier opp og gir balanse?
    Har det blitt mer av slike innlegg det siste året eller er det bare jeg som er blitt mer bevisst?
    Hvilken tanker har Caroline om det? Det var mitt poeng Refleksjon omkring temaet.

  2. Jeg forstår ikke problemet! De fleste tar seg et glass vin eller to?!

 16. Hei. Ser at min kommentar fra forrige innlegg avventer moderasjon? Hva er grunnen til dette? Er det mange kommentarer dere ikke lar gå igjennom? Greit med et svar. Ellers nyt sol og sommer i Spania 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er godkjent nå 🙂

 17. Elisabeth L

  Blir så glad av å lese dette! Elsker å overraske andre, og den reaksjonen de får <3 Kos dere masse på ferie, skulle ønske jeg fikk litt varme på kroppen selv 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth <3

 18. Hei. Du, et spm uavhengig av innlegget. Jeg har nettopp funnet ut at jeg er gravid og med det mye tanker som svirrer. Bl.a. når jeg skal fortelle det til de nærmeste. Hvor langt var du på vei da du fortalte foreldre og søsken om at dere ventet barn? Og når var du på første kontroll hos lege/jordmor?

  Kos dere masse på ferie! Så herlig med overraskelsetur

 19. sunglasses brand?:)

 20. Therese

  Kjære Caroline! Jeg vil gå litt mot strømmen og faktisk gi deg ros for at du legger ut bilde av alkohol. For meg er det viktig å vise at man er mennesker og at en sunn livsstil også innebærer en sunn holdning til nettopp alkohol. Om du ikke skulle vist dette, blir bloggen (etter min mening) alt for upersonlig og politisk korrekt og jeg setter pris på at du er nettopp den du er. Det er altså disse små tingene som for meg viser at er deg selv, og nettopp grunnen til at jeg fortsetter å lese bloggen din. Nyt varmen og kos dere!

 21. Elsker antrekket! Du ser flott ut.

 22. Jeg må si meg enig med Therese her oppe.
  Det å ha et avslappet/sundt forhold til alkohol er mer ekte for meg, enn at man skal late som om det ikke finnes. Jeg er oppvokst med en far som har drukket i smug, så dette med å være åpen/ærlig om det å drikke alkohol er enormt viktig for meg. Dette også i forhold til mine barn. Å nyte et godt glass vin eller en kald øl i solen er jo for mange et av de mange tegn på at det er ferie, og at hverdagen blir satt litt på vent.
  Det virker som om dere hadde en fantastisk ferie. Herlig!!
  Jeg har aldrig kommentert her før, men her fikk jeg plutselig en enorm trang til å skrive noe. <3

  1. Aldri!! Åh jeg kan ikke leve med sånne skrivefeiler… :-O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *