spontan ferietur

reklame: inneholder annonselenker boozt 

sandaler zara / øredobber mango (annonselenker) skjørt HER / badedrakt HER


Hei hopp fra varmen! I dag våknet vi til solskinn og hadde frokost på denne terrassen med denne nydelig utsikten! Det føles nesten  helt uvirkelig! Alt sammen var veldig spontant og jeg må nesten klype meg selv litt i armen for at vi bare gjorde dette helt på sparket – det er ikke akkurat min spesialitet å ikke planlegge ting nøye før det skjer. Halvt tre i natt kunne vi krype til køys og alle fire var rimelig kjørt, til tross for at reisen ikke er altfor lang. Men lang nok. Kan du gjette hvor vi er? 🙂 


Jeg forteller mer senere og svarer også på kommentarer da, har ikke kommet så langt ettersom vi var på reisefot i hele går 🙂 Nå skal vi ut i sola og nyte! 

38 kommentarer

 1. Det så deilig ut. Driver selv å planlegger en liten tur i begynnelsen av juni. Lengter etter sol og varme nå. Moro å være litt spontan av og til. Kos dere og nyt.

 2. Herregud så moro. Nyt! Her leses det til eksamen, så jeg får leve litt gjennom bildene på bloggen din. Kos dere!

 3. Puerto rico 🙂 Nyt 🙂

 4. Så herlig! God ferie. Tipper dere er i puerto rico på grand canaria

 5. Har du mistet en diamant i ringen din?

 6. Gran Canaria? Uansett, så høres det digg ut. Ha en fin ferie 🙂

 7. Gjetter Spania evt syd Frankrike, ikke så langt og kan stemme med gradene

 8. Granka….

 9. Tipper at dere er på Grand Canaria, kanskje i sør, f.eks. Playa de Amadores eller i Los Caideros.

 10. Sunwing i Arguineguin.

 11. Kanskje dere er på Obc på Gran Canaria? Du skrev sist dere var på øya at neste gang skulle dere bo der (var vel ikke åpnet den gangen).

  Synes videoen var litt for lang, jeg måtte spole over mye.
  Også lurer jeg på hvorfor du avslører Naias vekt/lengte (på plakaten) når du etter fødsel var veldig opptatt av å holde det hemmelig?

 12. Veronica:-)

  Tipper på Spania så deilig med spontan-tur! Kos dere!!

 13. Ragnhild

  Gran Canaria,Playa del Cura tror jeg dere er i. Deilig med sol og varme, Har selv bodd på Riviera Vista, litt usikker om det er der dere bor. Kos dere. 🙂

 14. Ett eller annet sted i Spania? (Gran Canaria, Tenerife e.l 🙂 Ha en fin ferie!

 15. Jeanette

  Tipper Hellas

 16. S.Helene

  Herlig! Dere er på et spansktalende sted, på en øy tipper jeg så da blir det Gran Canaria! 🙂 Kos dere masse! Sykt deilig, kunne tenkt meg selv i denne tilsynelatende evigvarende vinteren.

 17. Ingrid G

  Det ser herlig ut! Satt akkurat å koste meg med den flotte påske vloggen som du la ut i går, det så ut som at dere hadde det fint. 🙂 Tipper dere er i Spania eller noe. Om ikke Gran Canaria eller deromkring, så kanskje i selve Spania eller på øyene i Middelhavet? Ser varmt og godt ut, synes jeg kjenner vinden ruske i håret og kjenner smaken av nydelig presset appelsinjuice bare ved å se på bildet. Ha en fin ferietur. 🙂

 18. Ååå! Så utrolig gøy! Gleder meg til spennede bloggposter! Hver gang dere skal noe(reise, bryllupet, graviditet mm), gleder jeg meg til å lese om det! Å nå trengte jeg ikke vente på at dere skulle reise eller noe, bare popp så var dere der! Kos dere masse <3

 19. Michelle

  Er dere i Tauro GC?

 20. På Kypros!? Ser helt herlig ut! Nyt varmen 😉

 21. Andrea E.

  Jeg gjetter Gran Canaria 🙂 Ihvertfall utifra det lille man kan skimte av fjell på noen av bildene. Kos dere masse! Dere går ikke glipp av noe særlig vær her hjemme i Sarpsborg ihvertfall 😉

 22. Gran canaria?

 23. Mallorcaa!

 24. Therese

  Alimounda Mare , Karpathos? 🙂

 25. Dette må da være det nye Ving-hotellet i Playa del Cura, GC? Ocean Beach Club, kanskje? Kos dere i varmen!! Ser helt herlig ut!

 26. Kathrine

  Tipper Ocean beach club på gran can

 27. Tipper Spania 🙂 gleder meg til å lese om reisa 🙂

 28. Kan se på det ene bildet av Naia at dere er på Gran canaria – playa del cura. Var der nettop selv, kom hjem på lørdag. Veldig lite å gjøre der, og vi ble litt skuffet over stranden og plassen. Vi gikk 3-4 km hver dag til amadores stranden (det finnes en dårlig sti som er dårlig markert) Og anbefaler å ta buss til Mogan Bussene går hele tiden Også inne på spar butikken kan du lage din egen appelsinjuice som smakte himmelsk anbefaler også en isbar/iskafe i Mogan (tror det var grønne stoler der) hjemmelaget is som smakte fantastisk !!!!!!

 29. Elisabeth

  Hvor har du kjøpt blomsterkransen til Naia?

 30. Daniela

  Amadores

 31. Så deilig med varmen…er så lei det været i Norge bleeeee 😉 kos dere masse! Nelia er en virkelig stor jente nå! Nydelig bilde av henne !

 32. Tror dere er på en øy i Hellas et sted 😉 Kos dere!

 33. Playa del Cura på GC, ja 🙂 Herlig!!

 34. Elisabeth

  Ser ut som Gran Canaria, Riu Vistamar på Amadores:) Ser fantastisk ut:)

 35. Åh, nå fikk jeg umiddelbart lyst til å dra til varmere strøk jeg også!

 36. Tauro! HAr syklet de veiene så mange ganger at det gjor vondt bare å tenke på det!

 37. Riviera Vista, Playa del Cura? 🙂

  Var der i Påsken, mange fine, små, «fjell»turer å gå i område.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *