nytt på veggen

reklame: fodselsplakat.no

Nå har vi endelig fått opp litt mer interiør i gangen oppe, og siste nytt er to nydelige illustrasjoner som vi har hengt opp i nærheten av jentenes rom – kanskje de aller fineste illustrasjonene i verden  Dette er nemlig en fødselsplakat og vi har en til hver av jentene våre som viser deres eksakte mål da de ble født i en 1:1 skala. Illustrasjonen av Nelia er for eksempel 47 cm. ettersom hun var 47 cm. lang da hun ble født. Lille gullet  

Under illustrasjonen er det også skrevet inn annen informasjon, som navnet deres, fødselsvekt og -lengde, samt sted, dato og klokkeslett da de ble født. 

I forrige uke holdt fødselsplakat.no en avstemming på to nye, ulike design av disse fødselplakatene og den du ser på veggen her hos oss ble vinneren! Derfor har de nå et introtilbud på akkurat denne plakaten – du får 20 prosent rabatt, og med koden CAROLINE får du 20 prosent rabatt på HELE nettbutikken! Dette tilbudet varer helt frem til søndag 15. april! Dette er jo den perfekte gaven til enten deg selv og barnet ditt eller barna dine, men også til noens dåp, navnefest, bursdag eller kanskje som en barselgave. 

Det som er ekstra fint med disse fødselsplakatene, er at 28,- kroner for hver solgte plakat går til hjertesaken deres, som er sykehusklovnene. De gjør en helt fantastisk jobb for barn som ligger på sykehus. Faktisk er sykehusklovnene en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus, og bidrar til positive opplevelser for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon  


Plakaten med det nye designet finner du HER 🙂 

23 kommentarer

 1. Jeanette

  De var superfine! Og supert at pengene går til en god sak i tillegg

 2. Hvor har du kjøpt rammene?

 3. Aww såå kosligt med slike plakater /bilder.. Det var super fine design 🙂

 4. Så koselig å ha <3 Kjempefin gaveidé til partneren man har barn sammen med eller som dåps, barselgave som du sier <3 Mitt personlige favorittdesign er Ink No 03 🙂

 5. Jeg syns det var en helt horibel pris på disse, så jeg laget selv.
  Alle som har sett de har spurt hvor de er kjøpt. Selvgjort er velgjort og de kostet meg ca 100 kr.

  1. Hur gjorde du dessa?:)

 6. Ingvild

  Hei! Kan jeg spørre om noe angående den skaden du hadde i kneet for noen år siden?
  Var det slik at du måtte avstå fra absolutt all aktivitet, eller «bare» den aktiviteten som gjorde vondt? Kunne du gjøre annen kondisjonstrening enn å løpe?
  Håper du orker å svare 🙂

 7. Dette skal jeg bestille. Så vakkert, tøft og samtidig så nært! Samtidig som man støtter en viktig og god sak. Takk for tips. Hvilke rammer har dere brukt? Mvh Vivian

 8. Ingvill

  Du behøver ikke publisere dette, men jeg vil bare tipse deg om at du må lese korrektur før du poster, det er noen skrivefeil i innlegget ditt. 🙂 ha en fin søndag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg korrekturleser alltid før jeg publiserer, noen ganger kan jeg selvfølgelig overse noe likevel, selv om jeg prøver å ikke la det skje 🙂 Kan du peke på skrivefeilene i dette? Jeg finner dem ikke, men fant et ekstra «og» som jeg har fjernet nå 🙂

   1. Ganske mange tegnsettingsfeil her. Dog tror jeg de færreste ser dem. Du bruker blant annet utropstegn feil flere steder i teksten. Men, som sagt, folk flest hverken ser eller bryr seg om sånt. Om du er interessert i å ta en titt på reglene for bruk av for eksempel utropstegn, ta en titt på nettsidene til Språkrådet! Ha en strålende søndag! ☺️

 9. Sukehus klovnene

 10. står et sted , sukehusklovnene 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk! Tenk at jeg fortsatt ikke så det, har lest teksten minst femtem ganger :p

   1. Nå er vel Sykehusklovnene et egennavn også, og skal ha stor forbokstav?
    Synes det generelt er mye småfeil og vanskelige setninger for tiden. F.eks. «Vi startet dagen i Oslo og dro direkte etter levering i barnehagen, så hele dagen har gått slag i slag» – Var dere i Oslo, for så å dra til barnehagen? Til å leve av et skriftlig produkt, syns jeg kanskje setningsoppbygningen kan heves et lite hakk.

   2. Cecilie

    Femtem?
    Haha. Sånn kan det gå. Klarte ikke la være :p

   3. Femten 😛

 11. Hei, forandrer «tykkelsen» på babyen seg etter vekt også? Sønnen og datteren min var nøyaktig like lang, men 400gr forskjell, syntes det hadde vært kjekt å se at de var forskjellige 😛

 12. Iseline

  Vet ikke om du er klar over at man kan se fødselsvekten og lengden til Naia om man zoomer inn? Husker bare du ikke ville oppgi dette tidligere, så bare lurer på om dette er en glipp nå, eller om dere nå synes det er greit å publisere fødselsvekten hennes? Du trenger ikke publisere denne kommentaren hvis du ikke ville dele disse opplysningene, for da kan du sikkert bare endre bildet litt, slik at det sladdes over 🙂 Ville bare gjøre deg klar over det i tilfelle dette ikke varer bevisst fra din side, sånn at dere fortsatt kan ha disse opplysningene for dere selv 🙂 Alle gode ønsker for dagen! 🙂

 13. Hvor er lysekronen fra?

 14. Hei, Disse er kjempefine og ekstra hyggelig med et lite bidrag til sykehusklovnene. Kan jeg spørre om hvilken rammer du har brukt, de var så slanke og fine.

 15. Hei! Du har sikkert svart på dette før, men jeg klarer ikke å finne ut av hvor den fine «blomsterkassen» er fra? Dere har fått det så fint i huset nå, du har virkelig god smak! 🙂 Klem.

 16. Victoria

  Hei! Er det mulighet for å kunne fikse ny rabattkode til disse? Super fine plakater som ville vært en perfekt dåpsgave!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *