møter i hovedstaden og helg igjen

God helg, dere! Endelig fredag? Jeg kunne godt fått et par ekstra vanlige ukedager kjenner jeg, men likevel kommer alltid helgen beleilig! Jeg gleder meg til denne og har en følelse av at den kommer til å bli skikkelig fin Det har i hvert fall denne dagen vært! 

Vi startet dagen i Oslo og dro direkte etter levering i barnehagen, så hele dagen har gått slag i slag. Først var jeg hos tannlegen og fikk ny og lenger behandlingsplan der – mer om dette senere. Deretter var vi i et  fint og kreativt møte som tok en del timer 🙂 Det var på Bølgen og Moi, så vi rakk å spise lunsj der samtidig – omelett og sashimi, nammis! 

Tilslutt rakk vi en siste stopp på veien før vi fikk hentet jentene rett før stengetid i barnehagen – fem på fem!

Tacoen var ikke på bordet før nærmere seks, noe som er altfor sent på en fredag, men nå er alle mette og gode, barna er nybadet, minstemann har lagt seg og Nelia får være oppe litt lenger for å se på Nrk Super. Der går barne-TV i reprise 🙂 Viktig! 

bukse + pumps + kåpe h&m / bluse ganni 


Jeg håper du har hatt en fin dag og har en deilig helg i vente! Jeg er så klar for noen glass vin og beina høyt nå – kjenner hele hodet mitt svimler når det først blir stille rundt meg. Kanskje det er greit at det er fredag tross alt 🙂 God helg! 

15 kommentarer

 1. Jeg synes du ser veldig ugjenkjennelig ut på bildene. Men har kansje noe med sminken å gjøre? God helg og håper dere får masse sol! 🙂

 2. Du vakre, vakre menneske ❤️

 3. Så utrolig pen du var på disse bildene 🙂 Hårbåndet var også kjempefint, hvor er det fra?

 4. Tina Marie

  Hei! Jeg har faktisk ikke så peiling på klær og mote, men følger bloggen din av mange andre grunner. Uansett, og til tross, så vil jeg si at jeg ble forelsket i dagens antrekk, helt nydelig 🙂

 5. Fint antrekk. Du er ukjent på bildet med blomstene. For et tempo i hverdagen. Er ikke så kult å skrive at man akkurat rekker barnehagen, selv om det kanskje gjelder oss alle av og til..Ønsker dere en god og rolig helg!

 6. Hva er en vanlig hverdag i dine øyne ettersom du trenger fler av de? Er det ikke en luksus å få alt sponset,dra på cafe og spise ute hver dag?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Bella 🙂

   Jeg får ikke alt sponset og jeg drar ikke på café og spiser ute hver dag.

   En vanlig hverdag for meg er å stå opp seks, trene og gjøre klar ungene å få dem i barnehagen. Etter det har vi en effektiv arbeidsdag til ca. 16.00 før vi henter dem og spiser middag 🙂

 7. Så deilig med en effektiv fredag! Da nyter man helgen så mye bedre! God helg til deg og dine

 8. På det andre bilde du er så utrolig lik søstera di !:)

 9. Jeg lurer sånn på hva det er dere ser så drømmende mot i tilnærmet alle innlegg? Bortenfor sol og bortenfor måne…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ser på vedkommende jeg er i møte med og Lars-Kristian kikket opp på en forbipasserende 🙂 Det blir sånn når vi tar bilder i naturlige settinger som ikke er oppstilte.

 10. Hei jeg liker bloggen din veldig godt. Jeg er ikke kjent i bloggverden og lurer på : bruker dere en hel arbeidsdag på ett innlegg?
  Er det dere som oppsøker ift annonser eller blir dere kontaktet?
  Skjønner hvis du ikke vil svare på dette, er bare nysgjerrig:)
  Fortsett med de fine bildene og flotte tekster som er så velformulerte

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer helt an på hva slags innlegg det er snakk om 🙂 Noen kan ta veldig lang tid (alt fra 5-6 timer til flere dager), andre kan ta 1-3 timer, mens noen blir til på veien sånn som f.eks det her 🙂

   Bruker mest tid på å lage innhold, men bak det ligger det jo mye planlegging. Vi oppsøker sjeldent annonsører, men må jo ta stilling til alle henvendelser og gjøre research på de samarbeidene vi gjør.

   Vi jobber hele tiden med utvikling av nye konsepter. Samarbeidene mine med Adax og Bianco er eksempler på dette. I tillegg gjør jeg også ting med samarbeidspartnere, f.eks fotoshoots og andre ting som krever at jeg fysisk møter opp.

   Og til sist så har du administrative ting som regnskap og annet papirarbeid.

 11. Heisann! Viser til spørsmålene som Tove stiller ovenfor her, sdmt svaret ditt. Utrolig interessant for oss «ikke-bloggere» å få vote litt om alt rundt dette konseptet. Kunne det vært en idé til et eget innlegg? Mulig du har vist litt om hvordan du planlegger uken dun tidligere, men kanskje du kunne vist planlegging av et innlegg, hvordan du kommer på ideer til hva du skriver om, LK sin rolle, osv… Spennende yrke du har, skal mye til å klare å leve av det, så ikke rart det facinerer mange! Hilsen trofast og imponert leser;-)

 12. Kristin

  Veldig fint antrekk, nydelige farger! Kan jeg spørre om hvor solbrillene er fra? Har lett så lenge etter noen fine nå, og har sett deg bruke disse tidligere også (tror jeg?), men glemte helt å spørre da!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *