wishlist for summer

reklame: annonselenker boozt.com

Sommeren nærmer seg og mens regnet trommer mot ruta på kontoret her i kveld, har jeg drømt meg bort til årets sommerplagg på nett. Om jeg har noen strategi når jeg handler på nett? Selvsagt har jeg det! Jeg fyller handlekurven min med det meste som er fint, og så lar jeg det ligge i flere dager eller enda lenger, før jeg returnerer til kurven og går gjennom en gang til. Ofte har noen ting blitt utsolgt i mellomtiden, og det kan noen ganger være like greit, så er det ikke noe å lure på 😉 Spontanitet er ikke alltid like lurt, selv om det positive med nettkjøp er at du kan prøve og returnere 🙂 

1. kjole 3.1 phillip lim 2. badedrakt missya 3. badedrakt 2nd ocean 4. badedrakt love stories 5. kjole designers remix 6. shorts 3.1 phillip lim 7. shorts 3.1 phillip lim 8. skjørt mango 9. bikini tommy hilfiger 10. slip in-sko 11. kjole by malina 12. kjole ida sjöstedt 


Akkurat nå ser handlekurven min slik ut – jeg elsker plaggene fra 3.1 Phillip Lim og linskjørtet fra mango som gir meg safarivibber. I sommer vil jeg gå for denne stilen! Badedrakter er også kult og alle disse kan fint brukes både på stranden og som en del av et antrekk med skjørt eller shorts som underdel. Så mye fint 🙂 

17 kommentarer

 1. Kristin

  Hvilken nettbutikk havner jeg i om jeg trykker på linkene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager! Boozt 🙂

 2. Er dette «wish list for summer» eller har du kjøpt alt dette?

  1. Elisabeth h

   Rennis, les teksten, så ser du hva hun sier om det.

   1. Rennis

    Det er jo det jeg gjør.. det står begge deler!

   2. Rennis

    Liten korreksjon: Hun skriver at hun har lagt disse klærne i handlekurven, ikke at hun har kjøpt de. Innlegget har overskriften «Wish list for summer».

    Det er vel derfor et legitimt spørsmål om hun har kjøpt klærne?

 3. Masse flott tøy 🙂 du kler det meste også da :)har dere begynt å legge noen planer for sommeren? Evt tips tas mot med takk 🙂 kanskje du har lyst å lage en reportasje om det? Ha en fin fredag

 4. wow

 5. Mange fine ting, Har den Ida Sjøstedt kjolen, men i lys farge, og elsker By Malina , så mange fine kjoler. Tror jeg må ha de slip in skoene, har noen par sko fra Ted Baker og liker de veldig godt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er utrolig fin! Og Ted Baker har så mye fint, gode sko er de også 🙂

   God helg, Lill <3

 6. Guttemamma

  Hva slags treningstøy vil du anbefale til gravide?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg likte å bruke bukser som var høye i livet, hadde favoritt fra både nike og aimn 🙂 Ellers brukte jeg bare vanlig treningstøy 🙂

 7. Alltid moro med noe nytt, men kanskje du kunne brukt det du har en sesong til…? Det er ille å kun bruke et plagg noen få ganger, synes jeg. For å være helt ærlig, trenger du vel ingen ting nytt?? Og inspirere på bloggen kan man gjøre på andre måter enn å vise nye antrekk!

 8. Hei, Caroline. Jeg hadde satt pris på om du kunne fortelle meg hvordan du gjør med innkjøp av klær/gjenbruk/kast av klær hver sesong? Ja til mindre forbruk 🙂

 9. Hi! Which program do you use to put the photos together like this?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Photoshop 🙂

 10. Masse fint 😀 Vil gjerne tipse deg om min super flinke venninne sin nettside med mange flotte badedrakter og bikinis 😀 http://www.sophiswim.com
  Ha en super uke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *