trening og arbeid

reklame: inneholder sponset treningstøy xlife 

Denne onsdagen startet vi sammen på trening, rett etter at jentene var levert i barnehagen stod mor og far og svettet med knebøy og konkurrerte om å ta flest mulig gående utfall i løpet av ett minutt 😉 Neida, men trente og svettet – det gjorde vi! Kanskje konkurrerte vi litt også, det er jo det som er sjarmen med PT-duo! Å motivere hverandre på alle måter. Jeg elsker det! Vi holdt på i 45 minutter, og så var det over. Den følelsen!

Nå er det lenge siden vi har tatt med jobben ut, sittet et annet sted og hatt kontor enn nettopp på kontoret her hjemme, så i dag gjorde vi det! Egentlig ville vi bare ha noe kjapt å spise etter trening, men så måtte vi hjem en tur for å fikse noe her, og da ble klokken såpass mye at vi tok med oss dataene. Så ble vi sittende å jobbe litt 🙂 Når vi faktisk har muligheten til det, burde vi gjøre det oftere. Å bytte miljø er godt noen ganger, selv på dager når du egentlig bare skal jobbe mest på dataen og ikke nødvendigvis ta bilder. Men bilder blir det jo som regel uansett 😉 


I kveld har vi flyttet kontoret ned på den nye kjøkkenøyen – miljøforandringer der altså 😉 Så nå blir vi vel sittende her noen timer før det er leggetid – på agendaen står blant annet redigering av en masse småfilmer fra påsken som skal bli vlog! Håper den blir bra 🙂 

43 kommentarer

 1. Går dere på kafé etter trening uten å dusje først?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, så gærne er vi 😉

   1. Altså, sitter der med kontorjobben i lengre tid svette etter trening? Er ikke det litt lite hygenisk for andre?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Mye mulig, men det gikk helt sikkert bra med dem 🙂

   3. Heia Caroline! 🙂

   4. Vel, da har jeg forståelse for at du trenger den underlivsdeodoranten;)

   5. Caroline Berg Eriksen

    Ane: Funker som bare det! 🙂

 2. Fælt å mye folk skal «ta» deg på Caroline. Jeg blir helt matt på dine vegne. Lurer på om folk virkelig er så «perfekte» selv. Skal se om noen satt med lupe inn i deres liv og kommenterte alt som var feil.. Er forøvrig sånn at dersom man har god hygiene og bruker nyvaska treningsklær stinker man sjeldent etter trening, uansett hvor mye man har svettet. Det er verre dersom man tar gårsdagens treningsklær og svetter en ny økt i dem, da kan lukten bli stram.
  Stå på!! 🙂 Om det kan være noen trøst, ser jeg at blondinbella sliter med akkurat det samme… Og det er vel en grunn til at de fleste toppbloggere stenger kommentarfeltene, så håper det preller av deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om jeg hadde luktet så hadde jeg aldri satt meg ned, men heldigvis hadde jeg tatt på meg underlivsdeodoranten 🙂

   1. Elisabeth

    🙂 you og girl !!

  2. Ane; du skal ikke starte med deg selv da? Du bryr deg om andres personlige hygiene… Hva med å se litt på sin egen spydighet og oppførsel, og hvordan den påvirker andre? snakk om unødvendig kommentar fra deg

  3. Så bra du svarer med humør!! Tommel opp. Du går ikke til angrep med dine svar. Det liker jeg. Svettet og trent også rett på kafé etterpå!!!:))) ingen dør.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Chia: 🙂

 3. Elisabeth h

  Perfekt svart, Caroline! Nå lo jeg godt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Lo litt selv! Men jeg skjønner at noen reagerer om de tror vi satt der og luktet :/ Men det gjorde vi altså ikke! 🙂

 4. Unge, friske folk «lukter» jo sjelden etter 45 min trening – jeg slenger ofte på meg noe tørt (lett å bli syk hvis man er nedkjørt etter en hard økt og deretter blir sittende å hutre) og drar innom butikken etter trening – tror ikke det har støtt noen. Og det UTEN underlivsdeo! De gærne har det godt…

 5. Flotte bilder, spesielt det av L-K! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 6. Jeg har ofte spist lunsj ute etter trening (i helgene), i treningstøy. Jeg er ikke den store svetteren og det lukter sjeldent svette av meg. Nå er jeg også påpasselig å bytte ut tøy som det kanskje har satt seg litt lukt i. Siden Caroline blir sponset av Getinspired (tidligere) og nå X-life, så er jeg villig til å satse gode penger på at hun skifter klærne sine såpass ofte at det ikke får en sjanse til å «sette» seg noe lukt. Og når hun i tillegg er flink til å bruke underlivsdeo så tipper jeg hun også bruker vanlig deo. Må le litt av at jeg kommenterer og deltar i diskusjonen på kroppslukten til Caroline, men hei, vi er jo kommet dit at vi skal diskutere andre og hva de gjør så…

  Heia deg Caroline, som daglig må sitte å svare på sånne kommentarer og høre på oss som diskuterer hva du bør og ikke bør gjøre 😉

 7. Nordaforr

  Dere er en inspirasjon! Men du, flotte C. Kan jeg komme med et innleggsønske? For som fraflyttet nordlending og nyetablert særping er jeg overhodet ikke kjent verken i Sarpsborg eller Fredrikstad (eller østlandet generelt..). Kan du lage en oversikt over kafeer, restauranter, ting å gjøre, steder å se og lignende? 🙂
  Klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   JA 😀 Det gjør jeg gjerne! Håper du trives her <3 Stor klem 🙂

   1. Nordaforr

    Tusen takk! Trives godt her nede, og gleder meg masse til å teste ut dine anbefalinger 😀 Måtte dere få en fin helg <3

   2. Caroline Berg Eriksen

    Så fint å høre 😀 Gleder meg til å lage innlegget 🙂 God helg til deg og dine <3

 8. Takk for kjempefin blogg 🙂 Du tør å ha egne meninger og det liker jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Bare hyggelig, Emilie <3

 9. Det klages om at Caroline fremstiller alt så perfekt. Så de som klager på det, her har dere noe som ikke er så perfekt, hun dusja ikke etter trening.

 10. Perfekt start på dagen! Håper du noen gang stopper opp å tenker hvor ekstremt heldig du (og for så vidt dere) er som kan ha en slik hverdag. Det er rene drømmen for meg, å kunne trene mellom 09 og 12 og da gjerne med samboer, og likevel være mulig å tjene millioner. Altså – God bless you!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi klager ikke, vi vet vi er heldige! 🙂

 11. Jeg er temmelig sikker på at Caroline og Lars Kristian ikke luktet «hest» – og derfor tok det valget med å spise og jobbe ute. Ganske så latterlig hva folk kan få seg til å skrive – hadde enkelte vært like «tøffe i trynet» hvis de hadde stått ansikt til ansikt? Dessuten – er ikke den saken med intimdeodorant ferdig snakka? Føler noen ganger at Caroline må tenke seg godt om før hun publiserer – uten meninger kan bloggen bli temmelig flat! Jeg holder tommelen opp for denne bloggen som uten tvil er Norges beste! Stå på – begge to!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Karin <3

 12. I dag var det snert over svarene dine, Caroline. :)) Jeg likte det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Hyggelig å høre 🙂

 13. Enig med Karin! Fortsett med denne snerten! 🙂

 14. Hallo? Hvorfor lar du leserne dine gå løs på ane? Vil ikke du ha en blogg det er hyggelig å komme til? Det er ikke hyggelig å se en gjeng damer kaste seg over noen som stiller et helt tilforlatelig spørsmål. Og så står du og heier i bakgrunnen, liksom? Du er proff, du tjener bøttevis av penger på denne bloggen fordi vi er så mange som klikker innom. Og så lar du folk kjøre på med regelrett mobbing fordi du får et spørsmål du synes er ufint? Ikke bra. 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Siri!

   Da har vi nok likt ulikt syn på hva vi legger i «gå løs på». Jeg ser ingen kommentarer av den karakteren, og å blande inn mobbing blir for dumt.

 15. Jeg er en helt ny leser av bloggen din, og var på ingen måte ute etter å ta deg, slik det fremstilles i kommentarfeltet her. Vi har selv et treningsrom i kjelleren, og jeg nekter å la mannen min sitte i sofaen ved siden av meg etter endt trening, fordi han er så svett. Svette ned sofaen, nei takk! Derfor stusset jeg over at dere dro på kafé etter en treningsøkt hvor dere i følge deg selv ble skikkelig svette. Det bare rimte ikke med det bildet jeg hadde fått av deg de siste månedene etter at jeg begynte å lese bloggen. Må innrømme at jeg ble skikkelig skuffet over sarkasmen i svarene dine, og det faktum at da lar andre lesere angripe meg her i kommentarfeltet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Ane 🙂

   Velkommen som leser!

   Beklager om du følte det sånn, men jeg synes ikke at du bør føle deg støtt av svarene mine. De var ikke vondt ment, heller tvert om 🙂

 16. Ligger her og leser og ler for meg selv 😉 Det er bloggen sin det he he.
  Kommentarfeltet er faktisk utrolig underholdende lesning til tider…
  For akkurat nå kan jeg ikke annet enn å le… Guri malla.. Caroline og L K gikk på kafé etter trening og uten å dusje først..

  Spør meg selv hvorfor dere som irriterer dere grønn over denne bloggen, gidder å lese den og med det opprettholde lesertallene..
  Altså om det irriterer og dere ønsker å trykke noen ned så er dere i alle fall med på å opprettholde lesertallene…

  Syns du svarte bra for deg i dag Caroline og langt bedre enn episoden med den glemte sykkelhjelmen… Fortsett med snert i svarene så pakker trollene sammen og stikker til fjells…

  Ps. Tror ingen tok skade av litt frisk svettelukt, godt du husket deo…Både her og der he he. Stå på 🙂

 17. Kristine

  Til info: bare gammel svette som lukter!! Kongesvar Caroline!!!! ;)))

 18. Ingeborg

  Digger deg Caroline!! Hvor er klokken fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk snille! Den kommer fra suunto 🙂

 19. Henriette

  Den parkasen ser så fin ut! Har du lagt ut noe bilder i tidligere innlegg hvor man kan se hvordan du styler den? 🙂

 20. Ulrikke

  Hei! Hvor er skoene fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *