egentid, netflix og avhengig av natta-te

Etter en sosial påske, er det faktisk litt godt å trekke seg helt tilbake og nyte litt ro når jentene har lagt seg for kvelden. Bare meg. Jeg er veldig glad i å prate og å være sammen med andre, men det å kjenne på litt egentid er også veldig godt. Ikke minst tror jeg at alle har godt av å være litt i eget selskap noen ganger, det kan faktisk være veldig fint. Lars-Kristian har trening et par ganger i uken og da pleier jeg å enten være sosial eller jobbe, men akkurat i kveld tok jeg med meg kveldstekoppen min, macen og Hugo opp i sengen for å se på Netflix 🙂 

Jeg rakk akkurat en episode av Grace og Frankie, og jeg ler meg ihjel! Jane Fonda er så herlig og jeg er så glad i positive og lette serier som denne. Tror jeg har fått meg en ny favoritt jeg kommer til å se på når jeg har tid 🙂 Jeg har helt sluttet å se når jeg løper, mister all gnisten og blir bare stående og måpe mot tv-skjermen mens mølla går av seg selv. Haha! Helt håpløst. 

Har forresten funnet meg en ny natta-te favoritt! Denne! Fant den på blomsterbutikken Eucalyptus her i Sarpsborg og den måtte bli med hjem på grunn av designet først og fremst. Å legge seg klokken 22 er vel mer ønsketenkning, men å drikke denne klokken 22 eller før, er ikke noe problem! På dagtid er det mest te fra kusmi det går i, men ikke før kaffen er i kroppen 😉 


Og med dette sier jeg god natt og håper du fikk både te-tips og serietips før du også skal krype til sengs 🙂 

16 kommentarer

 1. Hei! Det hørtes særs koselig ut 🙂 Hvor har det blitt av Ronaldo?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sist observert i påskeferien 🙂 https://www.carolinebergeriksen.no/2018/03/29/morgentur-og-hyttefrokost/

 2. Oppriktig nysgjerrig. Hvem tar bilder når du er helt alene?

 3. Den serien er bare herlig!Dattera (16) får noia når e setter den på… But who cares?!

 4. Den serien er helt FANTASTISK! Dette har også vært min alenetid-serie. Jeg har tatt meg selv i å sitte helt alene, kun med disse to herlige damene på skjermen, og le så høyt at jeg nesten blir flau 😉 Er enig med at folk bør se denne.

 5. Bare absolutt ELSKER dette innlegget!!! Så koselig og stemningsfullt. Nydelig kveldsstemning på sovetrommet. Gleder meg til flere bilder av huset ditt Caroline

 6. Kariann

  God morgen. 🙂
  Er akkurat ferdig med Grace og Frankie. Fantastisk serie!! He he. Sånt deilig bakgrunsstøy som ikke er så spennende at du bare må se neste episode med en gang. Men likevel fengende. 🙂
  Jeg har begynt på Designated Survivor. Så spennende. Og i går kveld var min første dag med litt egentid siden før påske. Så da ble det mer enn en episode før natten. Ha ha ha.
  Håper onsdagen deres blir fin. Her har vi tunge skyer og lite fristende utevær. He he, så da får jeg og ungene bake litt eller noe. Lek blir det iallfall. 🙂
  Kos dere, klem <3

 7. Du er så flink, Caroline! Bloggen din er så gjennomført og utrolig inspirerende! Det er en fryd å klikke seg inn her hver dag. 🙂 Klem fra meget trofast leser!

 8. Elisabeth h

  Synes det er sååå deilig med natta-te’er om kvelden, MEN må jo opp «ørten» ganger og tisse, så da har det liksom ikke maks effekt mtp søvnen, akkurat. He he. Så det blir mest for kosens skyld….fint innlegg, forøvrig.

 9. Hvem er det som har tatt bildene? Selvutløser?

 10. Koselige bilder. Hvem tok disse bildene, siden LK hadde trening? Sover du med sminke?

 11. Koselig og stemningsfullt innlegg. Deilig med egentid.

  Men det er vel ingen som tror at bildene er tatt i forbindelse med leggetid i går liksom? Det er jo en fotoshoot og ikke et glimt inn på soverommet 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var ikke i forbindelse med leggetid, det ble jo publisert klokken ni 🙂 Det var i forbindelse med egentid 🙂

 12. Lillemor

  Så koselig kveldsinnlegg, Caroline! Fikk lyst til å krype under dyna selv med serie og en tekopp <3 Hvor kjøper du de fine hodetørklene dine? Er det «skjerf» eller strikk? God onsdag fine du!

 13. blouse?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Cardigan from Gina Tricot, and top is from HM 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *