de siste bildene fra påsken 2018

Hei mandag! Er det virkelig mandag? Jeg har absolutt ingen tilstedeværelse av mandagsfølelsen i det hele tatt – her er det søndag som gjelder! Vi bestemte oss for å reise fra fjellet i går kveld og selv om jeg ikke hadde lyst til å reise fra godvær, ski og fantastiske folk, så er jeg glad for det i dag. Det å våkne hjemme og kunne pakke ut av kofferter og komme i orden etter flere dager borte, er så viktig. Om vi hadde reist i dag, hadde hverdagen blitt kastet i fanget vårt i morgen og jeg hadde ikke vært klar. Vi dro fra hytta på Dovre akkurat klokken åtte i går, begge jentene sov hele veien og hodet mitt traff puta rett før to. Puh! Det var tungt å kjøre hjem de siste to timene, men vi klarte det og i dag kjennes det så bra!  I tillegg slapp vi unna alt av påsketrafikk – helt nydelig! Her kommer de siste bildene fra påskefjellet, alle er fra i går 🙂 

. . . Brooke hadde bursdag 🙂 og fikk selvfølgelig kake . . . 

. . . og rett før vi dro måtte vi samle alle til et felles Mariusgenser-bilde. Nå må bare Lars-Kristian få seg en også 😉 


Nå skal vi ut på sykkeltur alle fire og kanskje finner vi en søndagsåpen butikk – til tross for at det er mandag. Kjøleskapet må fylles opp av sunne og friske matvarer til morgendagen, nå er det helt skrapa! Gleder meg til en ny uke, den starter med et brak, så kvelden i dag går med til jobb 🙂 Håper dere har hatt en fin påske – god tur hjem til de som skal avgårde  🙂

20 kommentarer

 1. susanne

  Hvor får man tak i de fine genserne? Så fin med den halsen, som på din 🙂

  1. Elisabeth h

   Susanne, enten må man strikke selv, få en til å strikke for seg, eller kjøpe på f eks Husfliden. Mener de koster rundt 2000 for damestørrelse…

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg husker ikke, det var svigermor som kjøpte det for meg i Ålesund 🙂 Men jeg vet at det var dyrt. Tror jeg betalte nærmere 1000,- kroner for garnet.

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Jeg ønsket meg høy hals 🙂 En av venninnene til svigermor strikket til meg 🙂

 2. Svigerfar må også få seg en, for han har heller ikke Mariusgenser, selv om gensren han var fin )))

 3. Syns ikke noe om at du postet bilde uten hjelm på sykkeltur. Husk å gå foran med et godt eksempel til barna. For ikke å snakke om at jentene dine trenger mamman sin, så bruk hjem❤️

  1. Ja, alla borde alltid ha hjälm när de cyklar! Jag har själv varit med om en cykelolycka där min hjälm sprack – glad att det inte var mitt huvud

 4. Hvor er jakken, genseren og buksen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jakken min er fra twenty four og det er knickersen også 🙂 Genseren under det antrekket er fra barfota, mens Mariusgenseren er strikket til meg 🙂

 5. Sykler dere uten hjelm??? Tenker du ikke på at dere skal være forbilder for leserne og barna? Og ikke minst for deres egen sikkerhet.

 6. Fine bilder! Kjøpte du helt nye ytterklær til barna til påskeferien? De hadde så fine rosa dresser. Selger du barneklær?

 7. Hvor er Moon Bootsene dine på forrige innlegg fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har bestilt dem via boozt 🙂

 8. Hei, hvilken størrelse har du i Nikkersen? 34 eller 36? Den så kjempe fin ut 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har 34, den er regulerbar i livet og ved knærne 🙂

 9. Lisbeth Larsen

  Vet du hvilket garn genseren din er strikket i?

 10. Koselige bilder, men hvit jakke og hvit dress på jentene, må jo bli møkkete og vanskelig å få helt rene?? Er dressen og jakka vind- og vanntett? Det er jo første bud når det gjelder uteklær til ungene.

 11. Dressen til Naia minner mer om typ sitte i vogn dress, enn leke- utedress. Litt sånn baby dress.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en vinterdress 🙂

 12. Så fantastisk fine bilder! Elsker bloggen din og har vært fast leser i mange år, selvom jeg ikke kommenterer så ofte. Ha en fin uke! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *