currently crushing: små øredobber

Jeg liker både store og små øredobber, men nå for tiden velger jeg stort sett alltid små øredobber i hverdagen og heller litt større når jeg skal pynte meg. Det varierer selvfølgelig og noen ganger føler jeg også for å dra på med stor ørepynt på en helt vanlig tirsdag, men likevel har jeg en større samling av små, søte øredobber nå enn jeg hadde før. Både små, runde øredobber i gull, små hoops, små hjerter og stjerner er store favoritter – ikke trenger de å koste all verden heller 🙂 Her er mine favoritter akkurat nå! 

hoops i både gull og sølv passer perfekt til min hverdagsgarderobe! disse finner du hos glitter 


I skrivende stund er vi på vei til fjells 🙂 Nå starter påsken for vår del! Vi snakkes senere eller i morgen, kamera er med på veien 🙂 

10 kommentarer

 1. God tur!
  De øredobbene var skikkelig søte <3

 2. love your heart shaped earrings!!
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

 3. God tur god påske
  Kan du skrive et innlegg om oppblåst mage

  1. Kristin

   Jøss…

 4. Hei Caroline:) hvilke øyevipper bruker du ? de ser så natutlige ut ,, jeg digger bloggen din og har følgt deg lenge 🙂 God påske ♡

 5. Elisabet

  God påske har du kjøpt boka de Chanel i nettbutikk, har lett etter denne, håper du kan hjelpe meg

 6. Du har fått et veldig tydelig ‘fillers’ ansikt (mulig jeg bruker feil begrep da jeg ikke vet så mye om hva som er hva) og det er litt trist å se. Du er pen nok som du er, du trenger ikke fylle på noe som helst.

  Det gjør meg trist å se.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ingen fillers i ansiktet annet enn restylane i leppene :/

  2. S.Helene

   Dette er jeg sterkt uenig i! Caroline jeg håper og tror at du ikke lar slike grunnløse og tullete utsagn gå inn på deg. Du er nydelig, og noen er jo bare født nydelig 🙂 Fortsatt god påske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *