nytt til sommergarderoben

Selv om påskeferien er rett rundt hjørnet og soverommet mitt akkurat nå flyter over av tøy som skal med til påskefjellet, er det jo lov å drømme om sommeren som kommer om bare noen måneder 🙂 I forrige uke bestilte jeg litt sommernytt fra Zara og to nye favoritter vil jeg dele med dere! 

En stråveske er et must i sommergarderoben og denne er ikke kun forbeholdt stranden, den kan brukes i hverdagen også. Jeg elsker de runde håndtakene, spesielt fordi det er så enkelt å tvinne et skjerf rundt. Da kan du enkelt gjøre uttrykket litt annerledes og tilpasse vesken det du har på deg. Dette maritime skjerfet er en gammel favoritt som jeg har hatt i skapet i årevis, like fint rundt veskehåndtak som rundt livet eller i håret. 

Klassiske slippers i sort og hvitt er også et must i sommergraderoben – både comfy og superfine. Disse funker både til en enkel kjole og til shorts og bukser, i tillegg til at du fint kan bruke dem på stranden og i byen. I fjor var jeg nære på å kjøpe meg et par adidas-slippers, men synes de ble hakket for sporty for meg. Jeg vil ha muligheten til å bruke dem til både litt finere kjoler og til mer sporty antrekk, og da synes jeg disse passer bedre, så jeg er glad for at jeg ventet 🙂 


Disse nyheten havner nok bakerst i skapet enn så lenge, men jeg gleder meg til jeg kan pakke det frem og faktisk bruke det 🙂 Når vi kommer hjem fra påskefjellet skal anorakker, knickers, langrennssko og ulltøy finne veien opp på loftet og frem skal alle eskene med sommerklær fra i fjor! 

9 kommentarer

 1. Jeanette

  Frem skal alle eksene? :p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha, det hadde ikke vært like gøy :p

 2. Herlig tasteleif på slutten av innlegget- jeg lo så jeg gråt! Ser for meg en skokk med EKSer på loftet ditt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha :p

 3. Jeg synes det er svært dårlig gjort mot leserne dine å love video med svar på spørsmål som er stilt til deg, og så gjør du alt mulig annet enn å faktisk fullføre det. Du har lovet den resterende videoen i flere uker nå- hva blir det til?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg beklager dersom jeg har skuffet deg Mille. Videoen kommer selvfølgelig, jeg har planer om å lage en til, men slik det har blitt nå, så må det bli etter påske 🙂 Jeg er veldig glad for at du etterlyser den og håper du liker den når den kommer 🙂

 4. Sommergarderoben er på plass, nå mangler jeg bare håret. Sitter å vurderer å sette på 65 cm igjen, å skulle gjerne prøvd ditt hår… Det er vel ikke tilfeldigvis en rabattkode å få i disse dager? God påske!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det håper jeg du gjør! Vi skal veldig snart ha vårsalg – 30 prosent og fri frakt 😀 Jeg sier ifra på facebooksiden min 🙂

   Klem til deg og god påske <3

   1. Iiiik!! Så herlig! Tusen takk for ærlig svar, da skal jeg absolutt kjøpe! <3<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *