luksus vs. budsjett: hermès oran sandaler

Disse hadde jeg tenkt til å vise dere i dagens første innlegg, men så kom jeg på at jeg heller burde lage et luksus vs. budsjett-innlegg på dem, ettersom de minner meg veldig om et annet par sandaler – Hermès oran. De har jeg nemlig hatt lyst på en stund selv, men jeg har aldri følt at jeg ville bruke så mye penger på et par sandaler som mest sannsynlig ikke kommer til å bli brukt mer enn et par måneder i løpet av året. Så jeg gikk heller for budsjettvarianten som jeg fant på Zara for bare noen dager siden.

De er helt nydelige og koster (nesten) ingenting! Uansett blir det ingenting sammenlignet med originalen. 

Så om du også sikler litt på et par nydelige sandaler fra Hermès, men ikke tar deg råd til det, kan kanskje denne budsjettvarianten være en god erstatter? Jeg synes i hvert fall de er utrolig fine – i både brunt og rødt! 


Hvilke liker du best? 🙂 

11 kommentarer

 1. Jeg har de fra Hermes, men likte faktisk budsjett varianten veldig godt. Elsker røde sko/sandaler. Hermes er fine, men dyre .Ikke verdt pengene, ikke spesielt gode å bruke veldig lenge av gangen. Derfor er de fra Zara smartere i dette tilfelle vil jeg si, og du kan kjøpe begge parene med god samvittighet 🙂

 2. De røde var kjempefine!
  Tror de hadde vært veldig fine til et rosa sommer antrekk faktisk. Eks. Lys rosa ankeljeans med hvit t-skjorte og de røde fra Zara!! Hadde elsket det om du laget et slikt antrekk.

 3. Synes de er like «kjerring» i begge varianter, men hver sin smak 🙂

 4. Jeg har selv vurdert å kjøpe de fra Hermes, syns de er superlekre men har hørt at de er relativt vonde å gå inn (gnagsår, au au) og ikke verdt pengene. Supert med andre tips 🙂

 5. Jeanette

  helt vanvittig at de koster 5000! Ville ikke hatt de om de så ble kastet etter meg.Virkelig ikke fine noen av dem…

 6. elisabeth

  Takk for bra tips! Sandalene fra Zara var superfine, jeg går for de brune.

 7. Hermes <3 men sant, veldig dyre 🙁

 8. Definitivt Zara!!!

 9. Sjekk Miras_hus på Instagram:) mange fine sandaler, og budsjett hermes sandaler

 10. De fra Zara var faktisk hakket finere, for de ser ikke like gammel dame ut, haha

 11. Silje Victoria

  De fra Zara var mye finere synes jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *