neste stopp: Oslo

God morgen Uæ, nå nærmer påsken seg med stormskritt og jeg reiser til Oslo nok en gang for diverse møter før folket i Norge tar påskeferie i tillegg til et lite tannlegebesøk 🙂

I dag reiser jeg innover alene og det betyr karaoke i bilen og lydbok på høyttaler – om hverandre! Det er det beste med å være alene i bilen. Når Lars-Kristian er med har jeg derimot noen å skravle hull i hodet på,  selv om han som oftest bare nikker til svar – han rekker liksom aldri å svare før jeg er i gang med et nytt emne. Haha! Før kalte jeg ham alltid for bil-Lasse da vi skulle på tur, fordi han alltid er så taus når vi er på veien. Men det er kanskje fordi jeg skravler for mye. Uansett blir han hjemme i dag for Naia har blitt så forkjølet og trenger noen dager hjemme fra barnehagen ♥ 


Jeg startet dagen med en løpeøkt – hadde aldri trodd jeg skulle rekke det i dag, men med vilje av stål går det meste bra – i hvert fall som regel. Jeg foretrekker så absolutt å trene i hverdagene fremfor helgene, så jeg prøver alltid å gjøre meg ferdig med ukens økter mandag – fredag og når jeg får til det, blir jeg så glad! I helgene har jeg mest lyst til å ligge lenge i sengen, det er så koselig når begge jentene er oppi sammen med oss og bare koser. Så vil jeg spise felles frokost, leke og være sosial og da er det vanskelig å få til trening. Så ja – hverdagstrening er kanskje det beste jeg vet og samtidig er det så viktig for meg. Det er latterlig hvor godt jeg kjenner det på både humør og energi de dagene jeg ikke får startet med en svett halvtime – eller mer. Eller mindre. Uansett. Jeg tar med meg skravlingen til snapchat og instastory nå, og kjører avgårde til Oslo 🙂 Ha en fin dag, dere! 

39 kommentarer

 1. Du er fin som alltid! Hvor er den fine genseren fra?

  1. Du er fin som alltid! Hvor er den fine genseren fra?

 2. God tur! 😀 Ikke snap mens du kjører da! O_o Klem <3

 3. earings?:) its nice…

 4. Jannikke

  Hvor er genseren fra?:D

 5. Anniken

  FIN genser! kjøpt hvor? 🙂

 6. Kan du ikke lage en film som viser hvordan du sminker øynene dine om dagen? De er så flotte 🙂

 7. Karaoke i bilen er det beste! Det er til og med hakket bedre enn å synge når man er alene hjemme, for i bilen vet jeg liksom at absolutt ingen hører meg

 8. Kjempefin genser. Men hei, alle i Norge er nok ikke så heldig at de kan ta lang påskeferie. Det er en myte. Da stopper Norge opp.

 9. «før folket i Norge tar påskeferie i tillegg til et lite tannlegebesøk»
  😀 😉

 10. Benedikte

  Hei Caroline
  Rundt 16.-17.12.2017 svarte du en leser at du “har en bedrift i bakhånd fordi det er enklest osv…” og videre svarte du at “UI selger annonseplass, og det er også de som annonseplassene vi har. Du sliter med å forstå fordi du overkompliserer, prøv å tenk litt enklere:) Det er en blogg om meg og min familie, hvor det noen ganger forekommer annonser:) Kjempeenkelt.”
  I avisen Dagens Næringsliv i dag, så leser jeg en artikkel om at selskapet Teasures as, som er ditt selskap, tjener gode penger. Videre står det at selskapet tjener penger ved å selge produktplasseringer i blogginnleggene, noe jeg har sjekket opp er korrekt.
  Ut i fra ditt tidligere svar, så syntes jeg det er uredelig og misvisende å si at bloggen er en blogg om deg og din familie. Den omhandler meget ofte produkter du tjener penger på, enten tidligere, nå eller i fremtiden. Bloggen er faktisk ikke en blogg om deg og din familie, bloggen er big business. Å kommunisere korrekt og være tydelig er det minste du kan gjøre. Syntes du ikke leserene fortjener det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Benedikte 🙂 Det jeg skrev den gangen gjelder fortsatt! Selskapet vårt selger annonseplass på mine kanaler i sosiale medier. Mine SoMe-kanaler omhandler meg, mitt liv, min familie og annet aktuelt innhold. Den eneste tilknytningen selskapet vårt har med bloggen er de rene reklameinnleggene og selve annonselenkene.

   Det virker som det kommer som en overraskelse på deg at jeg tjener penger på jobben min? Det er jo ikke noe nytt og på ingen måte noen hemmelighet. Alt jeg tjener penger på er tydelig merket med reklame, og derfor også tydelig kommunisert til leserne.

   1. Hvordan kunne du/bloggen være nominert til «årets business» på Vixen da?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Fordi den prisen kun omhandler bussinessdelen av mine kanaler. Jeg var ikke nominert til den fordi jeg poster oppskrifter eller skriver hva vi som familie har gjort en helg. Jeg var nominert for kolleksjonene jeg har gitt ut, og de store samarbeidsavtalene jeg har hatt med blant annet Storytel og EFI.

 11. Kathrin

  Den hårfrisyren kler du så godt. Voksen og sofistikert på en gang.

 12. Benedikte

  Slik du svarte leseren med at bloggen er bare en blogg og at du har et firma i bakhånd, indikerte noe helt annet.
  I dag snikreklamerte du for Storytell, og det kommer nok en annonse før påske. På den måten syntes jeg faktisk at du ikke kommuniserer tydelig og ærlig med leserne.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ser ikke helt hva det er med svaret mitt som indikerer noe annet?

   Nei, det er ikke «snikreklame» for storytel å skrive at jeg skal høre på lydbok i bilen. Om du virkelig er av den oppfatningen så anbefaler jeg deg å ta kontakt med Forbrukertilsynet.

   All reklame er og vil være tydelig merket på bloggen, og sånn sett er kommunikasjonen klar og tydelig ovenfor leseren 🙂

   Ha en fin dag!

   1. Kristin

    Kan jeg spørre deg om det kommer en reklame for storytel før påske?

  2. Benedikte. Om dette virkelig plager deg så lurer jeg på hvorfor du bruker energi her inne. Vi er da alle klar over at bloggere /bloggen CBE tjener penger, hva skulle ellers Caroline leve av siden dette er jobben hennes ? Hun kunne hatt reklame i alle innlegg så lenge hun hadde merket det. Bloggen er da om CBE og hennes liv, det er det da liten tvil om, hvorfor skulle det være så galt å flette inn reklame/annonse? De er vel også ofte relatert til det CBE driver med som f.eks trening. Det å tenke at hun snik reklamerer for storytel er å se spøkelser på høylys dag. Du spekulerer jo. Og om det kommer en reklame før påske eller i påsken , so what ? Om hun nevner lydbok kunne dette ha vært hva som helst, det er da ikke nevnt noe navn. Herrefred så mye rart en skal lese 🙂

 13. God bedring i heimen 🙂

 14. Du er veldig fin på håret nå, og må aldri ha det langt igjen. Genseren var ikke helt min stil, men ser at flere liker den. Vi er forskjellige.

 15. Kjære Caroline. I dag på vei til jobb tenkte jeg på deg. Lurte på hvordan det er å være en person som i noens øyne gjør noe galt uansett hva du gjør. Noen kritiserer deg og sier du er for tynn, noen at du har lagt på deg. Noen klager og mener du har fikset dramatisk på utseende, mens de i neste øyeblikk mener du er for perfekt. Noen mener du sløser og aldri gjenbruker, mens du aldri har fått så mye kritikk for å bestandig bruke samme lue. Kan du liksom vinne? Sannsynligvis ikke. Det toppet seg for meg når du også fikk kritikk for hvordan du vannet grønne planter. Er det mulig? Du er svært lite i media, noen TV opptredener, noen svært få intervjuer og selvfølgelig litt reklame. Men ellers så «møter» folk deg fordi de oppsøker deg. Synes det er helt vilt å få så mye kritikk av mennesker som velger å bli disponert for deg! Jeg kan ærlig innrømme at jeg kan bli lei av å lese bloggen… men velger jeg å kritisere alt du gjør av den grunn? Synes jeg du gjør en dårligere jobb fordi jeg blir lei? NEI! Jeg blir også lei av brød til frokost hver dag, samme joggeturen hver eneste dag og samme samtaleemne til lunsj hver dag. Jeg kritiserer dog ikke hverken brødet, naturen, kollegene mine eller meg selv for dette for det er jo mitt valg! Akkurat som de aller fleste som kritiserer deg velger å lese det du skriver. Så når jeg sitter her og tenker på deg i dag (mest av frustrasjon fordi en av mine «lettstelte» grønne planter bukket under) så kan jeg ikke gjøre annet enn å tenke at du er bygd av noe annet enn oss andre. Du er rå!

 16. Hej Caroline.
  Kunne være fint hvis du kunne lave et indlæg omkring Invisalign, forløbet, resultaterne og hvad du gør i hverdagen nu når du er så meget på farten? og drikker kaffe formoder jeg 😉 Er det ikke noget med at man skal have bøjlen på 22 timer i døgnet?
  Det ville være rigtig fint med sådan et indlæg!

 17. Når du skriver om å reise alene med karaoke og lydbok, så lurer jeg på en ting. Har du det noen ganger stille? Bare helt stille. Takler du stillhet over tid? Det er noe jeg ofte har tenkt på, da det virker som om du konstant er i aktivitet. Du nevner ofte at dere på rolige kvelder ser på film f.eks. Gir du deg selv den luksusen å bare være stille?
  Jeg selv elsker stillhet og kan ha det helt rolig i flere timer når jeg kjører bil. Jeg har reist alene over 900 km, og jeg koser meg med det. Kan av og til høre litt på radio, men har det for det meste stille. Det er luksus for meg, men hvordan er det for deg? Det er kanskje et rart spørsmål, men jeg har ofte tenkt på det.

 18. Du er altså så fin på håret, og disse bildene av deg er helt nydelige! Ønsker også en sminkevideo for å se hvordan du sminker øynene 🙂

  Forøvrig er jeg enig med Lill over her;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg gjerne lage 😀 Takk for innspill, Thea 🙂

 19. Hvor er genseren kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra boozt.com 🙂

   1. Minhau

    Hvilken merke er gansere?

  2. Genseren er fra rag’n’bone, svindyr!
   Men H&M har en ganske lik, til en tidel av prisen :))

 20. Elegant og vakker er du 🙂

 21. Hei! Bildene deres har veldig god kvalitet med den redigeringen LK gjør der hadde vært interessant med et innlegg med før og etter redigering, slik at man kan se hvor mye det faktisk gjør med redigering for å forbedre bildet. Gjerne med tips om hvilke teknikker som er brukt, kanskje steg for steg?

 22. Nå har jeg bladd gjennom 18 sider med hvite gensere på booz.com, men finner den ikke 😀 Hvilket merke er det? 🙂

  1. De har nesten en identisk genser på hennes og mauritz:-)

  2. Den heter Kate modular pullover og er fra Rag & Bone.

  3. Den ligger under gensere og den koster 3500,-

 23. Håret ditt er nydelig i den fargen og fasongen! Alt kler den smukke, men denne looken er på topp, etter min mening! Ha en fin påske og kos dere masse!

 24. Det forbauser meg virkelig at noen blir overrasket over at du tjener penger på bloggen din, dette er jo Caroline sin jobb. Akkurat som vi andre tjener penger på vår jobb..

  Ønsker deg en fin helg og deilig påske, Caroline:)
  Du gjør en strålende jobb!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *