koseklær til påskeferien

reklame: inneholder annonselenker 

Hva er bedre enn å dra av seg fleece, bobledress og skisko etter en hel dag utendørs og bare krype oppi noe som er enda mer comfy? Enten du skal gjøre aktiviteter med barna inne, sitte ute i solveggen og nyte de første varme solstrålene, eller inne i sofakroken for å lese bok og spille spill mens du snasker på digg fra påskeegget ditt, er det deilig med komfortable plagg og skotøy – og her er min ønskeliste 🙂 

1. jeg elsker collegegenserne og de mye joggebuksene fra Calvin Klein, denne genseren finner du HER 2. rød genser HER 3. om du ikke har Uggs eller Moon Boots, bør du investere i enten det eller for eksempel disse utrolig kule og varme skoene fra Inuiki – finnes HER 4. fin strikket genser fra Ganni HER 5. disse undertøysaktige leggingsene brukte jeg hele tiden om kveldene da jeg var gravid, de er så gode å ha på seg, og ser jo fine ut også! Finnes HER 6. joggebukse fra Calvin Klein HER 7. gul strikket genser fra Ganni HER 8. påskegul strikket genser – også fra Ganni – HER  9. lue i fine farger fra Tommy Hilfiger HER 10. enda et par freshe vinterboots fra Inuiki HER 11. duskelue som passer både til skituren og kosen etterpå fra FWSS HER 12. nok en fresh strikk fra Ganni HER 13. (ikke annonselenke) duskelue HER 14. de fineste dusrosa skoene fra Gestuz som jeg er stolt eier av selv (og som jeg alltid bruker på tur med hundene eller en kjapp tur-retur butikken) finner du HER 


– snart påske! – 

10 kommentarer

 1. Så fin måte å lage en slik collage på – det at du kombinerer det med noen bilder av familien i påskestemning løfter hele innlegget synes jeg 🙂 Masse fin inspo her!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Oda 🙂 Klem til deg!

 2. Litt av noen priser på mesteparten av de klærne her!! Gensere til flere tusen kroner! Godt jeg ikke blir påvirket av slike innlegg.

 3. De støvlene har jeg også, så kule, har de i den blå fargen, ikke rosa. Og den gule Ganni genseren var knall fin.. Mange fine tips

 4. Jeg mener ikke å være ufin nå, men jeg må få sagt at jeg synes det er merkelig at du steller i gang en spørsmålsrunde og svarer på 30% av spørsmålene i en video, og så venter du med å lage resten fordi kamera lader ut. Det er jo nå flere uker siden – og på den tid har du laget flere andre videoer og masser av tidkrevende bildeinnlegg. Hva er på en måte prioriteringene dine, når du begynner på nye prosjekt før du har gjort ferdig det som allerede er lovet og egentlig igangsatt? Det er litt skuffende og gir ikke så mye mening. Håper du kan tenke over det. Jeg synes du er så skjønn og virkelig en glede å følge, så ikke ta det ille opp!:-)

 5. Cathrine

  Hei
  Fint om du kanskje kunne miner både dyrt og billig når det gjelder inspo til koseklær….. ikke alle som har råd til «kosegenser» til over 2500kr…
  Du har vært flink til å mixe det før synes jeg.

 6. Hei takk for gode påske tips både av klær og sundt påske egg, lager du påske egget til barna med vanlig sjokolade osv, eller er det helt greit at barna får dette også , bare lurer da jeg selv har små barn ha en fin påske caroline til deg og din familie,,

 7. Må si meg enig med oda over her 🙂 veldig fin artikkel.

 8. Alt kler den smukke! Om det er koseklær, klær på budsjett ( noe som kler mitt budsjett), eller annet, du ser flott ut i alt du. Syns du er god på sette sammen antrekk, og du bærer det med stil. Syns bloggen har blitt til det bedre etter at du ble mamma. Stå på og fortsett gi leserne gode tips.

 9. Vil anbefale og Google hvordan uggs og sånne type sko lages:/ like varme sko tilgjengelig uten mishandla dyr.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *