planteshopping og lekeland

Klassisk søndag for meg: felles frokost med familien min, Leos Lekeland eller en annen aktivitet med jentene og… Plantasjen! I går fikk seks nydelige grønne planter bli med meg hjem og jeg passer på å kun kjøpe de som er lette å stelle hver gang. Så her hos oss finner du utelukkende planter hvor jorden skal tørke helt ut og deretter dynkes i vann – ca. 1 gang i uken. Det går overraskende bra 😉 De grønne fingrene vokser på meg!

ansiktsmaling 🙂 


Da kvelden kom droppet jeg det planlagte varme badet til fordel for en episode med Suits – vi bare MÅ se når vi først har anledning! Vi har fulgt med på serien i årevis og nå er det skikkelig spennende, såpass at vi har pløyet gjennom sesong 6 fortere enn noen annen sesong. Og så gruer jeg meg nesten til sesong 7 for da er det jo over! Noooo! Uansett – hei mandag! Jeg har løpt meg gjennom 5 kilometer i dag og sparer styrkeøkten til i kveld, for jeg rakk ikke mer før jentene skulle avgårde i barnehagen. Nå står jeg (nesten) med den ene foten ute av døren, for vi skal avgårde i et møte. Håper dere får en superfin dag! Klem C ♥ 

40 kommentarer

 1. Hei fine deg! Hvordan legger du opp økta når du løper 5 km? Tenker på opvarming, fart, om du har noen puser o.l

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det varierer, men jeg har noen favoritter som jeg gjerne deler 🙂 Noterer meg 😀 ha En fantastisk dag!

 2. Dear Caroline,
  I see you had an amazing Sunday!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Caroline, du er så fin på håret nå, elsker virkelig sveisen! Vil du fortelle hvor du har kjøpt de sorte spisebrikkene dine? Klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Helene 😀 <3 De kommer fra IKEA 🙂

   Klem!

 4. jacket brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is an oldie from Designer’s Remix 🙂

 5. Therese

  Du er fantastisk pen med bob til haken. Kjempe fin. Ha en fin dag videre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Therese! Jeg trives så godt med kort hår 🙂

   Klem til deg og ønsker om en fin dag <3

 6. Anette Larsen

  Å bli dynket en gang i uken for grønnplanter er alt for ofte. Jorden rekker ikke å tørke på den tiden. Zamioculcas som er den grønne på bilde kan få noen dl vann 1 gang i mnd. Har jobbet i blomsterbutikk i 10 år og mine grønnplanter får vann maks 2 ganger i mnd. Noen ganger bare 1 også. De jeg har har jeg hatt i flere år. Har forresten kun grønnplanter hjemme.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er helt sant! Føler heller at jeg vanner hver tredje uke :p Kanskje det stod annen hver uke på lappen? Husker ikke – men uansett kan du være trygg på at jeg venter til jorden er heeelt tørr :p

   Klem C!

   1. Det vil jo uansett variere med hvor mye sol de får og hvilken plante det er. Hvis du kjenner på jorden før du vanner (ta den gjerne opp av potten i tilfelle den bare er tørr på toppen men fuktig nedi) er det jo uansett lite som slår feil. Tenker du har en grei strategi der Caroline 🙂

   2. Anette Larsen

    Høres bra ut

  2. Det kommer jo helt an på hvilke grønne planter det er. 🙂

   1. Anette Larsen

    Selvfølgelig kommer det ann på hvilken type grønnplante, en husfred må ha oftere en to ganger i mnd. Men de fleste vanlige grønnplanter trenger ikke å bøttevannes 1 gang i uken. Da er jeg redd for at de overvannes og dør fortere pga for mye vann:)

 7. Åå Hvor er den fine jakken fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra designer’s remix 😀 Men den er noen år gammel, dessverre :/

   Klem!

 8. Så fin du er med kortere hår, den sveisen kler deg så godt! 🙂 Selv skal jeg driste meg til å klippe håret til rett over skuldrene denne uken 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så spennende, Thea! Jeg elsker det og det håper jeg du vil gjøre også 🙂

 9. Nydelige glass og servise 🙂
  Hvor er det fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Green Gate 🙂

 10. Elene m.

  Synes også den lengden var så mye finere enn feks 5 cm lengre utrolig hva noen få cm har å si.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Ja, jeg vet det! Blir fort en forskjell med denne klippen og lengden 🙂

 11. Nå har jeg fulgt deg fra tidenes morgen (bare aldri flink til å kommentere), og jeg må bare si at bloggen din blir bare finere og finere. Får en skikkelig god følelse av både teksten og bildene. Du er så flink, og kommer alltid til å være en stor favoritt hos meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig hyggelig tilbakemelding, Linn! Tusen takk <3 Stor klem!

 12. Hvorfor kan du ikke si du hadde en lang/god økt? Hvorfor er det viktig å si hvor langt du løp?

  1. Lurer på det samme?

   1. Fordi 5km er en naturlig strekning når man løper samme som 1mil. Du hører sjelden noen som sier de jogget 3,8km eller 6,7km, for det blir ikke det samme. Men spiller det noen rolle?

  2. Enig. Å oppgi antall kilometer på den måten framstår bare som snikskryt i denne sammenhengen. Håper det er noe du kan vurdere å tenke over i framtiden, når du vet at dette er detaljer som ingen trenger, og som i verste fall kan oppleves som press. Du har jo blitt god på så mange områder rundt dette de seneste årene, men akkurat her henger du litt igjen.

 13. Bare et lite tips. Tulipaner drikker med hele stilken og derfor er det lurt med lite vann i vasen og stå kaldt om natta. Da holder blomstene mye lengre.

 14. Lillemor

  Caroline! Du er altså bare såå flott med den hårsveisen! Håper du er fornøyd selv også, du stråler virkelig Som alltid klikker jeg meg inn på bloggen din ukentlig og får stadig ny inspirasjon, både av å se interiør i huset ditt, klær du bruker og positiviteten din i tekstene dine. Allltid vel utført!
  God mandag!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for utrolig fine ord, Lillemor – du er vel god! Stor klem din vei <3

 15. Jeg også elsker Suits og gruer meg til det er slutt. Så kjekk serie som passer for alle aldrer. Jeg har begynt å se The good wife. Den er ok, men ikke som Suits.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 16. En gladnyhet fra en Suits-fan til en annen; serien fortsetter etter sesong 7. Med blant annet Kathrine Heigl på rollelisten 🙂 Du gjør en super jobb med bloggen. Ønsker deg en flott uke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   WHAAAAT :O Så gøy! Og tusen takk, Mari <3

 17. Følger opp det de andre sier: veldig fin på håret! 🙂 Liker også fargen godt. Jeg har nettopp gått fra mørkt til lyst, greit nok men dog ikke like naturlig look som deg. Tror jeg må prøve din frisør neste gang. Hvor holder han/hun til? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hege 🙂 Jeg elsker bunnfargen jeg har beholdt og synes det i seg selv gir en mye mer naturlig nyanse enn når det er bleket inn til røttene, jeg kler ikke det i det hele tatt :O Nikola holder til hos Gevir Eger 🙂 Han er den beste! Nå nylig var han på stylingoppdrag og hadde ikke tid til meg, da ble jeg godt tatt vare på av Tim Former i stedet 🙂 Utrolig dyktig han også!

   Klem til deg 🙂

   1. Takk for svar 🙂

 18. Elsker lettstelte grønne planter selv! Hva Endte du opp med idag?
  Har du forresten en elefantfot? Den er superenkel å ta vare på og er såå stilig! Vanner den kun hver 4.uke ca og sprayer litt vann på bladene innimellom, anbefales 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, nei! Har jeg aldri hørt om engang, er litt fersk i planteverden kandusi :p Tusen takk for tipset 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *