slik gjør du påskeegget sunnere

reklame: xlife

Selv om det alltid flommer over av kvikklunsj, melkesjokolade og rett i koppen-kakao til fjells når det er påske, synes jeg det er helt supert at det faktisk er mulig å fylle påskeegget med noe som er hakket sunnere også. Påsken er lang og det er ikke noe poeng i å mumse sukker hver eneste dag, så hvorfor ikke kompensere med noe annet innimellom, dersom du likevel vil kose deg? Jeg er glad i proteinsjokolade og jeg sier aldri nei takk til en Atkinsbar, men det finnes jo så mye annet sukkrefritt på markedet også, som i tillegg er proteinrikt. Ta en titt på filmen for å se hva jeg har fylt mitt sunne påskeegg med – og for en oppskrift som tilsammen tar deg 20 minutter 🙂 

♥ ♥ ♥

linker til produktene i videoen: vingummi pandy HER / bahia bar kjekssjokolade HER / nicks kjeksbar HER / cookies & cream HER / proteinchips HER / bountybarer HER / atkins fugde HER / questbar blåbær og muffins HER 

Sjekk hele utvalget av diett- og smartmat også. Og du, dersom du er en skikkelig brownie-elsker, må jeg si ifra om at denne ikke smaker som brownie, men mer som en peanøttaktig, myk og deilig kake. Bare så du vet! Kaken er uansett veldig god og absolutt verdt å teste ut! Les mer om den HER


Sjekk forresten ut kosttilskuddskategorien deres HER. Og du – de har i tillegg Mid Season Sale nå, som betyr inntil 60 prosent rabatt på utvalgte varer  🙂 Sjekk det ut HER

21 kommentarer

 1. Å Så mye godt, her må jeg bestille. Var inne og sjekket. Bounty er absolutt det beste jeg vet. Takk for sunnere tips 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig, Lill! 🙂 Husk at disse ikke kan sammenlignes med originalen! Likevel er de gode og absolutt et alternativ 🙂

   Klem til deg!

 2. ❤Snart påske
  God påske, nyt dagen og kvarandrelivet er nå! Lev det❤
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 3. Passer jo bra nå som du har en svær slanke-reklame øverst på bloggen :-/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke bra :/ Det ønsker jeg ikke! Kan du sende meg en skjermdump til caroline@carolinebergeriksen.no?

  2. Reklamen som dukker opp på her på bloggen er vel basert på hva du har surfet på tidligere («cookies»)? Det eneste som vises hos meg er i hvert fall reklame fra Hotels.com og KLM, tilfeldig nok med reiser og hotell i byer jeg har vist interesse for de siste ukene…

 4. Hei. Man finner utrolig mye bra på helsekosten som man kan ha oppi for å få ett sunnere alternativ. Vi bruker ofte til våre barn slike fruktpinner/fruktstenger/dadler osv for å ikke gi for mye sukker 🙂

 5. God påske til dere:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi gleder oss 🙂

 6. Masse gode alternativer!!!

 7. Herlig med nye tips til sunnere godis 🙂 Har du laget Briwnies med kidneybønner? Berit Nordstrand har en super oppskrift på denne som lages i blenderen på få minutter 😉 Anbefales !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men jeg har laget det med squash 😀 Skikkelig godt det også! http://www.carolinebergeriksen.no/2016/05/01/sykedag-er-bakedag-zucchini-brownies/ 🙂

 8. Hvor nødvendig er alt dette proteintilskuddet egentlig?

  Helsekosten har mange gode alternativer, også til barn. Uten at det skal være fokus på «protein» men heller «sunt godteri». Helsekosten har også mange gode snacks, slik som linsechips og hummuschips.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Rennis 🙂

   Ingenting av proteintilskudd er egentlig nødvendig, dette er bare tips om sunnere alternativer for de som ønsker det. Eksemplene på sunnere alternativer enn godteri er mange 🙂

  2. Nei du har helt rett; dette med protein har blitt en greie og er egentlig ganske så latterlig og samtidig trist og misvisende for de som ikke vet bedre.
   99.9% vil aldri møte på noen med proteinmangel, om du ikke drar til land der folk sulter og ikke får noe mat, eller feks anorektikere eller bulimikere. Protein er såklart viktig, men ikke på den måten mye av helse norge vil fremme det.
   Hadde dette vært casen så hadde det vært mer i media om alle som led av protein mangel 🙂

   1. trenings-norge*

 9. sukkerfritt betyr ikke nødvendigvis sunt!

  1. Sa hun det?

 10. Vet dere hva som er sunt? Å kose seg i påska med et ekte påskeegg med skikkelig godteri! Og å gjøre det med god samvittighet! Sunt for både kropp og sjel! (Så kan du heller ha fokus på måtehold i hverdagen ;-))
  Ja til normalitet!

 11. Klart man kan (og skal, hvis man har lyst). Ser dog. ikke problemet med at Caroline skriver om noen sunnere alternativer, som jo er nettopp alternativer og ikke erstatninger. Folk må få lov til å være ulike, det er jo DET som er normalitet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *