35 minutter høyintensiv treningsøkt – null tilbehør

inneholder reklame: sponset treningstøy xlife 

I dag vil jeg dele en supereffektiv og utrolig enkel treningsøkt med høy intensitet, en såkalt høyintensiv treningsøkt hvor du trener hele kroppen på 30 – 45 minutter (avhenging av form, pauser og så videre) og garantert svetter en god del underveis. Denne er så digg og du trenger ikke noe tilbehør – kun din egen kropp! Denne gangen har jeg gjort det litt annerledes og heller delt alle øvelsene i en video som du finner under her 🙂 Rekkefølgen er riktig, men antall repetisjoner kommer under videoen i dette innlegget. Ta en screenshot så du har mens du ser på øvelsene og sett i gang! Hvor enkelt?! Håper du liker og fortell gjerne hva du synes om video av øvelsene i stedet for bilder 🙂 


30 burpees 

10 pushups 

30 høye kneløft 

10 burpees 

30 sekunder planke 

10 pushups 

30 squats 

10 sideutfall 

30 sekunder planke 

10 pushups 

30 jumping jacks 

1 minutt wall sit 


Hvil i 1 minutt og gjenta hele økten 3 ganger 🙂 

37 kommentarer

 1. Elsker innleggene dine med trening og oppskrifter! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så hyggelig å høre 🙂

 2. Det ser ikke ut til at videoen fungerer 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal fungere nå 🙂

 3. Ååå takk! Tenkte idag at jeg rett og slett ikke orket dra til Sats.. Men ville fortsatt trene. Satte sammen et lite opplegg med øvelser jeg kan gjøre uten vekter, men er så vant til trening med vekter at det ble 4 øvelser bare på repetisjon. Dette var gull, og skikkelig ‘brukervennlig’ forklart! Ja takk til mer 🙂 supert med video. Dette er hvorfor jeg digger bloggen din, den er så gjennomført..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tina 🙂

 4. Superfin video og flott treningsprogram! Det var til stor inspirasjon! Hvordan varmer du opp før disse øvelsene? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Jeg løper som regel på møllen først 🙂

 5. Så bra. Mer av dette. Liker at du kommer med enkle tips til trening. Du motiverer til løping også, og jeg vil gjerne ha tips til økter på mølla. Gjerne også fart og stigning slik at jeg har noe å strekke meg etter. Jeg må si jeg beundrer energien du sprer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Laila 🙂

 6. Så utrolig fint att du har tatt deg tid til og filme øvelsene også, da jeg ikke vet hvordan alle er så kjekt og gjøre hjemme når man ikke kommer seg på trening pga barn
  Tusen takk for att du/dere legger så mye tid til bloggen❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Bare hyggelig 😀

 7. Virkeligheten kaller

  Dette er jo alle øvelsene fra 7minutes workout.

  1. Caroline Berg Eriksen

   7 minutes workout består av 200 øvelser som blir satt sammen på ulikt vis avhengig av hva du ønsker å trene. Det er begrenset hvor mange øvelser man kan gjøre uten vekter, så disse øvelsene finner du nok i mange ulike programmer. For øvrig er konseptet med 7 minutes workout at treningen varer i 7 minutter, denne varer i 35 minutter og kan derfor ikke sammenlignes.

 8. Katharina

  Dette er perfekt! Ante ikke hva jeg skulle trene idag, og trengte litt motivasjon 🙂 Har du noen gang tenkt på å lage treningsvideoer? Det hadde vært et hodt tilskudd til bloggen eller youtube kanalen din

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra at det passet perfekt 😉

   Ja, det har jeg absolutt tenkt på 😀

 9. Tusen takk for deling av trenings video!
  Dette håper jeg det blir mere av. Enklere å få det til riktig:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer forhåpentligvis mye av dette fremover! 🙂

 10. Tusen takk for at du deler gode tips og sprudlende treningsglede 🙂
  Kjempe kjekt med video så er det litt lettere å se hvordan øvelsene utføres (spesielt burpees som jeg ikke har orket å prøve meg på enda)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig, Mona 🙂

 11. Hvordan og hvor lenge varmer du opp?

 12. Du burde øve deg litt bedre på planken. Utføres ikke helt riktig. Du sveier veldig i ryggen, det kan du ikke gjøre så mye med, men jeg mener det er potensiale for å begrense sveien når du tar planken. Ville hørt med PT`en din 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den svaien i ryggen min er dessverre medfødt og er lite å gjøre med :/

 13. Marianne

  Du gjør så og si alle øvelsene helt feil.
  1. Når du tar burpees skal du heeelt ned med brystet i bakken og armene skal du ha over hodet i det du hopper opp igjen.
  2. Når du tar push ups skal du ha brystet heelt ned, mens du stopper halveis og armene skal være rettere
  3. Du skal dypere ned når du tar squats.

  Synes du burde være forsiktig med å vise øvelser du ikke kan når man ser hvor mange her som faktisk lar seg inspirere. Om din PT har lært deg dette, så burde du få deg ny.
  Hilsen jente som trener med PT fra Olympiatoppen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Marianne 🙂

   Takk for tilbakemeldingene!

   1. Jeg er helt nede med brystet på burpees, men jeg kan dessverre ikke hoppe med hendene over hodet fordi det er så lavt under taket 😀 Faktisk så er burpees tyngre om du ikke går helt ned med brystet, men stopper rett før du er nær bakken. Stopper du når du treffer bakken vil bakken stoppe bevegelsen din, men hvis du stopper rett før må du selv aktivere musklene dine for å stoppe.
   2. Her har du helt rett, men jeg er dessverre ikke sterk nok.
   3. Det er ingen regel for hvor dypt du skal gå på squats og det finnes veldig mange varianter. 90 grader med bakken er relativt vanlig, men i denne sammenhengen hvor hensikten er å trene utholdende styrke så kan du fint gå hele veien ned også. Så lenge du bremser på vei ned, så vil det bli tyngre.

   Lykke til med treningen! 🙂

  2. NIH-student

   Det finnes faktisk ingen fasit på hvor dypt du skal gå i en knebøy. Dybden avhenger av hvilke muskler du vil aktivere og i hvilken grad, samtidig som alle har forskjellig utgangspunkt når det gjelder hvor dypt man faktisk kan gå før man mister kontakten i hofta. Ser alt for mange som praktiserer «ass to the grass»-knebøy uten å ta hensyn til at de mister kontakten når de går litt under parallell, og får den såkalte «vepserumpa», der rumpa tilter nedover i stedet for å holde riktig form. Caroline har helt korrekt teknikk på sine knebøy her.
   Ser heller ingen feil i de andre øvelsene hun utfører. Har man en naturlig svai i ryggen vil den påvirke formen i veldig mange øvelser. Så lenge man strammer kjernemuskulaturen i feks planken og armhevinger så holdes kroppen i det som er riktig posisjon for akkurat den kroppen.
   Det er ingen fasit på utførelsen av burpees. Noen velger å utføre det uten å hoppe opp (kun reise seg), noen kjører armhevinger, og andre nærmest slenger seg ned i bakken. Hver sin smak. Øvelsen er uansett god for å få opp pulsen og utfordrer kroppen.

   Hvis du først skal kritisere noens teknikk så kan det være lurt at du er helt sikker på det du kritiserer. Ellers skaper det jo bare dårlig stemning uten grunn. 🙂
   Supert innlegg, skal teste det neste gang jeg vil ta en quick fix hjemme på stuegulvet! 😀

   Hilsen student på Idrettshøgskolen

   1. Caroline Berg Eriksen

    Takk for informativ kommentar 😀

 14. Kristin

  Takk for inspirasjon! Denne skal jeg prøve 🙂
  Veldig fint at det er en god treningsøkt på relativt kort tid uten manualer, da har man jo faktisk ingen unnskyldning til å la være!
  Og likte videoene, da er det enda lettere å se hvordan man skal gjøre det enn på bilder.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy, Kristin! Håper du liker 😀

 15. Kjempebra, og dette skal jeg prøve 🙂 Hvor ofte bør man trene dette for og få litt resultater? 4 x i uka? Takk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra 🙂

   Det kommer helt an på utgangspunktet ditt! Om du trener lite holder det å starte med det et par ganger i uken, og så øke. Men jeg ville jo variert med flere andre øvelser 🙂

 16. Lisbeth

  Hei Caroline 🙂
  Har du operert rumpa di? Den er stor i forhold til hvor slank du er.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg har ikke operert rumpa mi 😮

 17. Takk for bra treningsprogram!

 18. Hei Caroline! Super video! Jeg er i gang med trening nå, men jeg sliter skikkelig med å få til knebøy ordentlig. Det er akkurat som om jeg ikke får til teknikken skikkelig. Jeg kjenner liksom at det bare tar skikkelig i framside lår, og man skal vel egentlig kjenne det bakside lår og i stussen? Har du noen tips? eller må man liksom bare øve på det til teknikk sitter?

 19. Annette

  Takk. Denne passet meg perfekt akkurat nå. Med sykt barn på påskefjellet får jeg ikke kommet meg ut nå, så da gjorde denne økten godt. God påske.

 20. Hei Caroline! Jeg må bare si at jeg er mektig imponert over de magemusklene dine! OMG! Her ligger det hardt arbeid bak. Bøyer meg i støvet. Du er heldig som har eget treningsrom, selv om en ikke må ha det for å trene. Fortsett med å spre inspirasjon og glede. Jeg elsker også interiørstilen din! Stå på videre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *