masse snø, to bursdager og fotballkamp

Det ER så mye snø i Siljan og i Skien! Hadde jeg tenkt meg om to ganger da jeg pakket på fredag, hadde jeg absolutt sørget for at langrennsskiene våre også var med. Men, men. Vi fikk uansett noe ut av snøværet 🙂 I går var vi i barnebursdag og i dag besøkte vi Adam og Thomas igjen. Vi spiste en sen frokost på hotellet, pakket og dro. De hadde familieselskap fra klokken tre som vi også ble invitert til, da så ble det dobbel feiring på oss 😉 Så hyggelig! 


I skrivende stund er vi på vei hjem fra Skien og kommer jo ikke til å være hjemme før det er mandag, litt kjedelig å starte en ny uke på den måten (jeg kommer til å være helt ødelagt i morgen tidlig når klokken ringer og jeg har sovet i fem timer – baaah) men dette hører jo til sjeldenhetene til og vi har hatt det så fint! I dag var vi tilbake på Skagerak og det var så hyggelig å se alle jentene igjen, ikke minst alle barna som plutselig har blitt så store! Naia var jo på sin første kamp der da hun bare var to uker gammel, og på mange måter er denne stadion og disse menneskene en stor del av Nelia sine første 3 år, så det er alltid godt å være tilbake. Håper dere har hatt en fin helg Gleder meg allerede til hodet treffer puta i natt 🙂 

34 kommentarer

 1. Norges definitivt proffeste og mest gjennomførte blogg! Det kan selv ikke kritikerne være uenig i. Takk for at dere deler så mye, og for innsatsen dere legger i bilder (og tekst!). Jeg er ikke alltid enig i alt (f eks mengde sminke på en aketur), men jeg skjønner at ting må spisses litt mer enn vi andre kanskje gjør til hverdags når bilder skal tas:) Dere er flinke!

  1. De som er vant med sminke vet at dette ikke er «mye» sminke, men definisjonen mye er så forskjellig fra person til person når det kommer til sminke, men så skriver hun jo også at de har vært i selskap og bildene kan jo ha vært tatt etter selskapet. Skal man da ta av sminken bare for å ake?!
   Noen kommentarer kan folk bare spare!

 2. Hva syne Lars Kristian om fotball serien på NRK, søndager? Er den virkelighetsnær ifht miljøet i en fotballklubb? Bare nyskjerrig
  Regner med han ser på

  1. Så utrolig dårlig serie, der flere knoter på dialekter de ikke takler.

   1. Syns serien er kjempebra jeg! Gøy å få ett «innblikk» i fotball-Norge, uansett om det er virkelighetsnært eller ikke 🙂
    Dialektene henger jeg meg ikke så mye opp i…

 3. Disse bildene var så utrolig fine, Caroline.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Trude 😀 <3

 4. shoes brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   These are UGGS 🙂

 5. When I see this beautiful pictures with so many snow I always think that I live in the wrong country. I love snow!
  Tina fra Tyskland

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is very beautiful <3

 6. Flotte bilder av flotte mennesker 🙂
  Kan tenke meg Nelia fikk kost seg med barn,Hu har vokst opp med! Synes dere er flinke som får det til, siden dere bor ett stykke unna. Viktig å få til! Ha en fin mandag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er veldig viktig selv om det er et stykke å reise. Hun setter så stor pris på det og gleder seg lenge i forkant, så det er klart vi må gjøre alt for å få det til 🙂

   Håper mandagen din blir fin, Anita 🙂

   Klem C!

 7. Hvorfor kan du ikke bare sove litt lenger istedenfor å klage over at du får bare fem timer søvn? Er vel ingen andre enn deg selv som sier at du MÅ opp kl seks…?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan umulig ha barn og andre plikter i hverdagen? 😉

   1. Joda, har både barn og jobb:).

 8. Men herrejösses vilken underbart söt katt! <3
  Ni verkar ha haft en väldigt trevlig helg, och visst är det härligt med en riktig vinter? Älskar att det är så mycket snö, sen är ju jag själv väldigt förtjust i vinteraktiviteter som langrenn, skridskor, åka pulka etc.
  Off topic kanske, men du har en väldigt fin blogg Caroline, och jag själv blir alltid glad eller inspirerad av det du skriver om, oavsett det är om din vardag, interiör, eller träning eller vad det nu kan vara. Ser fram emot att följa er framöver :)!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, så utrolig fin <3 Tusen tak for så fine ord, Jenny! Vi gleder oss masse til å stå på langrenn i påsken, nå er det så mye snør her i Sarpsborg at vi mest sannsynlig får stått lenge før det også :p

   Det er så hyggelig at du følger med 🙂

   Klem C!

 9. Jeg har et dilemma jeg sliter med, håper noen vil komme med noe råd:
  For en liten stund siden var vi hos svigermor med våre 7 mnd gamle tvillinger. Hun ene var under bordet og svigermor skulle løfte henne fram, da dunket barnet nesen i gulvet og begynte å gråte. Jeg (og min svigersøster) så dette. Jeg skulle til å si «oi, dunket du nesen din? Det går bra.», men så sier svigermor: «oi, skvatt du? Haha, det går fint. Slutt å gråte». Og da ble jeg så satt ut at jeg ikke sa noe. Så hun ikke at barnet dunket nesen, eller lyver hun? Min svigersøster sa i ettertid at hun hadde tatt barnet og gått, men jeg er ikke så tøff. For jeg sa ingenting. Hva skal jeg gjøre? Nå tørr jeg ikke la henne passe de engang…

  1. Jeg ser ikke helt problemet? Mange barn speiler reaksjonene til de voksne og gråter mer enn de egentlig hadde «tenkt til». Hvis jeg stuker tåa i terskelen, så banner jeg jo før jeg vet om det var vondt – jeg skvetter, underbevisstheten min vet at det skal gjøre vondt, jeg reagerer instinktivt med å tro at det er smertefullt. Barn har godt av å slå seg litt, så jeg tror ikke du skal legge for mye i det. Barnet fikk vel ikke skader el.?

   Nå tar jeg forbehold om at barnet ikke fikk skade og at det faktisk gikk fint. Hun har jo skapt og oppdratt mannen din, så hun er vel en ganske ålreit dame? 🙂

  2. Hvorfor skulle hun lyve om det? Kan det være at hun ikke så det, er det kanskje en mer sannsynlig forklaring? Kan det være at hun så det, men ikke ville lage noe styr av det fordi hun var redd dere ville reagere veldig sterkt på det som var et uhell?
   Har du grunn til å tro at hun ikke tar vare på barna? Tenk over om det kommer noe godt ut av å ta det opp med henne. Og hvis du tar det opp; ikke anklag, still spørsmål.

 10. Hvor er den nydelige jakken din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Svea 🙂

 11. Jeg er egentlig ikke den som kommenterer så mye på de få bloggene jeg leser fast, men så tenker jeg at det er jo nettopp oss lesere dere bloggere lever av, så for dere er jo tilbakemelding fra oss veldig viktig. Derfor skal jeg bli flinkere til å kommentere!

  Takker for nok et fint innlegg, både i form av tekst og bilder. Fint å lese om deres helg, og så bra at dere klarer å opprettholde kontakten med folk i Siljan, ikke alltid like lett, spesielt ikke når avstanden er stor. Moro for ungene også 🙂 Fin mandag videre, Caroline 🙂

 12. Så flotte bilder! Vil bare takke deg for arbeidet du legger ned i bloggen<3 Din blogg er den eneste jeg leser fast, fordi den er stilren, dramafri, har fokus på familieliv og inneholder masse fin inspirasjon 🙂 Fortsett sånn! God klem fra meg, ønsker deg en fin uke 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er vel god, Thea! Tusen takk for at du følger meg <3 Håper uken din blir fin 🙂

 13. Så utrolig flotte bilder av en herlig familie <3 Så ut som dere koste dere i snøen 🙂 Ønsker deg en fin uke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ida <3 God mandag til deg og dine 🙂 Stor klem!

 14. Nydelige bilder!! Veldig koselig innlegg:-) Og så hyggelig at du holder kontakten med leserne dine<3 Mange stenger kommentarfeltet av forståelige grunner, men jeg heier på deg og håper du klarer å holde det åpent! Ha en flott uke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mia <3 Det må du ha også 🙂 Klem til deg!

 15. Fantastisk fine bilder! Smelter helt. Hvor har du fått tak i luene til jentene? Sååå fine. Har to jenter selv som sikkert ville likt de:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Zara – er så søte 🙂

 16. Så utrolig flotte bilder av alle sammen <3

 17. Trodde du var imot pels? Og Uggs? Huff 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *