taco, ludo og roadtrip

Hei lørdag og tusen takk for så mange fantastiske tilbakemeldinger etter videoen i går! Jeg gruet meg først litt til å kikke i kommentarfeltet da jeg våknet i dag tidlig, men så ble den følelsen fort erstattet av glede i stedet og for det er jeg så takknemlig! Tusen takk! Jeg synes selv det er utrolig gøy å lage videoblogger som disse og kunne jo pratet i all evighet om hva som helst, så tusen takk for alle fine ord og for at dere hører / ser på 🙂 

I går var det tacofredag og etterpå spilte vi faktisk ludo! Altså, ikke Naia, men Lars-Kristian, Nelia og jeg 🙂 Det var skikkelig gøy, spesielt med dette brettet og disse figurene. Det kommer fra kid’s concept, det merket har så mange fine treleker til barn. 


I skrivende stund er vi på gamle trakter, vi har nettopp kommet av båten over til Horten og er på vei til Siljan for å feire bursdagen til tvillingene – Adam og Thomas. Tenk at de allerede blir 3 år! Vi blir like gjerne over til i morgen, for da er det serieåpning på Skagerak og det kan vi jo ikke gå glipp av 😉 Vil bare ønske dere en deilig helg ♥ 

21 kommentarer

 1. Hvor er det Ludo brettet kjøpt? 😀 Så lekkert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bestilte det via ellos 🙂

 2. Hei, vet ikke om du fikk med deg NRK-debatten på kvinnedagen, men hvis ja – har du noen tanker du vil dele rundt saken? Synes du fremstår veldig reflektert og det virker som du er ditt ansvar som blogger bevisst, så er nysjerrig på dine synspunkter her.

  Ellers må jeg bare gi tommel opp til flere skravle-videoer! Har sett de forrige spørsmålsrundene dine mange ganger, synes det er så koselig å høre deg snakke så mye, så det var godt med en ny en jeg kan spille som bakgrunnsstøy, haha! Gleder meg til del 2 🙂

 3. Så koselig att dere er på gamle trakter 🙂 guttungen min skal være ball henter for Odd i morgen, haha det er stas 😀 kos dere vidre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er nok stas, kan jeg skjønne 😀 gleder oss til kamp!

   Klem 🙂

 4. Hei!
  Hvor har du kjøpt tacofatet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er flere år gammel, men vi kjøpte det på Living i sin tid 😉

 5. Så fint med plastfrie leker og spill! Vi har et gammelt ludospill på hytta, og der er alle brikker og terning av tre, liksom koseligere å spille med det:-) Ellers er jeg helt enig med alle de som ga deg positive tilbakemeldinger etter videoen i går. Du virker som et fantastisk menneske, som jeg nesten føler at jeg kjenner. Men selvfølgelig forstår jeg at du og dere er så mye mer enn den lille biten vi leserne tar del i. Kos dere med helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Pernille! Jeg skjønner så hodt hva du mener, og det er jo egentlig ikke rart i det hele tatt 🙂 <3

   Helt enig angående treleker, så er det så mye mer sjarmerende og nostalgisk i tillegg 🙂

   Klem til deg!

 6. Hei, godkjenner du ikke alle innlegg.? Føler at d lange innlegget mitt var bortkasta, og føler d så utrulig dumt, akkurat som d var null verdt,,d var jo ikke noe negativt ved d,,,,er spendt på svar nå,,,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, henger litt etter på godkjenningen :/ Har godkjent den nå! 🙂

 7. Hva slags kjøtt/kjøttdeig bruker dere og hvilket krydder? Det ser så godt ut!

 8. Kor er skålen din i fra med prikker? Og glass flasken din med prikker? den du har vann oppi

 9. Koselig kveld dette tenker jeg 🙂 bruker dere ikke agurk mais og tomat fks i taco? Bruker dere kyllingkjøttdeig? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi lager guacamole av avokado, lime, koriander, rødløk, grønn paprika og tomat 🙂 Mais og agurk pleier vi ikke å bruke.

 10. Handler ikke 8.mars også om at vi er bra nok uten løsnegler og «fillers» både her og der og stram kropp? Jeg sier ikke at man ikke kan være feminist om man har dette, men er man feminist når man fronter det? Selv im man er selvstendignøringsdrivende?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om man har løsnegler, «fillers» både her og der (som jeg ikke har, om det var det du antydet) og/eller stram kropp er irrelevant for om man er feminist. Så uavhengig av om man fronter det eller ikke spiller ingen rolle.

   1. Hvorfor skulle man ikke være for at kvinner har like rettigheter som menn fordi man bruker løsnegler og fillers? Og hvor går grensen da eventuelt, skal man ikke kunne bruke sminke heller da? Synes debatten sporer litt av når det blir sånn. Da skinner liksom janteloven litt frem. Er man mindre kvinne og har mindre rett til å stå for noe selv om man er opptatt av utseende? Skulle heller ønske man kunne bruke denne dagen til å hedre og heie på hverandre. Caroline for meg symboliserer en moderne kvinne. Tjener godt, selvstendig næringsdrivende, heia heia.

  2. Jeg mener «når det er dette man fremmer» siden et hunsides utseende fokus alene ikke har noe med feminisme å gjøre.

  3. Feminisme handler vel om likestilling og like rettigheter uavhengig av kjønn,og bla retten til å bestemme over egen kropp. Man kan vel fronte løsnegler og annet stæsj selv og samtidig fronte likestilling. Det kan jo også bety at man kan få lov til å være den man er, og hvis det er å bruke «løsnegler», da gjør man det 😀 😀

 11. Jeg skulle virkelig ønske at du ville bruke påvirkningskraften din til å formidle til jenter og kvinner at de ER bra nok som de er. Det at du bruker og fronter skjønnhetsprodukter på bloggen er en ting, og det må jo være greit, så lenge du ikke anbefaler skadelige produkter. Men det å faktisk snakke om slike ting som kroppspress og negativt selvbilde, noe mange sliter med, tror jeg kunne bidratt til veldig mye bra. Både på kvinnedagen og alle andre dager!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *