teknisk museum

I dag var vi på Teknisk Museum med jentene – så gøy! At vi ikke har fått dratt oss hit tidligere, det er jo et eldorado for både barn og voksne 🙂 Husker så godt at vi var her med barneskolen og selv om det virker som en evighet siden, husker jeg flere av tingene fra den gangen, som fortsatt er der i dag. Mobiltelefonen fra Nokia lå nok ikke på utstilling den gangen da, men 😉 Likevel! Mye vil forbli uforandret samtidig som det selvfølgelig også kommer inn noe nytt, og det er så bra! Det er mye å se på for hele familien og ikke minst kan vi lære noe alle sammen – og i hvert fall minnes hva vi en gang har lært. Jeg lurte på om Naia kanskje ville være litt for liten for dette, men hun var også HELT i hundre og synes alt var gøy. Vi var der i litt over 2 timer, men fikk bare kikket oss skikkelig om i underetasjen. Resten får vi ta en annen gang, vi vil i hvert fall tilbake 🙂 

hahaha! orker ikke! 


Nå har vi kommet oss hjem igjen, bilen er tømt nok en gang og søndagskvelden blir litt forkortet. Men det går fint – etter en så bra helg med mange nye minner! Jeg håper, håper, håper vi får skviiist inn en episode av Suits, for sesong 6 har nettopp kommet på Netflix 🙂 Håper dere er klare for en ny uke i morgen – det er jeg! 

13 kommentarer

 1. Hørtes ut som en veldig fin søndag! 🙂
  Jeg har tittet en del på en veske du lagde i samarbeid med Adax, nemlig Nelia! Den er så lekker, men jeg finner ingen nettbutikker som selger den. Vet du om den fortsatt kan fås tak i, og evt. hvor? Mulig jeg spør litt dumt nå…:)
  Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åja, den er så fin 😀 Jeg tror dessverre den er utsolgt overalt per i dag, det var jo også en limited kolleksjon, så da kommer den heller ikke tilbake 🙁

 2. Caroline

  HERREGUUUD jeg elsker Teknisk Museum! For noen år siden oppgraderte de underetasjen ganske heftig – husker at det begynte å se ganske slitent ut der før oppussingen – og selv som voksen blir jeg helt ellevill av å være der, går bare aldri lei av alle duppedittene. De har hatt noen skikkelig fine, sterke og rørende utstillinger der også, så allsidig. Fantastisk plass, altså. Nå kjente jeg på en sånn sterk følelse av living vicariously through you, haha. Så kos!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Så herlig! Gleder meg allerede til neste besøk 🙂

 3. For en koselig dag! <3 Er det bånd eller bøyle du har i håret ditt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hårbånd 🙂

 4. Sara Katrin

  Teknisk museum har jeg lyst å dra tilbake til når jeg kommer nedover til sommeren igjen.

  Husker veldig godt vannhjulet og det flyet. Er det der fortsatt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, begge deler 😀

 5. Jeg digger måten du har begynt å «kamuflere» barna på. Ta bilder fra vinkler hvor de ikke er så eksponert. Fantastisk måte å kombinere mammarollen (samt ha de med på bloggen der det passer seg), med en profesjonell blogg 😉

 6. Kathrin

  Vi har tilbrakt mange timer på teknisk museum. Moro for liten og stor.

 7. Jeanette

  Teknisk museum er så gøy 😉 var der alltid når jeg var på besøk hos farmor og farfar. Herlige minner 🙂

 8. Johanne

  Elsker teknisk museum! 😀 Lenge siden jeg har vært der nå!

  Så kule bukser da! Kan jeg spørre hvor de er fra? <3

 9. Teknisk museum blir aldri oppbrukt! Jeg har vært der flere ganger, men aldri som barn. Jeg har vært der både sammen med andre voksne, sammen med barn og alene. En opplevelse uansett! Hadde med mine to nevøer, som var heeeelt i hundre en gang. Elsker Teknisk museum 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *