helaften med skikkelig fine folk

I går hadde vi en helt fantastisk kveld med Elise og Øyvind! Vi kjørte innover til Oslo midt på dagen og var fremme en time før vi skulle møtes på Wallmans Salonger 🙂 Vi bodde hos tante Vivi i natt (Lars-Kristian sin tante Vivi) på Bogstad, et helt perfekt hotell med barnevakt og alt 😉 Haha! Her er det alltid så fint å være ♥ 

min beste Elise ♥ 

Nå er det over 2 år siden forrige gang vi spiste på Wallmans og det er nesten så jeg har glemt hvor fantastisk det er der! 4-retters middag og tidenes underholdning er jo aldri feil! Den aller første turen min dit var med Masken Barneteater, jeg var vel 11 år gammel eller yngre, og drømte om at det en gang skulle være min tur  til å stå der og synge for fullsatt sal. Det ble med drømmen, men jeg er så glad for at konseptet fortsatt surrer og går, for dette er så bra! For de som ikke kjenner til dette, så er det altså dinner and a show, og totalt varer det faktisk i rundt 4 timer før det går over til nattklubb. Så vi var på vift lenge, men kom oss likevel i seng før det ble altfor langt på natt – dette er et veldig viktig punkt for 2-barnsforeldre 😉 Jeg møtte faktisk mange blogglesere i går også, og det var så utrolig koselig! En helt super kveld med Elise og Øyvind ♥ 

jeg hadde på skjørt fra gina tricot / topp + øredobber fra bikbok / pumps fra valentino 


I dag skal vi en tur på Teknisk Museum med jentene her i Oslo før vi drar hjemover 🙂 Må jo være litt mer i Oslo enn bare frem og tilbake når vi først er her alle sammen! Håper dere får en kjempefin søndag ♥ 

12 kommentarer

 1. Barnehagelæreren

  God søndag neste gang dere er i Oslo ta dere til til å gå på Pastel de Nata i Kongens Gate 10. En fin liten Cafe som selger portugisisk bakverk bestill nettopp en pastel de nata eller egentilg tre for du må prøve en med kanel, en med melis og kanel og en plain. Dette er ikke noe en kan spise hver dag, men jeg lover en himmelsk liten munnfull. De har også gode lunsjretter.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset 😀

 2. Dear Caroline, you are such an adorable couple <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much sweetie <3

 3. Jeg prøvde å lage disse yoghurtnøttene
  https://www.carolinebergeriksen.no/2013/01/15/youghurtnotter-uten-sukker/
  De blir veldig klissette å spise. Skal det være sånn?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Blir de klissete når de har stått fremme? For det blir de, men når du tar de ut av fryseren er de ikke klissete i det hele tatt 🙂

 4. Er det pysjoverdel du går med?

 5. Så fine dere er! Og så fin kjole på Elise! 😀

 6. Elin-Marie Bigset Stang

  Øredobbane e vel frå Glitter?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg minns jeg kjøpte dem på bikbok, men det kan godt hende *ler* :p

   1. Øyredobbane er uten tvil fra Glitter 🙂 Du kjøpte dei i Ålesund hos Anette, men Bikbok ligg rett ved siden av så er nok derfor du blanda. Fint om du kan skrive rett butikk så ikkje andre går i feil butikk å leita etter dei 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er sant 😀 Da husket jeg feil! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *