frokost i Oslo

Tenk at det snart er 7 år siden jeg bodde i Oslo? Jeg elsker å bo i Sarpsborg og kan aldri se for meg å bo i Oslo igjen, men likevel er det noen ting med hovedstaden vår som er så mye bedre enn her! Utvalget av kafeer, vegetarmat, vegansk mat og sunn mat to go er veldig mye enklere enn hjemme, her ender vi ofte opp med sushi eller wok, og det er selvfølgelig supert, men jeg er fortsatt lei av begge deler etter flytteperioden vår i fjor hvor vi omtrent levde på dette. Så det er vel lov å håpe at kjeder som smoothieXchange, The Juicery og for eksempel Lett og BIT finner veien til lille Sarpsborg også 😉 Det må jo være marked for i hvert fall en av disse?! Joe and The Juice har vi i det minste og bare det er så deilig på hektiske dager hvor du har lyst på ferskpresset juice, men ikke finner tid til å lage den selv. 

I går var vi en hel arbeidsdag i Oslo kun for å ha en rekke møter, og vi bestemte oss for å dra inn litt tidligere enn vi trengte, slik at vi rakk en kjapp frokost hos The Juicery først. Der har de fantastisk gode smoothie bowls og vi bestilte to forskjellige så vi kunne dele litt. Er jo nesten umulig å bare gå for én! Vi gikk for spinach bowl og almond bowl, og selv om begge to nesten var like gode, var det uten tvil almond bowl som stakk av med seieren 😉 


2018 hittill har gått veldig fort, men jeg har spennende planer for tiden fremover! Jeg må bare lære meg å ta en dag av gangen, for jeg blir så ivrig og vil helst at alt skulle skjedd i går. Denne dagen starter jeg i hvert fall med en treningsøkt og gjett om det blir smoothie bowl etterpå! Tungt inspirert av den herligheten på bildene over! MED mandelsmør! Nammis 🙂 Ha en deilig torsdag! 

19 kommentarer

 1. blouse brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Gina Tricot 🙂

 2. Søsteren din sin plass (riktignok i Fredrikstad) var jo genial! Skulle gjerne hatt den i Oslo! Elsker vegetarkafeer! Tips til neste gang i Oslo er Nordvegan. (Se evt bilder på Instagram)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åja! Elsket, elsket, elsket Bare Grønt <3

 3. Jeanette

  Ser bare helt nyyydelig ut! Nesten synd å spise mat som ser så fin ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, ja :p

 4. martine

  hva heter den «samtale» boksen du fortalte om igjen? hvor det var masse spørsmål, samtaleevner osv 🙂

 5. Så veldig godt ut..
  Er det avocado som er i bånn? Av den ene der? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er spinat 🙂

 6. Jeg synes du nevner alt for ofte hvor travelt det er for deg. Synes ikke det er spesielt interessant å høre at du har det travelt, det er helt normalt å ha det travelt. I tillegg styrer jo du dagene i veldig stor grad selv, så hvis du vil ha det mindre travelt kan du vel bare droppe et par av ukens gjøremål? Jeg mener ikke å være frekk altså, skjønner bare ikke hvorfor du må påpeke det hele tiden. For meg blir det som å fortelle at du har gått på do eller lagt ungene, like vanlig, like uinteressant for andre å bli fortalt:P

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ser ikke hvor i denne teksten jeg har nevnt at ting er travelt. At tiden går fort er vel ingen hemmelighet 🙂 Men takk for tilbakemeldingen, Anita 🙂

 7. Anbefaler deg å prøve Funky Fresh Food (dersom du ikke allerede har vært der?)
  Veldig god mat og kult lokale☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Siri! 🙂

 8. Kanskje du kan legge ut oppskrift?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør jeg gjerne! Jeg har allerede en del smoothie-bowls oppskrifter ute, men lager gjerne flere 🙂 http://www.carolinebergeriksen.no/category/mat/

 9. Ser ut som de serverer smoothie bowlene i plastbeger med engangsbestikk 🙁

 10. Jeg var på Kafferiet i Sarpsborg i går. Søt liten kafe rett ved brannstasjonen. Tror den er oppe onsdag til lørdag. Drives av ei veldig hyggelig dame. God kaffe, dagens suppe og små retter. Hun selger også litt interiør der. Anbefales hvis du ikke har vært der

 11. Johanne

  Anbefaler deg å teste ut Oslo Raw på Adamstuen (gjerne da deres rå brunch). Funky fresh food og Nordvegan er også kjempebra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *