mitt obos

reklame: OBOS 

Den aller første leiligheten Lars-Kristian og jeg bodde sammen i, var en OBOS-leilighet! Ikke nok med det, men den kvelden han fridde til meg, gikk han ned på kne på toppen av borettslaget der vi bodde. For de av dere som ikke har lest om frieriet tidligere, så kan jeg jo fortelle at dette var en kveld i januar 2009. Vi hadde sett på Pretty Woman av alle ting (i ettertid lurer jeg på om jeg fikk gjennomslag fordi han var så nervøs) og da filmen var ferdig lurte Lars-Kristian på om vi skulle gå ut i snøen for å se den fine utsikten fra takterrassen der vi bodde. Først måtte han ned i bilen for å hente jakken sin, men han ble faktisk borte i mer enn 7-8 minutter og jeg husker at jeg synes han var skikkelig treig – han pleide jo ikke akkurat å være det? Da han var borte hadde han faktisk ringt til pappa for å spørre om han kunne fri til meg. Det er kanskje noe av det skjønneste han har gjort noensinne – sånn bortsett fra da han faktisk fridde  Mamma hadde tatt helt av i bakgrunnen og var fra seg av glede, og derfor hadde jo også denne telefonsamtalen tatt sin tid 😉 Så vi kledde på oss da, og trasket opp på takterrassen. Oslo var utrolig flott med så mye snø og så mange lys en sen kveld, og vi ble stående og bare kikke begge to. Jeg husker at jeg tenkte litt over at det liksom var litt for stille mellom oss, og ble ikke akkurat overrasket da han brøt stillheten ved å plassere en diger neve med snø midt i ansiktet på meg. Haha! Plutselig lå jeg på ryggen i alt sammen, med han oppå meg. Vi kysset og han karret seg opp på et kne, ble skikkelig rar og fiklet med noe i lommen. Og så trakk han opp en mørkeblå ringeske med kalde fingre. Det svimlet helt for meg, for jeg forstod hva som skulle skje samtidig som jeg ikke forstod det. Og da kom spørsmålet – med ringesken opp ned og masse tårer. Det var så utrolig fint, alt sammen  Og kanskje vi ikke hadde vært gift i dag om det ikke var for OBOS? Haha, neida 😉 Men jeg er likevel glad for å være medlem hos OBOS og vi har også sørget for at begge våre barn er medlemmer der – det er utrolig smart med tanke på studier og leilighet i fremtiden.

For hva er egentlig OBOS? Det er Norges største boligbyggelag og et medlemskap der gir deg forkjøpsrett på 90 000 nye og brukte boliger over store deler av landet. I tillegg får du rabatt på en mengde produkter og tjenester innen bolig, bank, forsikring, kultur og fritid. OBOS er eid av medlemmene sine, som er ca. 434. 000 stykk! Nå ønsker de å høre fra alle disse, og oppfordrer til å fortelle hva OBOS er for akkurat deg! For hva OBOS er for deg, det er det kun du som vet og det finnes ikke noe rett eller galt.

Send inn en kort film hvor du forteller hva du forbinder med OBOS og bli med i trekningen av 50.000,- kroner! Dette skal ikke være noe fancy klipp, men bare deg og din lille hilsen eller fortelling om hvilket forhold du har til OBOS – akkurat som mitt eget bidrag over her 🙂 Les mer om kampanjen HER! Og masse lykke til!

5 kommentarer

 1. Heia Obos! Også de fine leilighetene på bildet! Mamma og pappa har faktisk kjøpt en av de, og nå gleder vi oss bare til at de skal flytte hit. Blir godt å ha familien nære.

  Obos medlemskap er jo en perfekt konfirmasjonsgave eller første bursdagsgave. Fin gave fra f.eks en fadder, tante/onkler eller besteforeldre. Sikkerhet og mulighet. Jeg husker fortsatt kriblingen i magen de over 40 timene fra vi hadde vunnet budkrigen til forkjøpsretten var avklart. Det var nesten for mye, og da er det godt å ha noen år på seg i Obos for sikkerhetsskyld.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er sant! En veldig fin gave 🙂 Budrunder kan virkelig være nervepirrende! :O

 2. Så herlig frieri historie 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 3. Min datter fikk OBOS-medlemskap som dåpsgave av en av fadderene sine. Perfekt gave og nyttig gave 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *