en eventyrverden

reklame: wallebeck

Rommet til Nelia er uten tvil favorittrommet i huset! Ikke bare for både Nelia og Naia, men jeg stortrives også her. Det er akkurat som å dykke inn i en eventyrverden og det er enkelt for meg å drømme meg tilbake til den gangen jeg var liten jente selv. Og selv om Naia har sitt eget rom, er det liksom her inne de liker best å være begge to. Naia har masse leker på sitt eget rom, men Nelia sitt har litt større boltreplass og dessuten – kjøkken! 

Det har vært noen små endringer her inne siden forrige gang jeg viste dere rommet, og jeg tenkte å vise dere alt i sin helhet etter hvert, men først med fokus på denne fantastiske husken fra Wallebeck. Den er rett og slett en drøm! 

// husken finner du HER //  


Håper dere har en fin tirsdag! Jeg fikk ikke startet dagen med trening i dag, men skal avgårde sammen med Lars-Kristian nå snart i stedet – duotrening er alltid gøy! Gleder meg 🙂 

24 kommentarer

 1. Så fantastisk rom Nelia har))) dere har fått et flott hus!!! Lurer på hvordan planlegger dere dagen? .. dere rekker så utrolig mye.. Kanskje du kan skrive innlegg på dette en gang)

 2. Husker du bestilte vimpelen med Nelia på, mn husker ikke hvor… Har du en link å dele?

 3. susanne

  Bare vakkert alltså! Kun en prinsesse verdig <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 4. Kan du fikse huske til meg på min 17 kvm «store» student-ettroms også eller? 😀 FOR en heldig jente, hadd jeg hatt en slik som barn ville jeg sikkert helst ha sovet i den om natten til og med! Den der er virkelig en drøm, ja, helt nydelig og såå gøy å kunne huske inne <3 Har dere fremdeles husken til Naia på stua også kanskje?
  Ha en fin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahah! Det kan jeg vel :p

   Ja, krokene henger der ennå, så den er fortsatt i bruk 🙂

 5. Kathrin

  Åhh Drømmer meg bort.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør jeg også :p

 6. Er dette Nelias rom? Jeg trodde det var i mint. Nydelig huske.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er mint-tapet her, men bare på 2 av veggene 🙂 http://www.carolinebergeriksen.no/2017/04/27/barnerom/ 🙂

 7. Kristin

  Tør du å forlate noen av barna på rommet når husken henger der? Hadde ikke turt å la den henge der, men det er nå meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, ikke Naia, men med Nelia går det helt fint 🙂

 8. Damaris

  Such a beautiful room!

 9. Har dere ikke ordnet ordentlig fint rom til Naia da? Eller har de felles barnerom/lekerom men sover hver for seg? Har selv to jenter og har alltid hatt fokus på at de skal ha like fine rom sånn at det ikke blir forskjellsbehandling

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ingen forskjelligbehandling her, men de har jo forskjellige leker ettersom aldersforskjellen jo er på 2 år og 10 mnd. Jeg så ikke noe poeng i å ha to lekekjøkken for eksempel 🙂 Naia har blant annet sklie og ballbasseng og derfor er de også ofte der, men av en eller annen grunn er de på Nelia sitt rom mer 🙂 Det er også litt større, vi er jo ikke ferdig med å pusse opp Naia sitt rom ennå, hun har to rom hvor det ene i dag blir brukt som gjesterom. Dette skal vi gjøre noe med ila. 2018 – men alt til sin tid 🙂

  2. Cathrine

   Er det du som ofte kommer med litt sånn ufine og ironiske kommentarer her…? Jeg skjønner ikke hvorfor! Det er bare du som føler deg dårlig etterpå, ingen andre! Jeg bare skjønner ikke hvorfor folk har behov for å prøve å sette andre i et dårlig lys for å føle seg bedre selv. Kan umulig føles bedre i det lange løp!! 🙁

 10. Nina Marie

  Den er så utrolig nydelig den husken der! <3

  Har dere behandlet gulvet selv eller kom det i den fargen?
  Vi kjøpte et hus for et par år siden med original fiskebeinsparkett hvor vi slipte, pusset og vokset i mange rom. Håpet var at fargen skulle bli slik som på dette rommet, men parketten er dessverre mye mer gul :/
  Fargen deres er helt perfekt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har behandlet det med olje, ikke selv altså, men de som la gulvet her 🙂

   1. Nina Marie

    Takk for svar! 🙂
    Vet du hva oljen heter?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, dessverre :/

 11. Kan du ikke skaffe rabattkode på Wallebeck stolene? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan gjerne høre med dem! Deiligste ammestolen <3

 12. Kristina

  Hvor er den fine kommoden fra??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *