sunshine smoothie

Hei mandag! Jeg kicket uken i gang med en svett økt som jeg fikk avsluttet før klokken ble åtte og da er jeg alltid fornøyd – blid som en sol resten av dagen! Det ble heller ikke verre da jeg fulgte opp et ellers godt humør med en smoothie gulere enn solen – altså! Nå gleder jeg meg virkelig til vår, sommer og masse sol fra blå himmel! 

Jeg tipper at jeg ikke er alene om å se frem til lysere tider nå, og for å korte litt ned på ventetiden anbefaler jeg virkelig å teste ut denne smoothien som en del av frokosten din. Dersom du liker en naturlig, søt smoothie med masse fylde som metter magen på morgenkvisten, vil du elske denne! Funker HELT perfekt i kombo med kaffe også (akkurat som jeg ville laget smoothie som ikke gikk til kaffe) .. 


du trenger

♥ 1 neve isbiter ♥ 1 banan ♥ 1/2 moden mango ♥ 1 ts. agave eller honning ♥ 1 stor appelsin ♥ 1 dl. valgfri melk – jeg elsker å bruke soya i smoothies 

Smell alle ingrediensene i en blender (gjerne isbitene først) og bland godt. Hell i glass og nyt smaken av sommer og sol! Topp gjerne med sitronmelisse og noen skiver med bananer – nammis! Du kan også ha isbiter direkte i smoothieglasset i stedet for å ha dem i blenderen, det bestemmer du selv. 


Denne er uten tvil min nye favoritt, i hvert fall er den en god nummer to etter mandel- og banansmoothien min 🙂 H.E.K.T.A. Happy mandag til deg! 

18 kommentarer

 1. Har du prøvd med kokosmelk? Sååå godt til mango og banan

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jaaa! Det er jo helt magisk! Takk for påminnelsen 🙂

 2. Dear Caroline,
  this looks yummy, thanks for sharing!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   It iiiis! You have to try 😀 Hugs!

 3. Caroline

  Namnam, likner veldig på min favoritt: banan, mango, ananas, vaniljeyougurt og litt melk. Bør prøves 🙂

  Ha en fin uke, Caroline!

 4. Den så kjempegod ut – må prøves! Tar du bare å skreller appelsinen og har i, eller bare presser saften? Jeg er ikke så glad i skallet/«hinnen» på appelsin, er det like greit å bare presse saften?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg fjerner skallet, det gir en skikkelig bismak :O Synes i hvert fall jeg – så bare skjær av skallet eller skrell den, så putter du hele appelsinen oppi – fruktkjøtt og alt skal med 😀

   Klem!

   1. Lager denne nå, og N.A.M, knallgod!! Brukte kokosmelk og det var nydelig 🙂 Tusen takk for oppskrift!

 5. Hei:) Stemmer det at du ikke har signert Vær varsom-plakaten for bloggere, og ev hvorfor ikke? Spør av nysgjerrighet bare.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror du mener Sunn fornuft plakaten 🙂

   Jeg har ikke signert den fordi jeg synes ikke plakaten har noe som helst verdi, da det ikke medfører noen konsekvenser om man bryter den. Når det er sagt så er jeg heller ikke noen tilhenger av å signere noe som legger føringer på hva jeg kan publisere. Plakaten gir også rom for svært mange tolkninger og de mest konservative bloggleserne vil nok tolke det meste som publiseres for å være i strid med ett eller annet punkt, til tross for at det åpenbart ikke er det.

   1. Takk for svar:)

   2. Har du lyst til å skrive et innlegg om dette temaet?
    Andre ting jeg kunne tenke meg å lese om:
    -Mindfullness
    -Oppbevaring av smykker o.l.
    -Forslag til aktiviteter/inspirasjonsinlegg til vinteren/våren
    Ha en god tirsdag! 🙂

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det gjør jeg gjerne 🙂

    Akkurat nå oppbevares smykkene mine slik http://www.carolinebergeriksen.no/2017/11/05/currently-crushing-bling-bling-ears/ 🙂

    Klem til deg 🙂

 6. Nam! Jeg prøvde den ut med kokosmelk og jeg fikk sydenvibber med det samme 🙂 Stor tommel opp for at du tar det tid til å svare oss lesere i kommentarfeltet. Du har den beste bloggen som jeg har fulgt daglig i nesten syv år. Du er flink til å variere temaene i innleggene dine og kvaliteten har vært god hele veien 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mira! Så utrolig hyggelig å høre 🙂 Takk for følget, håper du henger med videre 🙂

   Gleder meg til å bruke kokosmelk i den jeg også – mmm 🙂

 7. Hei 🙂
  Har du oppskrift på den smoothien du hadde mandler i ?
  Eller kan bare putte i en neve mandler sammen med de bærene og frukten en liker best ? Tenkte på næringsinnhold sånn at det f eks blir en fullverdig frokost..
  Ha i havregryn f eks..
  Har du samlet oppskriftene på ett sted i bloggen ? Det hadde vært fint med en sånn oppskriftsmappe Trenger litt inspirasjon .
  Digger de oppskriftene du legger ut, supert om det hadde blitt et fast innlegg en gang i uka

 8. Takk for ny smoothie oppskrift. Levde hele fjorsommer på mandler og banan smoothien din. Drakk den til både frokost, lunsj og kvelds. Haha! Tror jeg må lage den på nytt igjen til helga!! Sååå god og min apselutte favoritt smoothie!

  Vil bare også si, stor takk for alt arbeidet du gjør! Elsker å lese bloggen din og setter stor pris på kvaliteten. Jeg mener at du er den desidert største og beste bloggeren. Det viser du igjen og igjen med det du leverer!

  Stå på. Klem maya

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg blir så glad, Maya! Tusen, tusen takk 🙂 Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *