tilbakeblikk på walk of shame

Vi startet dagen med felles frokost i dag: svart kaffe, restemat fra i går, egg, laks og verdens skjønneste utsikt! Her er det masse fugleliv rett utenfor vinduet og det minner meg på at jeg må sette opp fuglemateren igjen her også 🙂 


I dag er det skikkelig søndagsstemning her hjemme, jeg daffer rundt i tøfler og joggedress fortsatt. Jeg er en erfaring rikere og kan fortelle at tøfler absolutt ikke er det beste fottøyet når du skal kjøre bil. Uansett var jeg veldig glad for at jeg hadde en bil å kjøre, at det kun var venner jeg dro fra og for at jeg hadde mannen min ved siden av meg. Hvis ikke kunne det minne om en eller annen walk of shame. Jeg husker faktisk ikke om jeg har hatt så mange slike, men det er én walk som stikker seg ut og som jeg aldri glemmer. Jeg følte meg skikkelig flau og beglodd den gangen, kanskje ikke så rart ettersom det var Bogstadveien på en lørdag formiddag? Med andre ord: det var MYE folk i gatene. Jeg gikk faktisk fra Majorstukrysset til Sporveisgata fordi det var veldig vanskelig å få tak i en taxi (I know – hvem skulle tro det midt i Oslo?) Uansett hadde jeg nettopp lusket meg ut av leiligheten til han jeg hadde blitt med hjem kvelden før, linser hadde jeg ikke på meg og solbriller hadde jeg selvfølgelig ikke med – bare det gjorde at alt føltes enda verre. Jakken min hadde jeg glemt igjen på utestedet dagen før og jeg hadde på meg sort skjørt, leopardtopp og høye hæler. Lekkert! Håret mitt på den tiden var vel ikke akkurat mye å skryte av, selv om jeg synes det var skikkelig fint selv. Det var på høyde med Eli Hagen sitt, og du kan jo tenke deg hvordan det var å våkne opp med dette håret uten tilgang til børste? Jeg hadde lyst til å synke dypt ned i et digert hull da jeg forsøkte å gå med hodet hevet nedover gaten. Så. Flaut. Kjenner jeg er veldig glad for at den tiden er forbi og for at jeg er på et helt annet sted i livet nå – selv om alle perioder og faser i livet er noe jeg er veldig glad for at jeg har vært gjennom. 

♥ ♥

Vet ikke helt hvorfor jeg kom inn på dette, men det var vel noe med de glemte skoene og komboen med tøfler og bilkjøring dagen derpå som fikk meg på tanken 🙂 Uansett skal jeg tappe i et bad nå og se en episode av Suits eller lese en bok mens jeg ligger der. Beste følelsen! Håper dere har en fin søndag  

23 kommentarer

 1. Fin genser, den virka nydelig å ha på seg Hvor er den kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Bikbok 🙂

 2. Hvor er hettegenseren din fra? Så fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok 🙂

 3. Hei Caroline! Jeg lurer litt på hva du tenker om denne saken? Er dette en problemstilling dere har diskutert mtp. bloggen?
  https://www.tv2.no/underholdning/9694372/

 4. Hadde du ikke sko på deg der dere spiste før dere dro hjem og lagde mat? Kunne du ikke reist hjem i de?

  1. Tenkte det samme.. Og var Lars-K også på sokkelesten?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg hadde bare høye hæler fra dagen i forveien 🙂

 5. Kathrin

  Kjenner til den følelsen. Søndag formiddag med kort kjole, høye heller, uten jakke og penger. Fikk heldigvis tak i taxi, som kjørte meg hjem, der det var dugnad i blokka og alle var ute. Den farta jeg hadde opp i 4 etg på med ei kåpe og så ned igjen for å betal.det var den raskeste sprinten jeg noen gang har gjort. Naboene husker det dessverre enda så på dugnader er det stadig noen som komenterer at jeg nå er litt mer påkledd. Utrolig flaut der og da, men noe jeg bare må le av idag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gruuuusomt! Den følelsen :O Da er dagen i forveien plutselig ikke verdt det! Haha! Husker de det fortsatt?!? Så ille :p Uansett bra det er noe du kan le av 😉
   Klem!

 6. Så morsomt innlegg! Artig å høre slike historier! Har hatt noen walk of shame selv, men nå ligger en 5 mnd gammel gutt ved siden av meg i rekkehuset i Drammen…alltid morro å mimre tilbake, selvom man ikke nødvendigvis ønsker seg tilbake! Ha en fin dag:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er så enig 🙂 Og så herlig med en på 5mnd. <3

   Klem til deg, Åse!

 7. Kristin

  https://www.tv2.no/underholdning/9694372/
  En artikkel som burde leses. Oppfordring fra barn om å ikke dele bilder av barn uten samtykke.

 8. Hehe morsom historie.

 9. Monica M. B

  Ha ha ha. Herlig lesning. Syntes jeg ser deg pluss m håret a la Eli Hagen, huff! He he.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Jeg fatter ikke at ingen fortalte meg at jeg ikke burde gå sånn :O Det var vel trendy, jeg traff jo tross alt Lars-Kristian med det håret :p

 10. Haha 🙂 Hærlig å lese Morro å mimre og helt fint å være ferdig 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt 🙂 Haha! Den følelsen glemmer jeg aldri :O

 11. Får sånn flashback fra walk of shame 18 mai.. Heldigvis IKKE i bunad, men fortsatt helt forferdelig å traske oppover bogstadveien i gårsdagens kjole.. Var heller ikke smart nok til å ta av meg 17. Mai rosen, for den hadde jeg glemt var der.. Oppdaget den på t-banen, og brukte hele turen til å vurdere hva fader jeg skulle gjøre. Følte alles øyne var på meg :p Haha. Jeg dør egentlig litt innvendig av å tenke på det..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha 😀 Hadde vært SÅ gøy om det var i bunad :O Neida :p Håper du kan le av det i dag, men jeg kjenner følelsen! Gruuusomt!

 12. Har selv hatt en walk of shame. Dette var i Bud for noen få år tilbake. Det hadde vært fest og god stemning. Men noe knep seg likevel surt i magen da jeg våknet. Det var tidlig men jeg kunne likevel høre at andre var våknet utenfor hytten jeg sov i på kampinglpassen. Jeg måtte opp og ut, og det litt fort. På utsiden var luften kald og klar. Og jeg begynte å gå med raske og bestemte steg. Noen gutter, som stod å studerte bilene sine og helt sikkert snakket om forgjedagens biltreff fikk øye på meg. Den ene klarte ikke dy seg og ropte etter meg «Du gjør the walk of shame nå» Jeg snarret med blikket tilbake og ville si noe. Men for å ikke ødelegge min femininitet nøyet jeg meg bare med å tenke det, høyt for meg selv. « Denne walk of shame har du også gjort, for jeg er på vei til campingens felles toaletter for å drite» Jeg så tilbake på hytta der jeg kom fra og håpte på at den ørlille fjerten jeg slapp før jeg måtte ut ikke var nok til å vekke samboeren min der inne. Såfall ville jeg ikke vite om kampen han strevde der nå.

 13. Er det det håret du hadde på dine aller aller eldste blogginnlegg? Helt tilbake til den tiden hvor antrekksbildene ble tatt med kamera på høykant i stede for vannrett. Da var det snakk om et rimelig tuppert platinablondt hår husker jeg! Men så var det jo det som var trenden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Neida, det var før det :p Da var det nemlig hakket høyere 😉 Men ja, det var jo en trend 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *