hver gang vi møtes

I dag våknet vi opp på Kråkerøy hos Katrine og Bård 🙂 Vi hadde en helt fantastisk kveld i går med venner jeg skulle ønske vi så mye oftere, men sånn er det jo å være voksen – timeplanen fyller seg opp hos alle og det er alltid vanskelig å finne tid. Spesielt når to av våre beste bor i Skien! Men nå har vi allerede landet ny dato i april og forrige gang var jo tidlig i desember, så dette er helt topp! Og så viktig Disse menneskene betyr så mye for meg! 


Vi møttes først i Fredrikstad for litt småmat rundt klokken fem, et veldig hyggelig sted hvor vi hadde booket bord på forhånd – veldig viktig å få akkurat dette bordet med varmende flammer på midten 😉 Er så fint! Etter et par timer her, kjørte vi hjem til Bård og Katrine på Kråkerøy og der laget vi tapas sammen, spiste kjempeseint og bare koste oss! Ble selvfølgelig tid til litt spill på tampen av kvelden også – vi SKAL alltid spille, men prater oss bort nesten hver gang, så vi rekker sjeldent noe mer enn én runde 😉 


back home cooking 
de beste jentene og den vakreste magen i midten ♥ 

For noen mennesker, for et fint døgn! Det har ikke engang gått 24 timer, men det er like innholdsrikt som hver eneste gang  Nå skal vi pakke sammen og dra hjemover, deilig at ikke reiseveien er så lang og at kofferten kun inneholder et skift og toalettsaker. Jeg har selvfølgelig glemt joggesko og må bile hjemover i tøfler – haha 🙂 Håper du får en superfin søndag videre! 

35 kommentarer

 1. Hei!
  Jeg lurer på en ting. Bloggen din har ikke forandret seg så veldig mye de siste årene. Litt har den endret seg, men det er jo naturlig ettersom du har blitt eldre, fått barn, flyttet osv. Før hadde du 3-4 ganger så mange lesere som du har nå. Har du tenkt over hvorfor du har mistet så mange? Har du vurdert å endre noe for å få tilbake bedre lesertall?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Anita 🙂

   Bloggen endrer seg i takt med min/vår livssituasjon, og det er jo naturlig 🙂

   I perioden etter fødselen til Nelia hadde jeg helt utrolig mange lesere, det har du helt rett i. 15 000 – 20 000 bare fra USA på grunn av eksponeringen jeg fikk i forbindelse med magebildet etter fødselen. På den tiden var det også kun blogg, og ikke SnapChat og Instastories, i tillegg til at YouTube ikke var spesielt utbredt. Antall influencere var betydelige lavere enn hva det er nå, og det samme var kvaliteten på de andre. Det var rett og slett langt mellom de skikkelig gode bloggene.

   Nå i dag er konkurransen langt større og følgerne har spredd seg mer ut over de ulike kanalene og influencerne. Mange influencere går også svært langt for å oppnå lesertall og utleverer livene sine i mye større grad enn det jeg er villig til å gjøre. Drama og utlevering selger, og det er mulig jeg mister noen lesere til disse influencerne. Lesertall varierer også, og går gjerne i bølger. Før fødselen til Nelia hadde jeg også en nedadgående trend, som så snudde.

   Jeg har nok ikke tenkt å gjøre spesielt mye for å endre på noe som helst, men lytter stort sett alltid til hvilke tilbakemeldinger jeg får 🙂

 2. Flotte bilder, flotte jenter og flott mage, ja. Ser koselig ut!
  Er dette dine barndomsvenner?

  Jeg så instagram teksten din og må si jeg synes: «this pretty much adds it up!» klinger mye bedre enn «sums it up» gjør.
  Vet ikke hva som er gramatisk mest korrekt da.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg ble kjent med både Siri og Katrine i 2012, da jeg flyttet til Siljan 🙂

  2. Det heter «this pretty much sums it up». 🙂

 3. Skulle gjerne ha sett en video-omvisning fra huset deres. Rålekkert kjøkken!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Et utrolig flott hjem 🙂

 4. Sånne vennekvelder er uvurderlige. Så sjelden vi får til å samles, men så utrolig verdsatt når vi får til 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja <3

 5. Et flott hjem, absolutt, men denne «kunsten» med et barn som røyker sigarett er usmakelig og forhåpentligvis ikke noe dere står inne for?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kunst er kunst, og fotografen bak det bildet er prisbelønnet, verdenskjent men dog også til tider omdiskutert 🙂

   1. Ærlig talt, hva har en sigarett for noe verdens ting å gjøre mellom barnefingre? Spiller det større rolle at kunstneren er verdenskjent, enn hvilket signal den såkalte kunsten sender? Hvordan skal en forklare det for to små jenter som om noen år kanskje går forbi bildet og identifiserer seg med barnet avbildet?

   2. Caroline Berg Eriksen

    I mine øyne har ikke sigaretter noe å gjøre mellom barns fingre, men kanskje litt av hensikten til fotografen var/er å provosere? Bildet gir et sterkt inntrykk, det tror jeg du er enig i og om noe så synes jeg det utstråler noe dystert, trist og negativt.

   3. Caroline har det rett her…dette er et veldig kjent bilde og helt arlig jeg digger sånt kunst ! Smak og behag!

 6. Vi er definitivt enige i hva det utstråler. Kunst ment for å provosere uten hensikt er jeg dog ingen tilhenger av. Det er dermed ikke sagt at kunst ikke skal provosere, bare at i dette tilfellet virker det uten substans. Jeg ser simpelthen ingen grunn til å henge dette opp på en vegg i et forsøk på… hva da? Uansett så ønsker jeg deg en fin kveld!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bildet har absolutt substans og vurderes som et av de mest berømte fotografier fra det tyvende århundre.

   http://themindcircle.com/candy-cigarette-1989-famous-photographs-sally-mann/

   https://owlcation.com/humanities/Sally-Manns-Candy-Cigarette-An-Analysis

   1. Herregud folkens !!! Mama politi igjen…dette er kjent bildet og hvis dere har lyst å diskutere om dette les hva står bak

  2. Tror nok du må sette deg litt inn i bildet før du uttaler deg, hehe. Det er et fantastisk uttrykksfullt bilde og en fantastisk fotograf. Helt utrolig at noen kan bli provosert av et bilde hjemme hos vennene deres. Jeg derimot var mer sånn «ahh, hun fotografen hadde jeg glemt. Noe å vurdere for stueveggen her hjemme!»

   1. Enig med Dolly! Stopp det hysteriet! Ikke rart det er krig i verden

 7. Kunne tenkt meg å se mer av det huset!! Ser jo helt fantastisk ut. Har hun blogg eller insta hvor hun legger ut bilder??

 8. Må bare le av personen over her som er kritisk til deg pga kunst hjemme hos vennene dine. Snakk om å lete etter problemer..

  Ser ut som dere hadde en kjempe fin kveld!

  1. Ha ha ha så enig!!!

 9. Hej från en svensk läsare! Imponeras av ditt driv och struktur, märks att du är väldigt noggrann också med vad du lägger ut på din portal. Lycka till och vilket snyggt par ni är måste jag inflika. Allt gott.

 10. susanne

  Hva heter den koselige restaurangen i Fredrikstad Caroline, dit vil jeg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   City Bar & Spiseri 🙂

 11. skirt and top brand

 12. Det ser ut som en fin kveld, hjemmekveld med venner er de beste:) Hvor er den fine kjolen til Katrine fra?

 13. Lurte på hva stedet heter – der dere sitter rundt det runde bordet 🙂 så utrolig koselig ut – flotte bilder av helgen med venner

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det heter City Bar & Spiseri og ligger i Fredrikstad 🙂

   1. Tusen takk ♡

 14. Jeg beklager men ler alltid når jeg ser de semi model bilder av Lars Kristian ha ha ha :)))

  Du ser smashing ut og dine venninner også! Liker veldig godt stylen i huset og ikke minst maten :))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Semimodell? Mener du modell? :p Hahah 😉

   1. Ja, modell:)) du gjøre så mye bedre jobb med posering !

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg bare tulla, altså :p

 15. earings?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *