kjøkkenøyen begynner å bli ferdig

reklame: kjøkkenprosjekt levert av strai kjøkken 

Fredag kveld! Og endelig har jeg klart å finne tid til å rydde i kjøkkenskapene mine! Jeg har jo vært en STOR Green Gate-samler i mange år og ønsket meg dette til enhver mulige anledning, så jeg har en enorm samling nå. Jeg har vært veldig glad i alt sammen at det blir litt rart å rydde det bort og selge det unna, men samtidig er jeg veldig klar for å få inn noe nytt som kler huset bedre. Blomster og landlig romantikk passet helt perfekt inn i Siljan-huset, men her ville jeg ha noe helt nytt! Og ikke overraskende nok ble det Green Gate denne gangen også! De har virkelig så mye nydelig! 

Dette stod høyt på bursdagsønskelisten min, og er en del av serien Gate Noir. Sort, krem, gull – helt fantastisk fint! Både de velkjente kaffekoppene som jeg elsker å drikke av og ikke minst – de vakreste vannglassene. 

Det er mange som har etterlyst bilder av kjøkkenøyen vår, men dessverre er vi ikke helt i mål ennå. Samtidig som vi får kjøkkenøy, bytter vi også ut benkeplaten på hele kjøkkenet. Den vi hadde der først, var i huset da vi overtok det, og ettersom den var i tre, pusset vi den ned og malte den i en passende sortfarge som stod til flisene. Det holdt dessverre ikke i det hele tatt og hele benkeplaten flasset av malingen etter bare en måneds tid eller mindre. Å bytte benkeplate har vært litt av et prosjekt, blant annet har overskapene vært nede i tillegg til taklistene. Nå har noe blitt satt på plass igjen, i hvert fall overskapene, slik at jeg kan stable inn glass og servise, men det er fortsatt mye som mangler. Til uken skal ting endelig komme på plass og jeg kan forhåpentligvis vise dere sluttresultatet! I mellomtiden tenkte jeg at dere kunne få se tegningen av kjøkkenet slik det kommer til å se ut med øyen og alt – dette er teningen fra Strai. Jeg har bestilt noen lekre lamper som skal henge over øyen og i løpet av helgen håper jeg vi får skrudd opp barstolene også 😉 


Det blir så fint! Gleder meg til å spise måltider her, og ikke minst la gjestene sitte her og nyte et glass vin mens vi lager mat 🙂 Kjøkkenet er nesten alltid det koseligste rommet i hele huset og jeg følte at akkurat dette var det vi manglet. Ha en fin kveld, dere Nå er det helg! 

65 kommentarer

 1. Er selv obsessed over Green gate 😀 kjøper gjerne hele samlingen din! Mye av det jeg har samlet på har nemlig utgått i butikk:/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg sender deg en e-post til uken, Kaja 🙂

   1. Supert! 🙂

  2. Et godt tips hadde vært å gi bort brukte kopper . Til fattige feks.

 2. Glassene på bilde nr. 2 var helt nyyydelige!! God helg <3
  http://www.charlottetunes.no

 3. Kathrin

  Stilig. Enig i at det nye serviset står bedre til det nye kjøkkenet, men det blomstrende/prikkete er veldig koselig da. Har noen tekopper og tallerkner og frokost på det gjør meg glad. Gleder meg til å se kjøkkenet ferdig.

 4. Trodde ikke du ønsket deg noe til bursdag? 😉

 5. Elisabeth L

  Helt nydelig samling! og elsker virkelig å ha kjøkkenøy, er så praktisk, fint og så koselig å kunne sette seg ned og bare slappe av og snakke mens kjæresten lager mat eller omvendt 🙂 hvor er forresten øredobbene dine fra? så søte <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er så enig 🙂 Det blir veldig deilig å få den på plass! De kommer fra gina tricot 🙂

 6. Hei. Det blir et flott kjøkken! Vi skal også ha nytt kjøkken og jeg lurer på hva er målene på dette rommet i bredden ? Og hva heter det kjøleskapet det så fint ut?

 7. Henriette

  Såå fine glass og kopper! Passer nok kjempebra inn med det nye kjøkkenet!

  Kan jeg spørre hvor dere har kjøpt glassene med sort og gull? Jeg kan ikke finne de i noen nettbutikk :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan bla. finne dem her: https://www.designstjerner.no/products/greengate-telysholder-black-gold

   Jeg kommer til å bruke disse som vannglass 🙂

 8. Så fine. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt serviset og glassene?

 9. Kommer til å bli rå stilig og praktisk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det håper jeg 😀

 10. Madeleine

  Jeg vil bare si at det som «herjer» i media om Deodoc intimsprayen er helt uforståelig!
  Jeg ville nok ikke brukt det selv, men har for øvrig Deodoc sin intimsåpe som bare lukter helt nydelig (Honolulu breeze) og bruker den på kroppen fordi den lukter så deilig! Uansett, du er ikke den første toppbloggeren som skriver om dette for å ha det klart! Komikerfrue var jo på event i Sverige med Deodoc blant annet, og hun har ikke blitt «tatt» for det, og det er jo sånn det skal være!
  At man ikke har kommet lenger enn virkelig å måtte lete etter ting å ta deg på er forbausende!
  Jeg synes det er flott at du kommer med slike tips i skjønnhetsspalten, og den sprayen er et supert supplement om man faktisk plages og skjemmes over lukt der nede – man kan spraye den utenpå klærne!
  Du er best! God helt, Caroline <3
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 11. Hei Caroline 🙂 Vi har kjøkkenøy hjemme hos oss, og det er jeg SÅ fornøyd med. Det er så sosialt, og når du har selskaper fungerer det ypperlig til å plassere koldtbord/kakebord på. Barna våre gjør lekser mens vi lager middag/hjelper dem, venner venter/skravler mens maten lages! Dere kommer til å bli så fornøyd! Tegningene fra Stray så flotte ut! Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Ha en super helg!
  Hilsen meg:-)
  Ps, takk for så mange gode oppskrifter, finner så mye inspirasjon, særlig mye av det du har lagd med laks! Du er god

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig gøy å høre! Jeg kan allerede se for meg alt sammen og vet at den kommer til å bli så mye brukt 🙂

   Tusen takk for så fine ord, det setter jeg veldig stor pris på, V! Stor klem til deg <3

 12. I think an island in the kitchen is going to be perfectly suited for the space.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Dottie 🙂

 13. skirt brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is leather pants 🙂

 14. Kristine

  Hei! Jeg prøver meg på ny under dette innlegget heller 😉 prøvde å kommentere under innlegget ditt om duft til underlivet, men ser at du hadde nok av kommentarer og besvare :-O For en gjeng! Alt man skal gidde å henge seg oppi. Jeg har bestilt den, og gleder meg til å prøve. Så til mitt spørsmål (som ikke har noe med dette å gjøre.. uff beklager..).
  Jeg er gravid uke 8. Sliter mye med svangerskapskvalme. Jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne trent mer, men om jeg ikke spyr, så går jeg rundt og brekker meg. Har prøvd den ingefærshotten du anbefalte, og den hjelper veldig mye! (Om den ikke kommer opp igjen…). Jeg klarer helt fint å gå på jobb. Jeg jobber i barnehage fra 8-4. Før trente jeg alltid før jobb.. løp mellom 6-10km 5 dager i uken.
  Så til spørsmålet mitt: Hvordan klarte du å løpe med svangerskapskvalme? Har du noen tips?
  Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håper du vil like den, den lukter i hvert fall veldig friskt 😉

   Så utrolig leit å høre om kvalmen din, dessverre er det slike ting som skjer i løpet av et svangerskap som vi ikke kan kontrollere. Jeg slet ikke med dette i det hele tatt, bortsett fra i starten. Med Nelia var jeg en del kvalm på morgen akkurat rundt denne tiden som du har kommet til nå, dette ga seg alltid utover dagen. Jeg trente ikke på morgen når jeg følte det sånn, men ventet til jeg hadde overskudd til det. Med Naia kom kvalmen nå og da, uten at det var noe spesielt tidspunkt. Da så jeg også an formen og hva jeg orket. Så svaret mitt er egentlig: ikke press kroppen din til noe den ikke vil. Dersom du er kvalm og brekker deg, så respekter at kroppen din sender deg signaler. Den gjennomgår en stor endring nå og trenger at du tar vare på den. Trene kan du gjøre senere – det kommer masse av dager utover hvor du vil føle deg helt fantastisk og i superform! Da kan du trene 🙂 Masse lykke til! Stor klem!

 15. Så nydelig dette serviset, hvor har du kjøpt dette serviset fra?
  takk

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mye av dette fikk jeg i gave, men jeg har alltid handlet green gate på nett. Det er mange forskjellige forhandlere du kan velge blant her, det kommer litt an på utvalget og hva du skal ha 🙂 Dersom du googler Green Gate Black Noir finner du et bredt utvalg 🙂

 16. Litt harry etter min mening, men hver sin smak.

 17. Håper dere får stor glede av kjøkkentøyen, som både blir lekkert og praktisk. God helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tormod! Det håper jeg 🙂

 18. Det kommer nok til å bli så fint alt sammen. Skjønner at du ønsker nytt servise. Alt til sin tid og sted, og den nye dekoren du viser har jeg ikke sett før. Den var veldig delikat og ser ut til å passe perfekt til deres kjøkken. God helg.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 19. Kan du legge ut en beskrivelse av hvordan du knytter båndet du har i håret? Evt video? hadde satt stor pris på det, du er nydelig!

 20. Hei fine fine Caroline! Jeg blir så oppgitt over at alt skal kritiseres til den minste bit. Intimspray er ikke noe for meg akkurat nå, men senere? Ja, det tror jeg nok. Så jeg vil si takk for tips og samtidig forsette å gi oss tips selvom noen har et stort behov for å si seg uenig.
  Ønsker dere en fin lørdag
  Klem meg

 21. Døh, ække du fra Særp æ? KjøkkenøyA! 😉

 22. HEi 🙂 nydelig glass hvor er de kjøpt ?? hvor kjøpte kjøper du green gate ?? lekkert med hvitt, sort, og marmar i interiøret, lykke til å få ferdig kjøkken søte deg 🙂

 23. For et nydelig service <3 Den smaken din er jo helt RÅ!

 24. Jeg blir nesten svett og stresset av å lese bloggen din for tiden altså, veldig ofte nevnes det hvor travelt det er og hvor vanskelig det er å finne tid til ting i den hektiske hverdagen.

  1. Jeg blir svett og stresset av å lese alle de negative kommentarene. De som er ukonstruktive og bare skaper en litt sånn negativ stemning.

 25. Jeg er så enig i at Green Gate har mye fint! Jeg vet ikke hvor/hvordan du har tenkt til å selge dine gamle serviser, men jeg kjøper gjerne det rosa med hvite prikker:) God helg!

 26. Kristin

  Nye negler?

 27. Litt enig med Lindy

 28. Linn-Renate

  Hei Caroline

  Jeg vil bare starte med å si at jeg synes du er en veldig dyktig blogger så det jeg sier etter dette er bare vel ment og det håper jeg også du forstår, men jeg må nesten si meg enig med Lindy om at du er veldig travel og lurer på om du noen gang har noe død tid?

  Jeg mener tid der du bare kan slappe av, ikke tenke jobb, innlegg, fiksing av diverse osv. Det er viktig å ta det med ro også, sier ikke at du ikke gjør det, men får jo ikke det inntrykket når jeg leser bloggen din.

  Mange ganger tenker jeg hvordan holder Caroline ut, blir du ikke ekstremt utslitt selv om du elsker det du driver med? Jeg forstår bare ikke hvordan du klarer å holde på sånn dag etter dag, uke etter uke, mnd etter mnd og år etter år. Altså det er jo ingen bloggere som er i nærheten av å være så aktiv med innlegg som det du er, ingen.

  Jeg forstår ikke helt hvordan det går ann å holde på sånn med to barn uten å bli utbrent. Jeg vet du liker å holde deg aktiv, det gjør jeg også, men jeg må slappe av også ellers blir jeg utbrent.

  Vi er bare mennesker og ingen roboter, jeg føler ofte det er derfor kanskje meg og andre lesere har vanskelig med å relatere seg til deg. Det virker som du adri blir sliten, alt går på skinner hele tiden.

  Jeg vet du får migrene osv når det i perioder er mye som du har skrevet til meg før, men allikevel så holder du et forykende blogg tempo, jeg forstår bare ikke hvordan det er mulig, her må du fortelle hvordan du klarer det?

  Jeg kjenner ingen jeg Caroline som holder på så fælt som det du gjør og ikke treffer veggen, jeg forstår det bare ikke. Det er ikke kritikk, jeg vil bare vite hvordan du klarer det.

  Jeg synes ikke det er rart at man føler seg mislykket om man sammenligner seg med deg, man skal jo ikke sammenligne seg med andre, men vi kvinner gjør jo det uansett.

  Jeg forstår de som føler seg mislykket når de sammenligner seg med deg for jeg skjønner faktisk ikke hvordan det er mulig å holde et sånt tempo uten å bli helt utlada. Jeg fatter det bare ikke, hva er hemmeligheten din, virkelig? Jeg forstår det bare ikke. Hvordan klarer du?

  Mvh Linn

  1. Jeg lurer så veldig på hva Caroline har det mer travelt med enn andre kvinner i full jobb?

 29. Hei!
  Ville bare si at jeg slett ikke er enig i alt du skriver eller foretar deg (akkurat som jeg ikke er enig i alt andre sier og gjør), men skal si du har mange slitsomme «følgere». Eller «plagere», eller hva du nå vil kalle det. Kritikk og eder og galle opp og ned i mente.. Jeg har kommentert bloggen din en og annen gang når du har fått ekstra mye pepper og nå følte jeg behov for å komme med litt støtte! Go girl

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Annema <3

 30. Veldig fint.. Ønsker å kjøpe «juleservise» ditt hvis du skal selge det? Det har også utgått i butikk..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet det! Dessverre er dette et servise jeg ønsker å beholde <3

   1. Det skjønner jeg så godt- det er jo så fint. Og perfekt som juleservise..

 31. Glassene på bilde to er ikke drikkeglass men te-lys holdere. Hihi… Tror du de tåler annet bruk? Ble litt for spesielle etter min smak, men ellers mye fint

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, men jeg synes de er så lekre som vannglass! Perfekt størrelse, og de er jo så robuste! 🙂

 32. Elsker hårbåndet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk – det gjør jeg også! 🙂

 33. Så fine negler 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Dolly! 🙂

 34. Hvordan klarer du stellet rundt ungene, spes Naia med de neglene? Jeg føler selv at så fort jeg har litt negler er de fort i veien ofte og de er ikke spisse en gang.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke noe problem, jeg har alltid hatt lange negler, så det er mye mulig dette er ren vane også. For eks. synes jeg det er mye lettere å både ta av og på meg kontaktlinsene med lange negler, enn uten negler. Det er nok mange som ikke er enige der :p Men igjen – vane 🙂

 35. «reklame: kjøkkenprosjekt levert av strai kjøkken»

  Levert av, hva vil det si? Får dere alt gratis, får dere rabatter eller vil du bare opplyse hvem som utfører jobben? Syns det er så utydelig hva «reklame» betyr..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjøkkenøyen og benkeplaten er reklame for strai.

   1. Ja, men hva får dere ut av å reklamere for dem?

   2. enig over her, og jeg ble egentlig ikke så mye klokere av svaret. Hva vil reklame si?

    Når det er sagt, jeg er bare nysgjerrig altså, prøver å lære og forstå, men spiller egentlig ingen rolle for meg 😉

    Vi er superfornøyd med Strak, så det er riktig reklame 😀

   3. Mariekl

    Anne: Spør du VG hva de får av sine kunder for å publisere content marketing? Du har da ingen krav på å vite hva Caroline får? Alt du har krav på å vite er om noe er reklame eller ikke. Å spørre detaljert hva Caroline får er i mine øyne rimelig frekt.

 36. Kunne du kanskje ha laget en oversikt over nettbutikker dere handler fra? Jeg har notert meg noen, men tenker det kanskje kunne være noe du kunne skrevet om? Henter så mye inspirasjon fra deg og huset deres. Veldig min stil (forrige huset var for «romantisk» for min smak) 🙂
  På forhånd takk 😉

  (PS! Mye kritikk din vei for tiden, så legger ved en god dose klem og klapp på skulderen for gode og inspirerende innlegg)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ina <3 Og takk for innspill til innlegg 🙂

 37. Hvor er hårbåndet ditt fra? Såå fint!

 38. Wow, så fiiiint 🙂 Green Gate har skikkelig mye flott! Men Caroline, er du sikker på at dere vil selge Green Gate serien dere samlet mens dere bodde i Siljan? Kanskje har noen kommet med ideen lenger opp i kommentarfeltet, men hadde det ikke vært en ide å ta vare på den unike servisesamlingen og gi den til Nelia i en spesiell anledning når hun blir eldre? Samlingen er jo fra hennes «første dager på jorden» og ville blitt et nostalgisk minne å ha for henne. Og det samme kunne dere gjøre med den nye serien dere nå kommer til å samle i deres nye hjem – som blir fra Naias «første dager på jorden». Det hadde jeg gjort i alle fall 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *