skjønnhetsspalten: godlukt til underlivet

La oss snakke om godlukt for underlivet! Dette trodde du kanskje at jeg aldri kom til å skrive om på bloggen, men altså, disse produktene er rett og slett helt fantastiske! Jeg regner med at de aller fleste er opptatt av god hygiene og denne sprayen gjør det enda enklere å lukte godt over absolutt hele kroppen! 

Underlivet pakkes gjerne inn i masse klær, og dermed blir det lettere mer innestengt og klamt der enn ellers på kroppen, noe som igjen gjør det lettere å svette der nede. Men denne sprayen motvirker nettopp dette. Deo Spray Intim er rett og slett en intimspray som motvirker uønsket lukt fra intimområdet! Den er gynekologisk og dermatologisk testet og inneholder allergenfri parfyme. 

Og ikke bare det – men lukten kunne ikke vært bedre! Den finnes i to varianter og det finnes også en variant for menn, men min favoritt er denne som heter honolulu breeze. Den lukter av kokos og sommer – mmmm. Helt magisk! En liten spray etter dagens dusj, og du er good to go! Denne får du tak i på VITA og helt sikkert andre steder også. Koster 229,- kroner! Bare et lite skjønnhetstips 🙂 

217 kommentarer

 1. Tusen takk for godt tips Caroline ☺️
  Jeg setter stor pris på bloggen din.
  Klem

 2. Kom i igjen Caroline Berg Eriksen! Dette burde du faktisk fraråde fremfor å reklamere for! Hold deg for god for dette! Jeg driter i hvorvidt du sprayer vagiazzen din med godlukt, men la nå være med å reklamere for denne.

  Jeg er gynekolog og får daglig inn unge jenter som har plager fra underlivet. Plager som gjør det vanskelig å ha samleie, virkelig invalidiserende plager. Og en ting som kan være medvirkende årsak til dette er nettopp produkter som dette. Fra et medisinsk perspektiv så anbefales dette overholdet IKKE. Det er faktisk evidens for at sprayer som denne gir øket risk for soppinfeksjon i underlivet.

  Noen evidensbaserte tips for god underlivshygene:
  – lunkent til varm vann ved vask, evt en mild parfymefri intimvask som lactacyd.
  – undertøy som puster godt, feks av bomull
  – ikke bruke såpe, parfyme eller annen kosmetikk i underlivet
  – tørke underlivet tørt etter bad, og svømming i basseng
  – unngå bruk av antibiotika med mindre det er god indikasjon, ettersom dette forstyrrer det naturlige bakteriefloraen i skjeden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Elin 🙂 Produktet er utviklet av leger og testet, jeg stoler på at det ikke er skadelig. Men takk for kommentaren 🙂

 3. Flott tips! dette skal jeg prøve! Vil tro man føler seg ekstra fresh med en intimdeo 🙂

 4. Om jeg ikke husker feil, så tipset vell komikerfrue om dette for en god stund tilbake på sin blogg? Kan ikke huske det ble slikt ramaskrik da….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ingen gidder å bry seg før Caroline skriver om det 😉

   1. Det er jo faktisk ikke sant, for produktet fikk negativ medieomtale av fagfolk senest i oktober 2017. 🙂

 5. Man får jo faktisk kjøpt bind med «parfyme» også da, så jeg kan ikke forstå hva som er problemet
  Kjøpte feil en gang og de lukter ganske godt og ja, man føler seg litt mer fresh på en ellers litt kjip «rød uke»

 6. Nå har leger gått ut og sagt hva de mener om deo for underlivet. Legene anbefaler ikke disse produktene? Hva tenker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenker at det er merkelig at ingen har reagert andre har omtalt produktet, men når jeg gjør det så blir det ramaskrik 🙂 Og så synes jeg at folk kam få bruke det om de ønsker det selv.

   1. Ingvild

    Akkurat at det blir reagert når du skriver om det bør du jo ta som et kompliment, Caroline, da det underbygger det faktum at din blogg er populær og at mediene følger mer med på deg enn dine medbloggere som også har skrevet om produktet.

    Men har du virkelig ikke noe bedre svar til Trudes spørsmål? Du anbefaler et produkt, men gir leserne det fulle ansvar for å bruke det? Forstår du at du påvirker leserne dine, og at de stoler på deg siden du gjennom skrivemåten både på blogg og I kommentarfeltet gir inntrykk av å være en «venninne»?

    Det er lov å gå tilbake på en anbefaling altså. Det ville gitt deg mye kred i noen tilfeller!

 7. Marianne

  Gud, så mange negative kommentarer. Man velger jo selv om man vil bruke det eller ikke! Alle skjønner vell, at det ikke skal brukes i stedet for å oppsøke lege ved dårlig lukt! Eller erstatte god hygiene.
  Jeg synes det hørtes fresht ut. Det skal jeg prøve!
  Sist men ikke minst hvorfor være så i angrep mot C. Om hun har glemt å merke innlegget som reklame? Streifet det ingen at det faktisk ikke alltid er det!
  God helg Caroline ❤️

 8. Charlotte

  Jeg håper du ikke tar det nær av alle de idiotiske kommentarene som er skrevet, Caroline! Jeg blir helt flau over tankegangen til leserene dine, og ikke minst sjokkert over alt det rare som står.
  Når det er sagt, så synes jeg dette tipset var et veldig smart et, faktisk! : )

  1. Caroline Berg Eriksen

   På ingen måte, Charlotte 🙂 For å være helt ærlig finner jeg de mange negative reaksjonene rent festlige. Det er tydlige at mange bare er kritiske fordi det er meg, hvis ikke hadde de reagert på dette før.

   1. Haha, det blir jo for dumt å si! Jeg hadde aldri hørt om dette før, men ser jo av svarene dine at komikerfrue tydeligvis har skrevet om det før. Åssen skulle jeg vie det? Det gjør det ikke noe mindre teit av deg å skrive om?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Gjelder ikke alle, Marie 🙂 Men på generelt grunnlag er det jo en trend. Ikke første gangen det skjer. Mye av kritikken, spesielt det som kommer fra kjente ip adresser mister derfor mye troverdighet.

 9. Cecilie

  Hm… Har vært en del på konserter, og det er alltid noen som på død og liv må slippe en fis i et tettpakket konsertlokale. Så står man der og lurer på hvem f… det er som slapp den fisen.
  Samme tanken hadde jeg fått hvis jeg plutselig kjente eimen av kokos i et rom fullt av folk

  Apropos kokos så kjenner jeg en fyr som virkelig HATER alt som har med kokos å gjøre. Han er sikkert ikke den eneste, så det vil eventuelt bli mange dårlige førstegangs sexopplevelser fremover. «Dåselukt» kommer ikke som et sjokk liksom – men kokos!!!!??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om din erfaring med deodorant er at det lukter i et helt lokale så bør du tone ned egen deodorantbruk 😉 Det er nemlig ikke meningen at det skal oppstå en «eim» i et lokale.

 10. Så fin blogg du har! Selv har jeg aldri slitt med vond lukt i underlivet, så blir nok ikke å kjøpe den sprayen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg sliter heller ikke med vond lukt, og det er heller ikke derfor du skal bruke den 🙂 Om du sliter med vond lukt går du til lege, men du trenger ikke slite med vond lukt for å bruke deodorant.

   1. Ingvild

    Haha! Så bra svart Caroline!!

   2. Men om du ikke sjenerøs med vondlukt fra underlivet, hvorfor bruke deo der da? Er det ikke bedre å heller bruke deo under feks armene hvor huden normalt ikke er så sensitiv? Folk er som regel nærme armhulen din med neste enn skrittet.. i allefall er det slik for meg.,

   3. Caroline Berg Eriksen

    Behovet for å bruke deo under armene er selvsagt større enn i underlivet 🙂

  2. Cecilie

   Du vet sikkert like godt som meg at det ALLTID er noen som overdriver parfymebruk.

 11. Nei hallo altså, hva er problemet? Det er en spray! Engasjer dere i hva dere vil folkens men følg med, det finnes grusommere ting her i verden…

  Takk for bra tips Caroline!
  Leste om den hos komikerfrue men glemte å teste da, nå skal den testes.

  Klem til deg

 12. Himmel og hav!! Om det lukter fisk og faenskap der nede, så er da kvinner forhåpentligvis fornuftige nok til å dra seg til legen for en sjekk. Selv om man er fullstendig frisk nedentil, så kan det da likevel lukte litt muffens av og til, og der er da denne sprayen kan bidra, tenker jeg. Slutter å vær så forbanna overdramatiske! Der er like normalt å svette litt nedentil, som i armhulene! INGEN kan komme å fortelle meg at det lukter blomster av underlivet etter en hel dag på jobb/trening osv.!

 13. Benedicte

  Jeg har brukt denne en stund, og eldker den! Bruker den spesielt sånn hvis jeg skal gå med kjole 🙂

 14. Til deg Caroline: Jeg syns det er fint at du bruker påvirkningskraften din til å fokusere mye på familie og kvinner. Jeg ønsker meg bare at du tør å velge tøffere. Kvinnehelse og manglende fokus på det er et samfunnsproblem. Det er ikke så glossy, men jeg ønsker at noen tør å bruke stemmen sin på det. Kanskje det kan bli deg?
  Og: selv om du ikke er sponset, er dette god reklame for et produkt. Det vet både du og vi (og den heldige produsenten).

  Til dere andre: bruk makten deres. Dropp å kjøpe produkter dere ikke vil ha.

 15. Syns det er utrolig morsomt at det er så mange eksperter på kropp her inne. Er ikke for å tulle og tøyse med underlivet, men litt god lukt er vel ok?

 16. «dør av latter» !
  Uffameg dette var forferdelig ! Tenk at Caroline har postet om en deo til underlivet. VERDEN GÅR UNDER. Krise å nei dette kan vi ikke vite om.

  Seriøst ? Skjerp dere folkens. Syns det var et fint tips. Man trenger ikke lukte død og fordervelse selv om man liker litt ekstra selvpleie. Finner folk bare en grunn i disse dager på å hakke på folk ?? Kjipt å være så bitter å sur hele tiden. Og for et hat folk har. Skulle trodd vi snakket om et våpen her.

 17. Hei Caroline! Jeg kommenterer sjelden bloggen din, men er ofte innom nettopp fordi jeg synes du (nesten) alltid leverer gode innlegg! Det er inspirerende å se deler av livet ditt på ulike sosiale kanaler. MEN akkurat det innlegget her, klarer jeg ikke skjønne at du kan stå 100% for. Jeg er veldig nysgjerrig på hva du tenker rundt din egen påvirkningskraft på unge jenter. Forskning viser at jenter i dagens samfunn sliter mer og mer med psykiske plager/lidelser. Jeg vil si at du har et stort ansvar mtp hvilke signaler du sender, og i dette tilfelle tolker jeg det som at du mener det nå bør lukte «kokos» av underlivet. Det er for meg en gåte..
  Og, bare så det er sagt. Jeg leser svært få blogger. Så jeg har ikke fått med meg at andre har blogget om dette tidligere. Men jeg leser din! Det kommer jeg selvfølgelig til å fortsette med. Men her synes jeg du bommet, og jeg mener du må tenke nøyere i gjennom hva du velger å fronte, både som kvinne, influencer og mamma. 🙂 Du er ei fantastisk dame, med mange gode verdier. Men vær så snill, la kropp være kropp på dette området.

  Ønsker deg en strålende helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Sanna 🙂

   Takk for en konstruktiv tilbakemelding, ikke mange som evner det, dessverre.

   Jeg tenker at jeg skriver en blogg som er rettet mot kvinner i min alder, ikke ungjenter med andre ord. Det er også svært få unge jenter som leser min blogg.

   Jeg mener heller ikke at det MÅ lukte kokos, det får hver enkelt avgjøre selv, og det tror jeg de aller fleste som leser bloggen min klarer å gjøre 🙂

   Ha en fin helg du også <3

 18. Skjønner ikke oppstyret rundt dette her, digger produktet!
  Kjøpte en til nå, så takk for at du minnet meg på det!

 19. Eh, hva er greia med at det blir ramaskrik av dette?
  Du anbefaler et produkt, som er både testet og godkjent. For meg er det godt nok, så er det igjen opp til meg selv om jeg velger å kjøpe eller ikke. Jeg leser ikke så mange blogger, men din leser jeg hver dag, nettopp fordi både du og bloggen fremstår som troverdig! Du leverer gode innlegg; velskrevet tekst og flotte bilder. Innleggene er varierte, både mht til innhold, bilder og tema. Og jeg er enig med deg, du skriver en blogg for damer på din egen alder, ikke usikre ungjenter som ikke vet om de skal kjøpe produkter du skriver om eller ikke. Jeg leser bloggen nettopp pga de tema du har hovedvekt på i dine innlegg: Barn og familie, hus og interiør, mat, kosthold og trening, reiser ol. Jeg kan ikke se at dette er typiske ungjente-tema…
  Noe må bare stille spørsmålstegn ved alt andre foretar seg. På tide å oppføre seg, folkens! Ta med stikkepinnen og pirk i snøen :p

 20. Jeg så noe om dette innlegget før jeg leste det her inne, og jeg forventa å se mange negative kommentarer. Altså, hva er problemet? Jeg kjøpte en sånn spray på eget initiativ, fordi jeg er en fyldig jente som svetter litt ekstra kanskje, mellom store lår. Haha. Kommer ikke mye luft til der. Så tommel opp for sprayen! Jeg elsker den, føler meg fresh og vel med den på 🙂 Også er det jo valgfritt å bruke den…

 21. Hva med dere som kommenterer at folk som kommer med kritiske kommentarer på en blogg er sure/grinebitere/hatere? Er det ikke lov å være kritiske i bloggverdenen, eller kvinneverdenen? Skal alle bare være enige og si «å, du er så pen, å jeg digger deg, å hvilken farge er det på de gardinene osv?»

  Jeg synes det må være lov å være kritisk i media som åpner for kommentarer og debatt. Hva jeg synes om intimsdeo? Fullstendig unødvendig! Svetter rundt underlivet? Men svetter vel spesielt mye der? Da burde jeg smurt meg med deo i korsryggen, bak knehasene og i panna… Kanskje hele kroppen?
  Hvis det lukter direkte vondt etter å ha vasket seg, så har man et medisinsk problem. Og hvis man (eller noen andre) ikke takler lukten etter å ha vasket seg og ikke har et medisinsk problem, så har man kanskje et problem med kropp generelt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har vel kanskje noe med hvordan kritikken legges frem å gjøre 🙂

   1. Jeg vet ikke hvordan kritikken skal legges fram jeg da, hvis ikke kommentarene over er greie? Jeg ser ikke én hatefull kommentar? Heller ikke sur? Kanskje noen humoristiske. Først og fremst saklige. Saklig kritikk. Det må være lov å være uenig?
    Heller mer enn intimdeo er jeg overrasket over hvor lite kritisk mange damer tolererer at man kan være?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det kan vel kanskje være sånn at mange oppfatter de som er kritiske som bedrevitende fordi de kommuniserer kritikken på en måte som tyder på at de oppfatter det som at de sitter på en slags fasit på rett og galt. I tillegg kan det ut i fra (over)reaksjonene nesten se ut som at jeg har anbefalt intimkirurgi.

 22. Men Caroline – slik du møter kritikken fremstår jo nettopp du som den som sitter på fasiten. Som Anne kommenterer over her så er det mange saklige, godt begrunnede kommentarer her, og du og dine fans møter mange av dem på en surmaget, ganske arrogant måte. Du ønsker deg konstruktiv kritikk? Da bør du møte den på en mer voksen måte også. Alle kan ikke være enig med deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg respekterer at folk mener produktet er unødvendig, det er opp til hver enkelt 🙂 om jeg har kommunisert noe annet så beklager jeg det.

 23. Skjønner ikke hvorfor folk gidder å hisse seg opp over dette. Synes dette høres ut som et godt produkt når man ikke har fått dusjet på en stund og det lukter sure reker…..ikke mye fresht:-p
  Og som nevnt så er det opp til enhver

 24. Jeanette

  Dette var århundrets kommentarfelt! =D Komisk hvordan en deodorant kan være så provoserende for noen. Selv forstår jeg ikke helt hvordan noen klarer å få hver minste lille ting, til å storme. Altså, hvorfor må folk mene noe om absolutt alt!? Hvis du ikke ønsker å bruke deodorant der nede, så bruker du ikke det osv. På samme måte som et hvert annet produkt som anbefales. Du står i din frie rett til å la vær! Hvis det å følge «trender», og bruke det samme som bloggere/kjendiser bruker er et mål, så bør man vurdere å gå litt inn i seg selv! Har aldri forstått den uglementaliteten der.

 25. Skulle ikke dette ha blitt merket med reklame siden du fikk denne og mye annet som feks karamellsausen du anbefaler i blogginnlegget med hjemmelaget is, i en velfylt goodiebag på kickoff hos Ui? Det er vel ikke så tilfeldig at disse produktene blir nevnt akkurat nå. Vi forbrukere vil ikke bli lurt av reklame som ikke blir merket som reklame. Du har fått en fordel ved å motta gratis produkter og derfor burde dette være merket!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Helen!

   Produktet omtalt her har jeg kjøpt selv 🙂 Har kvittering på kjøpet om det er ønskelig 🙂

   Goodiebagen tok jeg ikke med meg da vi hadde fullpakket bil og skulle videre på fjellet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *