når det rykker i rockefoten

Hei hopp! Nok en dag i Oslo er forbi og i dag rakk jeg til og med en tur innom IKEA mellom to møter! Egentlig hadde jeg lagt inn en frisørtime, men den ble avlyst i siste øyeblikk, så da ble det altså ikea i stedet. Planen var å hamstre med meg noen kaktuser mens jeg enda var der, men så fikk jeg plutselig så innmari dårlig tid at jeg bare måtte røske med meg det jeg kom dit for – barstoler! Jeg fant noen utrolig enkle og gode der som passer veldig fint rundt den nye kjøkkenøyen vår, men avtagbart trekk og i akkurat den stilen jeg så for meg at vi burde ha. Så nå gleder jeg meg til å vise dere – gleder meg litt mindre til å skru dem sammen 😉 Det får bli et kveldsprosjekt en av de nærmeste dagene. 

I Oslo var jeg blant annet i et møte med en del av teamet hos United Influencers – og se hvem jeg traff der, da! Espen! Vi hadde det fantastisk gøy forrige gang vi møttes og det ser ut som det rykker i dansefoten hans ennå 😉 Haha! Håper å se enda mer til han fine her i løpet av 2018 – it will happen! Det er flere som har spurt meg om dagens antrekk og det bestod av et skjørt jeg kjøpte da jeg var i Budapest med jentene, i butikken Bershka 🙂 Jakken er fra h&m og genseren er en gammel favoritt fra honkydory, mens hårbåndet kommer fra bikbok.Håper dere har hatt en fin onsdag 🙂 

9 kommentarer

 1. Hej Caroline
  Hvor er din nederdel fra?:0)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bershka 🙂

 2. skirt, jacket and bandana brand?

 3. Hva tanker du om arbeidsforholdene på fabikkikkene til HM? Ser du nevner denne butikkkjeden i teksten.

 4. Hallo? Kan vi få se den kjøkkenøyen snart?? å mer interiør Plis, elsker huset deres!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, så gøy at du liker huset vårt, Junes! 🙂 Kjøkkenøy kommer! Det er bare ikke klart ennå, men ja – jeg tenkte jeg kunne vise tegningene 😀 Skal fikse ila uken 🙂

   Klem!

 5. Elsker antrekket!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hilde 🙂

 6. Så utrolig fint antrekk! Du er til stor inspirasjon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *