x-lifedagene: mine favoritter er på salg

reklame: x-life 

Nå er x-lifedagene i full gang og det betyr masse kule tilbud på skikkelig fresht treningstøy OG mat! Faktisk får du 25 prosent rabatt på alt av ordinære varer i HELE nettbutikken ved å bruke koden XPARTY og den kan du bruke til den 22. februar 🙂 

// sko HER // 


Dersom du synes det kan være vanskelig å finne frem i jungelen av ting der, har jeg laget en kategori med mine favoritter. Sjekk den ut HER eller ta en titt i hele nettbutikken som du finner HER. Jeg har også samlet noen av mine favoritter i denne collagen 🙂 

t-skjorte HER / trenings-bh HER / sko HER / bag HER / t-skjorte HER / hettegenser casall HER / sorte sko HER / sort BH HER / treningsdagbok HER / sort tights med høyt liv HER / rosa tights HER / rosa genser HER / joggebukse HER / hettegenser HER / metallisk tights HER 


Settet over er blant mine favoritter, tightsen er faktisk blant de beste jeg har brukt noen gang! Den er så utrolig myk og god, men samtidig sitter den kjempegodt under for eksempel løping. Elsk på det høye livet! Du finner den HER og sports-bh’en er utsolgt, men sjekk utvalget HER


singlet HER / tights HER

// sko HER – store i størrelsen – gå med fordel ned én størrelse, jeg gikk fra 39 til 37,5 // 

Disse genserne fra Röhnisch har jeg i både sort, hvitt, grønn og rosa nå og jeg sier gjerne ja takk til enda flere i treningsgarderoben min. De er lette å kombinere med en helt ensfarget tights og gjør antrekket hakket kulere på grunn av detaljene på ermene, men de funker bra til tights med mønster også 🙂 Den hvite finner du HER

Metallisk tights – gi meg en hel haug! Jeg ELSKER dem! Disse kan brukes til en kul collegegenser i hverdagen også, ikke bare på trening. Disse finner du HER. T-skjorten HER

genser HER / tights HER 


Sjekk ut de digge nyhetene fra Kari Traa også, hennes kolleksjon gjør det mulig å være aktiv utendørs selv om det er kaldt, med tykke tights og litt varmere treningsjakker – eller bare fritidsjakker som du kan slenge over klærne på vei til trening! Så freshe farger! 

jakke HER / bukse HER 

jakke HER / bukse HER 


Ikke glem å bruke koden XPARTY for å få 25 prosent rabatt på alt hos x-life. Den varer til og med 22. februar! 

39 kommentarer

 1. Så mye bra du har skrevet om Get Inspired- hva skjedde?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har jobbet med Get Inspired i mange år, og har bare positive ting å si om dem 🙂 I år jobber jeg med X-life, fordi jeg ønsket meg en totalleverandør av treningsutstyr.

 2. Martine

  Har noen av disse tightsene snøring i livet/justering i livet? Trenger ny tights med høyt liv, men blir gal av alle som ikke har snøring for føler de sklir ned uansett hva.

 3. Veldig fine bilder, og klær som ser behagelige og sporty ut! Litt skuffet over at du legger ut innlegg med så mange slurveskrivefeil, da.. Lurer også på hvor mange treningsklær du trenger når du sier at du gjerne vil ha mer enn fem like gensere og en haug like tights. Det høres veldig overdrevet ut, og oppfordrer til et veldig overforbruk. Men en genser og en tights fikk jeg lyst til å kjøpe!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, har rettet opp i skrivefeilene 🙂

 4. Så fine bilder.

  Men leser du ikke korrektur før du poster? Veldig mange skrivefeil i en så kort tekst.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager :O

   Jeg fant bare to, er det flere?

   1. Du har iallefall skrevet tightsten, tighst og sporst-bhen som jeg ser hehe!

   2. Elisabeth h

    Ja, det var et par, bl a feilskriving av tights, collagegenser ist f collegegenser, og at du, som nesten alle, kaller det ‘armene’ ist f ‘ermene’. En arm er på kroppen, et erme er på et klesplagg. Når det er sagt, LETTE jeg etter disse feilene, fordi noen hadde kommentert at det var så ‘mange feil’, og det var det da virkelig ikke. Jeg har unødvendig godt syn for skrivefeil/språkfeil, he he, og må si at de få feilene du av og til har,hverken er til irritasjon, eller forringer bloggen på noen måte. At noen gidder å henge seg opp i det….selv får jeg helt grøss av alle nordmenn som har plukket opp den svenske skrivemåten ‘ett’ istedenfor ‘et’, men jeg leser da bloggen til f eks Camilla Pihl likevel, fordi totalproduktet er sååå mye bedre enn summen av små feil.
    Ligger syk på tredje uken,men bildene av deg og treningstøyet gjør at det kribler i kroppen etter å ta en bittelite treningsøkt…..kan umulig skade….?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Da har jeg rettet opp i de feilene jeg kunne finne 🙂 Beklager dette!

    Jeg skal ikke fortelle deg om du bør trene eller ikke, men jeg ville holdt meg i ro om jeg ikke var helt i form :/ Ønsker deg god bedring! 🙂

   4. Elisabeth H: det handler ikke om å ta noen eller pirke, men når man lever av å skrive, OG titulerer seg som journalist bør man bestrebe seg på å skrive korrekt.

    Så om du måtte lete for å finne disse (stort sett) skurvefeilene så har du nok ikke et plagsom bra øye for skrivefeil 🙂

 5. Hei Caroline.
  Lurte på om du har tips til trenings-bhar som ein kan bruke under amming? Kanskje har du skrevet innlegg om det tidligare?
  Har termin med første barn om eit par veker, og er litt «lost» på kva eg skal sjå etter. Tenker jo at eg kan bruke dei når eg skal ut på trilletur og sånn.
  Tusen takk for at du har sånn ein fin blogg 🙂

  1. Boob fast food sports bra er jeg godt fornøyd med! Tenkte bruke den til trilleturer, men blir stort sett brukt til joggeturer

 6. Caroline

  Har du ikke et samarbeid med Getinspired lenger?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, i år jobber jeg med X-life fordi jeg ønsket meg en totalleverandør innen treningsutstyr.

 7. Så mye fint 🙂
  – og fine bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 8. Hei. jeg tenker bare at så mye du reklamerer for sport klær hele tiden, hva gjør du med alle klærne??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg trener mye og har derfor behov for mye treningstøy 🙂 Det jeg ikke bruker sender jeg enten i retur til X-life eller gir det bort til f.eks Fretex 🙂

 9. Så utrolig fine bilder fra shooten – sminken og poseringene er mye mer naturlig enn de du pleier å ha. Du ser faktisk 10 år yngre ut på disse bildene, så håper dere tar inspirasjon med dere videre. LK er god på komposisjon, men jeg syns ofte du ser eldre ut enn du er på bildene i bloggen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har nok mye med sminken å gjøre 🙂 Sissel Fylling er utrolig flink! Det er Lars-Kristian som har etterbehandlet bildene, og det er også han som har tatt flere av bildene som er vist fra shooten.

  2. Kunne ikke blitt mer enig i det du skriver !

 10. Marianne

  Jeg kommenterer nesten aldri, men må bare si det: bilde nr. 2 – så utrolig fint av deg! Så glad du ser ut, ble skikkelig glad av å se på det selv!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marianne! Så koselig å høre 🙂

 11. do you have kari traa parka jacket colour blue or coast?:)

 12. do you have all clouths?:D kari traa tove jacket ebony and blue? you look great 🙂

 13. Min erfaring er at x-life er bedre enn getinspired, så syns det er helt i orden at du har byttet samarbeidspartner.

 14. Jeg likt veldig godt settet du har på deg på det nederste bildet, men er redd buksen/tightsen vil være for kort for mine lange bein.
  En annen ting jeg la merke til er at den mønstrete tightsen du har på deg på bildet med hvit genser er gjennomsiktig. Man ser rett gjennom.

 15. Du ser så bra og UNG på disse bildene ! 10-15 år yngre enn på disse som Lars Kristian tar….
  Veldig naturlige og fine bilder, make up og styling generelt
  Tommel opp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Lars-Kristian har etterbehandlet bildene, i tillegg har han også tatt flere av bildene som er vist fra shooten 🙂 Har nok mye med sminken å gjøre. Sissel Fylling er utrolig flink 🙂

 16. Sånn, da har jeg innvestert i nytt treningstøy: det ble en tights og to lekre treningsgensere! Tusen takk for tips 😉
  Du er en sann inspirasjon og motivasjon Caroline, så nå gleder jeg meg til å begynne og trene igjen, må bare komme over denne influensaen først da 😛
  Tusen takk for alt du deler og all glede du sprer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så kult at du fant noe fint 🙂 Og tusen takk for så fine ord, HM! Ønsker deg god bedring <3 Stor klem!

 17. Enig med de som sier du ser ung og fresh ut på disse bildene! Her ser du ut som den unge, spreke dama du gir uttrykk for at du er. Så mye finere enn tung øyesminke, sløret blikk og «leppeposering» synes jeg.

 18. Christine

  Det er helt utrolig at du var syk når disse flotte bildene ble tatt! 🙂 Jeg tror ingen sminke kunne reddet meg ihvertfall 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uæ, for en dag det var! Veldig gøy samtidig som det var utrolig anstrengende :O Resultatet ble mye bedre enn jeg hadde forventet! Mildt sagt :p

 19. Veldig kjedelig innlegg, men det er bare min mening da. Men sashimiretten fra i dag ser spennende ut!

 20. Hehe, her var det mange ufine kommentarer pakket inn i silkepapir. Synes også du ser fantastisk flott og fresh ut på disse bildene! Ikke enig i at du ellers ser 10-15 år eldre ut. Skjerp dere jenter, vi må heve oss over den slags.

  1. Du vet da ingen ting om mine intensjoner? Hun tjener shitloads med penger på å posere, det må da være lov å komme med konstruktiv kritikk? Tror ikke en voksen dame trenger forsvarshjelp i kommentarfeltet.

 21. FOR en rompe!! Wow du har alltid sett bra ut, men du kler virkelig å være formfull! Hatt influensa en uke, men det kribler hos meg også på treningslysten når jeg ser slike bilder! Hjelp… Ha en nydelig helg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *